Resim gözükür mu?

Allahım bir kızım var ikinci yolda. Cahillik dönemleri olacak böyle. Nasıl koruyacağım onları??? dehşete kapılıyorum bazen burada yazılanları gördükçe. 17 yaşında kız ne işin var senin orada burada erkeklerle! Bir de dolandırıcılık başkasının kimlik numarasını verecekmiş! Kaldı ki bu terör eylemleri yüzünden her şey daha sıkı. Sırf ablasınınkini verdiği için şüpheli durumdan karakollara düşer. Of of...

Aile biliyorsa varsın arasın polisler. Başka birisinin kimliğini vermeyi bir çözüm yolu olarak görmek de ayrı bir çelişki.
Bu neyin endişesidir anlamadım.
Bence bu kişi sizsiniz ve aileniz bilmiyor
Aynen öyle bende öyle düşünüyorum

Kuzenindir eminim.. Gitsin yavrum gitsin ailesinin haberi varsa sorun olmaz..17 yaşında olması sebebiyle böyle küçükk maceraların büyük sonuçları olabilir.. Aile de buna eyvallah dediyse hiç gerilmeye gerek yok oh mis gibi gitsinler dönsünler diyesim gelmedi vallaa.. Ne işi var yahu şehir dışında bu yaşta çocukların anlamıyorum ki ne bu acele ne bu herşeyi tüketme sevdası erkenden.. Sen şimdi burda senden yaşça büyük tecrübeli insanlara geri kafalı diyırsun da yavrum ileri kafalılık öyle senin bildiğin gibi değil maalesef.. Ailesi biliyor size b.. yemek düşer gibi saçma ve ayıp bir cümle kurmuşsun da yavrum asıl b..u siz yemeyin kafiii kapiş..! Ailenin de genişliği bana vaooov dedirtti..

Hah bi ailenin genişliği kalmıştı, o da geldi çok şükür.
17 ve 19 yaşlarında iki gencin günübirlik başka bir şehri gezmek istemesinde ne sakınca var? Aynı istek kendi şehirlerinde olunca farklı mı oluyor?

Aile biliyorsa varsın arasın polisler. Başka birisinin kimliğini vermeyi bir çözüm yolu olarak görmek de ayrı bir çelişki.
Bu neyin endişesidir anlamadım.
Bence bu kişi sizsiniz ve aileniz bilmiyor
Ya ne alaka benim 2 senelik ilişkim var zaten babama kadar herkes biliyor

Ya siz neden anlamak istemiyosunuZ acaba..? Hangi dünyada yaşıyosunuz görmüyo musunuz duymuyo musunuz neler yaşıyo insanlar.. Ailesi erkek arkadaşını biliyor olabilir bunda hiçbi sakınca yok çoğumuzun evlenmeden önce de ilişkileri olmuştur elbet ama aileden uzakta günübirlik de olsa ya başlarına bişey gelirse korkusu olmamalı mı herşey olabilir..

Haddinize düşmeyen şeylere yorum yapmayın sizi ne ilgilendirir ? Ne işi var o yaşta çocukların şehir dışında diyorsunuz da 2 saatlik yol ve kalmaya gitmiyorlar canım kapış bu kadar tepki verdiginiz kadar ufacık yaşta evlendirilen cocuklara veyatta erken yaşta evlenen akrabalariniza tepki gösteriyor musunuz merak ediyorum açıkçası

Yok anlamak istemiyorum değil, anlamıyorum.
Başlarına bişey gelecek diye eve mi kapatalım bu çocukları? Ha istanbulda çıkmışlar dışarı ha tekirdağda. Turistik bir gezide başlarına ne gelebilir? Tekirdağda yaşayanlar adam yemediklerine göre sorun olacağını sanmıyorum.
17 yaşında yurt dışına çıkanlar var.

