Resim gözükür mu?

size yapılmamış yorumlara cevap vermeniz daha sacma

Konu sahibi sizden rahatsız olmasına ragmen , ondan önce de direkt size soru sorulmamış olmasına ragmen yorum yaptınız degil mi? Konudan çok da uzak bir yorum üstelik. Konu polis çevirse bişey olur mu şeklinde sizin cevabınız otursun oturdugu yerde şaka gibisiniz ya.

bdv'de gördüğüm en saçma konulardan biri.
17 yaşındakilerin dışarıda gezmesi yasak mı? ne alaka?

18 yaşından küçükler seyehat edemez diye birşey yok. Polis çevirirse verir n.cuzdanini bakarlar yollarlar. Ohal var no ile olmaz kimlik istiyorlar.

O rahatsız oldu diye sendemi oldun hayırdır ?
Konu genele açık sana bana herkese sormuş,yorumumsa direkt yapılmış bi yorum..
İster uzak ister yakın benim cevabımdan sanane ?
Bana göre 17 yasında kızın baska sehirde sevgilisiyle işi yok ben o kısmıyla ilgilendim oraya yorum yaptım seni niye baglıyoda bana laf yetiştiriyosun

İlk yalnız seyahatimi 13 yaşımda gerçekleştirdim.
Defalarca şehir dışına çıktım ailemden uzakta okuduğum için, gezdim tozdum reşit değilken.
Hiç böyle bir korkum olmadı.
Acaba başka bir plan mı var, polis-çevirme vs konusunda tedirginlik yaşandığına göre?

Not: Otelde de kaldığım aklıma geldi, sevgilimle de şehir dışına çıktım.
Hiçbir sıkıntı olmadı, olmamalı da zaten.
Ama şuan ülkede her şey öyle karmaşık ki, garanti edemiyorum olmaz diye.

Sen degil '' siz'' .
İyi geceler. Aynı dilden konuşamayacağız sizinle. Ayrıca -de -da ayrı yazılır. Tekrar iyi geceler.

Konu açarsan bende yorumumu yaparım
Haddimi aşacak bi yorum yapmadım ama işinize gelmeyen bi yorum yaptıgım kesin..
Haddinizi aşacak birşey yazdiniz size ne gezerde otururda? Siz o yaşlarda aile baskısı yüzünden yapamadığıniz için bu kadar geri kafalı olmuşsunuz sanırım

bdv'de gördüğüm en saçma konulardan biri.
17 yaşındakilerin dışarıda gezmesi yasak mı? ne alaka?
Offf anlatamadım sanırım! Yanında ki büyük olduğu için sorun olur mu demek istedim çünkü daha önce arkadaşım kendinden 3 yaş büyük biriyle arabada gezerken sorun çıkarmışlardı

Haddinizi aşacak birşey yazdiniz size ne gezerde otururda? Siz o yaşlarda aile baskısı yüzünden yapamadığıniz için bu kadar geri kafalı olmuşsunuz sanırım
Beni tanıyorsun sanırım
Hiç baskıcı bi ailede büyümedim..
Geri kafalıda degilim..
Kardeşimin yerine koydum ve 17 yasındaki bi kızın daha 19 yasında bi erkekle sehir dısında işi yok bence basına bişey gelse onu koruyamaz bile
Biraz haber falan izleyin görün neler oluyor memlekette

Aileler biliyorsa sana b** yemek düşer iyi geceler :)

Aileler birbirini uzun zamandir tanıyor onlarda bebekligonden beri tanışıyorlar ve sadece gezmek amaçlı gidicekler kalmak için değil..

Bana nedense ailesinin haberi yokmuş da tepki almamak için öyle yazılmış gibi geldi..niye acabaa

Bana nedense ailesinin haberi yokmuş da tepki almamak için öyle yazılmış gibi geldi..niye acabaa
Ailesi biliyor canım ilişkilerini o yüzden konuda ailesi bilirsede bir şey olur mu yazdım! Biz biliyoruz çünkü bazen aileleri aradıklarını canım

Aile biliyorsa varsın arasın polisler. Başka birisinin kimliğini vermeyi bir çözüm yolu olarak görmek de ayrı bir çelişki.
Bu neyin endişesidir anlamadım.
Bence bu kişi sizsiniz ve aileniz bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…