Resim krizi...

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
merhaba arkadaşlar.. kız kardeşim bu pazar evleniyor... nikah töreni olacak.. resimlerden slayt gösterisi falan hazırladı kardeşim... bana göstermedi.. nasılsa gideceğiz provaya o zaman sürpriz olur falan diye... bugün nikah salonuna gittik kardeşim ve ben.. slaytı açtı görevli, izliyoruz... ben 7 yıldır kapalıyım.. düğünüm de açıktım.. hemen sonrasında kapandım...bi baktım beraber çekindiğimiz benim düğünümde ki açık resimlerimi koymuş... işin garibi o slaytın içinde bi tane kapalı resmim yok.. bebeklikten başlamış koymaya beraber çekindiğimiz hepsi de açık.. hadi çocuk fotoları olabilir, ona zaten bişey demiyorum ama, benim gelinliğim açıktı zaten.. kolları falan... açıkcası ben bu durumdan çok rahatsız oldum... güzellikle dedim ki izlerken yani bu resimleri koymasaydın keşke, veya bana bi sorsaydın istermiyim istemez miyim die dedim.. ben rahatsız oldum, imkanın varsa bu bi kaç resmi kaldıralım dedim.. orda bana tamam rhtsz olduysan sen bilirsin kaldırırız dese konu kapanacak.. ama başladı bu, ne olacakmış da, şimdi insanlar beni böle görünce günaha mı girecekmişim de, o eski resimmiş, nasılsa ben o zaman açıkmışım insanlar beni o halde görmüş zaten... böyle bişey istemem çok saçmaymış.. ve daha bi sürü şey..bende söledim o böle deyince aramızda tartışma oldu... ben isterdim ki saygı duysun... 7 yıl olmuş kapanalı, evde bi tane gelinlik resmim yok çerçevede falan, o benim bu tepkime kaldırmasını istememe saçma diyor, saygı duymuyor... nişanı oldu, sözü oldu beraber resim çekindik sözünde falan.. bizi tembihledi.. ben resmimin face e falan konmasını istemiyorum die.. benim nişanımdan sözümden resim koymayın dedi. tamam dedik demek ki rahatsız oluyor... ama bana gelince saçma oluyomuş... damadın abalları da yıllardır kapalı, bir tane açık rsimleri yok slaytta,bende yıllardır kapalıyım, bir tane kapalı resmim yok slaytta... haksız mıyım kızlar.. çok mu abes olmuş yani benim resmi kaldırmasını istemem...

Son düzenleme:

doğru size sorması gerekirdi hata yapmış bu konuda, sonuçta 7 yıllık kapalıymışsınız, sizce kaldırır mı resimleri, ama siz genede kırmayın onu düğün telaşesi her şeye alınır çünkü, ben öyleydim her şeye alınıyordum

Öncelikle resim değil fotoğraf ( fotoğraf kursunda bize ilk öğretilen şeydi o yüzden uyarıyorum gördüğümde )
Kardeşin kesinlikle haksız. Benim kızkardeşim de kapandı, inan ki ben faceden kardeşimin tüm açık fotoğraflarını kaldırdım, o uyarmadan hem de. Çünkü biliyorum, hassas bir konu. kızabilir, o kapanmayı tercih etmiş, ben de saygı duymalıyım.
Kızkardeşin önce sormalıydı, hatta sana izletmeliydi. Çok saçmalamış.

kızlar boğazıma bi yumruk oturdu.. eve geldim ağladım, ağladım... dediğiniz gibi çok hassas bir konu... damadın ablaları da kapalı.. onların resimleri de bir tane açık resimleri yok.. ama iş bana gelince benim de bir tane kapalı resmim yok... nolcak nolcak deyip durdu..

Bence sen doğru olanı yapmışsın , sonuçta kendi evindeki gelinlik resimlerini bile kaldırmışsın... Kaldı ki düğünde herkesin içinde açık saçlı resimlerinin seni rahatsız etmesi normal ve kardeşinin de bunu sorgulamak yerine senin kararına saygı duyması gerekirdi diye düşünüyorum. Ama birbirinizin kalbini kırmayın yine de ....