Sen önce bi haddini bileceksin...küçük yaşta evlendirilen çocukların ailelerine ettiğim bedduaları duysan korkarsın.. Ne alaka hem küçük yaşta evlendirilen çocuklara tepkisiz kaldığımı nerden biliyosun..

İster geri kafalılık diyin ister yobaz diyin.. Ben çok korkuyorum artık ortam çok kötü oğlum var inanın istanbulda yaşamaktan korkar oldum daha iki buçuk yaşında komik gelecek size belki ama inanın artık küçücük çocuklara yapılan onca iğrenç şeyleri duyduktan sonra çok korkar oldum.. Ne bileyim annelik duygusu işte bendeki de.. Ben göndermem sanırım istanbulda yaşıyorum kızım da olsa oğlum da olsa hep oldukları yeri bilmek isterim saatinde evde olsyn isterim güvende olduklarını bilmek isterim.. Umarım anlatabilmişimdir..

Anlamazlar kardeş..
İyilik için konuşursun işte ergen dilinde geri kafalı olursun..
Bi 5 sene sonra ancak anlarlar seni beni

Anlamazlar kardeş..
İyilik için konuşursun işte ergen dilinde geri kafalı olursun..
Bi 5 sene sonra ancak anlarlar seni beni
Anne olunca anlarsın derdi annem anladım evlat başka bir varlık tüm kötülüklerden kötü insanlardan uzak tutup sadece iyi şeylerin olduğu bir dü ya yaratmak istiyor insan bunun adı ergen dilinde geri kafalılık yetişkin dilinde de analık oluyor

Ben henüz anne olmadım..
Bende kardeşimin yerine koydum..
O kadar kötüleştiki etraf RABBİM herkesi korusun

Valla biylelerine ne desek boş şehir içinde bir şey olmuyor ama şehir dışına çıkınca bişey olucakmis gibi davraniyolar birde üstelik yaş koyuyorlar 17 yaşında ne işi var diyerek. Geri kafalilari pek takmamak lazım anlamıyorlar

Kusura bakmayın ama şehir içinde dolasinca sıkıntı yokta Burda konu şehir dışı olunca neden herkes o yaştaki kızın ne işi var diyor ? 2 saatlik yol birde şehir dışı bile sayılmaz

İkide bir geri kafalı diyip durma insanın sinirlerini zıplatma gece gece.. senin böyleleri dediğin insanlar misal ben öyle senin sandığın gibi bir hayat yaşamadım.. Çok iyi bir hayatım oldu.. Ama o zamanlar insanlar bu kadar kötü değildi bundan 10 sene önce falan..

Ben tokum canım sana afiyet olsun..
Ailenin bildigini de hiç sanmıyorum
Aileler bildiği için mi böyle tutuşmuş diye sorarlar adamaaaa. Ay biliyor demiş bir de.

Konu sahibi bence siz bu konuyu zirvede bırakın. Yok yani bence daha fazla saçmalayamaz bir insan, uğraşmayın.

Kusura bakmayın ama şehir içinde dolasinca sıkıntı yokta Burda konu şehir dışı olunca neden herkes o yaştaki kızın ne işi var diyor ? 2 saatlik yol birde şehir dışı bile sayılmaz
Annelik yavrum bu anne olunca anlarsın:) neyse iyi eğlenceler der konudan çekilirim.. Geri kafalı diyio durma hakkaten gerş kafalı değilim ve geri kafalı insanlardan tiksinirim inan bu geri kafalılık değil bunu bil kafi:)

Bu konu, konu sahibine ait bence ve ailesinin filanda bildiği yok. Suç işlemediyse, ailesinin haberi varsa insan niye polisin çevirme ihtimalini bu kadar düşünür? Hatta saçma sapan ablasının tc nosunu vermeye kadar düşünür?
Konu sahibi istersen fizana git umurumda değilsin açıkcası. Gelip arkadaşım, kuzenim diye konu açıp birde milleti fırçalıyorsun. Gidip ailene sorsaydın ozaman çevirirler mi diye BİLİYORLAR MIŞ ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…