Resim krizi...

bende öle dedim... çok beğeniosan kendini kes, öle koy dedim.. iş işten geçti deyip duruyo.. akşam gidicem.. sildirecem.. hiç içim rahat değil.. 500 kişi gelecek.. istemiyorum

eve gelene kadar ayy ne kadar abarttığının farkında mısın, inanamıyorum dedi durdu.. anlamıyo ki...

Haklisiniz hassasiyetinizde ama uzatmayin tartismayi.dugun gerginliginden stresinden size patlamis olabilir.bence mutlaka kaldiracaktir aaygi duymasi gerekir.bi iki gun gecsin bisey olmamis gibi konusur guzellikle halledersiniz.olur boyle seyler

bende öle dedim... çok beğeniosan kendini kes, öle koy dedim.. iş işten geçti deyip duruyo.. akşam gidicem.. sildirecem.. hiç içim rahat değil.. 500 kişi gelecek.. istemiyorum

en doğrusunu yaparsın işte bende tam bu yüzden kimse de açık fotoğrafım olsun istemiyorum.sormadan face.a koyan mı dersin ,başkalarına gösteren mi dersin,insanlar gerçekten çok düşüncesiz

Yüzde yüz haklısınız,ona düşen uzatmadan o fotoğrafları kaldırmak.önceden seni böyle gören gördü de ne demk?ozaman önceden gördüler diye hiç kapanmayın olurmu öyle mantık?bende olsam çok rahatsız olurdum.sizi tanıyan tanımayan yüzlerce davetlinin düğünde açık fotoğraflarınızı görmesine hiç gerek yok.kırılırsa kırılsın canım saygı göstermeyi öğrensin.
Not:düğün slaytları modası kadar gereksiz birşey yok be ya.

evet canım dengesiz olmuş. bence kız kardeşin baş örtü sevmiyor. özellikle seçmiş gibi geldi bana resimleri.
sen daha iyi tanırsın var mı öyle bir antipatisi?

Elbette haklısın bencillik etmiş sonuçta senin fotoğrafların son kararı da sen verirsin.

haklısın..

arkadaşım ilerde kapanmayı düşünüyorum diye
ehliyet alırken ehliyetimi istediğimde yenileyemem düşüncesiyle
saçı açık olmasına ragmen eşarp takıp ehliyet fotosuna bastırmıştı
ehlıyetı aldıktan 3yıl sonra kapandı oysaki
sırf polis durdururda görür saçımı diye
bu kadar hassas bi konu
ve sen haklısın kesinlikle sen...

Bence açik, kapali hiç önemi yok. Sen o fotorafi herhangi bir nedenden dolayi begenmiyorsan, slayta konulmasini istemiyorsan, konu orada bitmeli ve o fotolar o slayttan çikmali. Yani çok haklisin ve tavrini ona göre koy. Simdi koymazsan baska konulardada senin isteklerini ciddiye almaz.

kardeşin düğün arefesi terbiye sınırlarını zorluyor anlaşılan..kocayı bulunca ablaya kıllık yapıp sırt dönmek insanlığa sığmaz..siz ki haklı gerekçelerle rica etmişsiniz..ablaya çemkirmesine lüzum yok lüzumsuzluk etmiş.

siz haklısınız..
saygı duymalı..
baştan düşünemediyse, siz uyarınca kaldırmalıydı...

belki de kaldırmıştır tartışmanızdan sonra..
?

bu nasıl bir kardeşmiş demekten kendimi alamadım kusura bakma kardeş mi düşman mı belli değil

Benim anlamadığım kız kardeşinizin düğün slaytında neden sizin ve damadın ablalarının fotoğrafları var? Benim bildiğim gelinle damadın çocukluk fotoğrafları ve birlikte çektikleri fotoğraflar olur sadece. Hadi çocuklukların arasına kardeşle olanlar konulsun da sizin düğün fotoğrafınızın ne işi var.

Diğer konuda herkes söylemiş zaten, haklısınız.

Son derece haklısın bence.
Benim eşim bile tepki gösterirdi mesela..
Bu nasıl düşüncesizlik diye.

O zaman açıksam o zamanda kalmış yahu.
Niye kapandıktan sonra açık resimlerimi milletin gözüne sokayım ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…