Kapaliydiniz, dügününüzde aci gelinlik giydiniz sonra yine kapandiniz mi?
Herneyse, sormasi gerekirdi evet ama o hevesle unutmus olabilir, o fotograflari cok beyeniyor demek ki, olur kardesler arasi böyle, haledersiniz...

valla kırdık birbirimizi.. koskoca nikah salonunun ortasında o bana bağırdı ben ona bağırdım... ben koymuş olmasına kızmadım.. hani düşünemedi, bilemedi, aklına gelmedi tamam olabilir ama ben kaldırmasını istediğim de takmaması, benim önüme bahaneler sürmesi, bu isteğimin saçma olduğunu söylemesi bende ipleri koparan nokta oldu...

bence haklısın sonuçta herkes izleyecek bunu.....bu senin tercihin sana sormalıydı

Kapaliydiniz, dügününüzde aci gelinlik giydiniz sonra yine kapandiniz mi?
Herneyse, sormasi gerekirdi evet ama o hevesle unutmus olabilir, o fotograflari cok beyeniyor demek ki, olur kardesler arasi böyle, haledersiniz...

yok açıktım, evlendikten 7 ay sonra kapandım.. o da dio ki, o zaman açıktın sonuçta ne sakıncası olabilir bu resmin diyo..

yok açıktım, evlendikten 7 ay sonra kapandım.. o da dio ki, o zaman açıktın sonuçta ne sakıncası olabilir bu resmin diyo..
Pabuç kadar da dil var maşallah, bence açık da olsaydın kapalı da olsan oraya onca kişinin izleyeceği bişeye senin fotoğrafını koymak istediğinde bunu sana söylemesi gerekirdi. Ben bana sorulmadan fotoğrafımın kullanılmasından rahatsız olurum şahsen.

yani bu en çok rahatsız olduğum konu için yazdım.. çocukluktan başlayarak tüm resimlerde en kötü çıktıklarımı koymuş hep.. bahanesi de burda ben iyi çıkmışım diyo... düğün resminde de öle.. e sizin düğünde sizinle foto çekinmişim tek çekinmemişim burda da güzel çıkmışım diyo.. bende sen kendin için beni kullanıyosun o zaman falan dedim..

Tabi ki haklısın, kapalı resimlerini koysaydı neyse de açıkları tercih edecekse fikrini almalıydı. İnatlaşmayın şimdi düğün üzeri, o da streslidir ondan anlamak istemiyordur, yoksa gayet anlaşılır bir dille dile getirmişsiniz sorununuzu. Sakinleşince ortayı bulursunuz zor birşey değil oturur tekrar yapar.

senin derdin başka anladım çirkin fotolarını koyduğu için kızgınsın en çok ta
haklısın
kardeşin çok bencil

düğün üstü böyle bir gerginlik yaşamış olmanız hiç hoş olmamış ama kız kardeşiniz çok düşüncesiz ve cahilce davranmış.üstelik hatasını da kabul etmemiş.eğer bahsettiğiniz fotoğraflarda kendini çok beğeniyorsa sizi kessin fotoğraftan.ama ne yapıp edip sildirin kendi fotoğraflarınızı.

senin derdin başka anladım çirkin fotolarını koyduğu için kızgınsın en çok ta
haklısın
kardeşin çok bencil

hayır.. derdim başka falan değil... beni en çok rahatsız eden konuyu açtım ben buraya.. ona zaten bişey demedim.. onun günü sonuçta.. resimde kendini beğeniyosa ben pek de önemli değilim neyse demiştim ben zaten.. slaytın sonlarına doğru açık resimlerimi görünce rahatsız oldum...

kesinlikle haklisiniz. sormasine bile gerek yoktu kendi dusunmesi gerek boyle bir seyi. universiteden arkadasim evlendikten sonra kapandi. kendi faceindeki acik fotograflarini kaldirdi. ben de eskiden kalma beraber fotograflarimizin hepsini kaldirdim.sorma geregi bile duymadim

Bence isteklerine saygı duyması gerekirdi zaten resim çok ,özele giriyor ,kapalı lnsanlar bu konularda çok hasas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…