Ben kimliğimi Edirne'de unuttuğum da sadece no vermiştimAblasının değil annesinin tc sini versede olmaz, polisler kimlik isterler kimlik yoksa yallah karakola.
Otel değil sadece yolda giderken olurda polis çevirmesi falan olursa diyeOtelde mi kalacaklar,o yuzden mi soruyorsunuz?
Durduk yere polis kimlik isterse extrem bir durum var demektir,supheli falan ariyolardir,onda da kuzeninizi etkilemez zaten.
Yillardir istanbulda yasiyorum bir kez polis aramadi,kimlik istemedi...sadece sehirlerarasi yolda -gurcistan otobusune binmistim- o vakit kimlik ve pasaport kontrolu yapmislardi uzun uzun. Hem oyle olsa bile polis toplayip arac otosunda bakiyor-gbt aramasi yapiyor. Yani arabadaki kizin ailesiyle olup olmadigini bilemez, bilse bile umru olmaz:)
17 yasinda sehir disinda okuyanlar var,aileden imzali kagitla gezmiyorlar ya
Arkadaşlar benim kuzenim 17 yaşında bu ay 17ye girdi. Sevgiliside 19 yaşında bunlar ikisi Tekirdağa gidicekler günü birlik gezmek için. Ailesi falanda biliyor ama yaşı tutmadığı için polis cevirirse sıkıntı çıkar mı? Veya ablasının kimlik numarasını verse kendisininmis gibi fotoğrafı falanda çıkar mı?
Bunu sorgulamak size düşmez! Haddini bilNe şaşmış yani..
Otursun oturdugu yerde,
Daha 17 yasında biri 19
İkiside cocuk sayılır nereye yani..
Sizde kuzeninize yol göstercegınıze bide çare arıyonuz
tamamen polisin insiyatifine bağlı bu. terör olayları arttığı için artık böyle bir insiyatifte bulunabileceklerini sanmıyorumBen kimliğimi Edirne'de unuttuğum da sadece no vermiştim
18 yaş altındakilere gezme yasağı yok, hakkında kayıp ihbarı yoksa polis sen gezemezsin demez, sahilde orda burda ilişki yaşarken yakalanırlar, sevgilisi sağlam ceza alır o da ayrı mesele. Başkasının kimlik bilgilerini kullanmak ise bildiğiniz üzere suç. Aile biliyorsa çekinecek birşey de yok demektir, aile boyu suç içeren oyun çevirmeye ne gerek var?Arkadaşlar benim kuzenim 17 yaşında bu ay 17ye girdi. Sevgiliside 19 yaşında bunlar ikisi Tekirdağa gidicekler günü birlik gezmek için. Ailesi falanda biliyor ama yaşı tutmadığı için polis cevirirse sıkıntı çıkar mı? Veya ablasının kimlik numarasını verse kendisininmis gibi fotoğrafı falanda çıkar mı?
Hayır ama yanında ki büyük olduğu için sordum17 yaşında genç kızların şehir değiştirmesi yasak mı sanıyorsunuz?
Hayır ama yanında ki büyük olduğu için sordum
Konu açarsan bende yorumumu yaparımBunu sorgulamak size düşmez! Haddini bil
size yapılmamış yorumlara cevap vermeniz daha sacmabu kadar acemice alenen evrakta oynama yapacagını yazan kişi, bahsi geçen 17 yasında kuzen olmasın?
Arkadas kime ne ? gezer de tozar da.. Ehliyetsiz araba kullanmadıgı, erkek arkadası ıle otelde aynı odada kalmak ıstemedıklerı surece sıkıntı olmaz dıye dusunuyorum.Polis cevirse ne olacak? Rutin kontrol varsa kimlik bakılır hepsi bu.
Onun dışında, ne işi var da otursun oturdugu yerde yorumları da en az sızın konunuz kadar sacma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?