- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi pamukannesi
-
düğün üstü böyle bir gerginlik yaşamış olmanız hiç hoş olmamış ama kız kardeşiniz çok düşüncesiz ve cahilce davranmış.üstelik hatasını da kabul etmemiş.eğer bahsettiğiniz fotoğraflarda kendini çok beğeniyorsa sizi kessin fotoğraftan.ama ne yapıp edip sildirin kendi fotoğraflarınızı.
bende öle dedim... çok beğeniosan kendini kes, öle koy dedim.. iş işten geçti deyip duruyo.. akşam gidicem.. sildirecem.. hiç içim rahat değil.. 500 kişi gelecek.. istemiyorum
evet canım dengesiz olmuş. bence kız kardeşin baş örtü sevmiyor. özellikle seçmiş gibi geldi bana resimleri.merhaba arkadaşlar.. kız kardeşim bu pazar evleniyor... nikah töreni olacak.. resimlerden slayt gösterisi falan hazırladı kardeşim... bana göstermedi.. nasılsa gideceğiz provaya o zaman sürpriz olur falan diye... bugün nikah salonuna gittik kardeşim ve ben.. slaytı açtı görevli, izliyoruz... ben 7 yıldır kapalıyım.. düğünüm de açıktım.. hemen sonrasında kapandım...bi baktım beraber çekindiğimiz benim düğünümde ki açık resimlerimi koymuş... işin garibi o slaytın içinde bi tane kapalı resmim yok.. bebeklikten başlamış koymaya beraber çekindiğimiz hepsi de açık.. hadi çocuk fotoları olabilir, ona zaten bişey demiyorum ama, benim gelinliğim açıktı zaten.. kolları falan... açıkcası ben bu durumdan çok rahatsız oldum... güzellikle dedim ki izlerken yani bu resimleri koymasaydın keşke, veya bana bi sorsaydın istermiyim istemez miyim die dedim.. ben rahatsız oldum, imkanın varsa bu bi kaç resmi kaldıralım dedim.. orda bana tamam rhtsz olduysan sen bilirsin kaldırırız dese konu kapanacak.. ama başladı bu, ne olacakmış da, şimdi insanlar beni böle görünce günaha mı girecekmişim de, o eski resimmiş, nasılsa ben o zaman açıkmışım insanlar beni o halde görmüş zaten... böyle bişey istemem çok saçmaymış.. ve daha bi sürü şey..bende söledim o böle deyince aramızda tartışma oldu... ben isterdim ki saygı duysun... 7 yıl olmuş kapanalı, evde bi tane gelinlik resmim yok çerçevede falan, o benim bu tepkime kaldırmasını istememe saçma diyor, saygı duymuyor... nişanı oldu, sözü oldu beraber resim çekindik sözünde falan.. bizi tembihledi.. ben resmimin face e falan konmasını istemiyorum die.. benim nişanımdan sözümden resim koymayın dedi. tamam dedik demek ki rahatsız oluyor... ama bana gelince saçma oluyomuş... damadın abalları da yıllardır kapalı, bir tane açık rsimleri yok slaytta,bende yıllardır kapalıyım, bir tane kapalı resmim yok slaytta... haksız mıyım kızlar.. çok mu abes olmuş yani benim resmi kaldırmasını istemem...
haklısın..merhaba arkadaşlar.. kız kardeşim bu pazar evleniyor... nikah töreni olacak.. resimlerden slayt gösterisi falan hazırladı kardeşim... bana göstermedi.. nasılsa gideceğiz provaya o zaman sürpriz olur falan diye... bugün nikah salonuna gittik kardeşim ve ben.. slaytı açtı görevli, izliyoruz... ben 7 yıldır kapalıyım.. düğünüm de açıktım.. hemen sonrasında kapandım...bi baktım beraber çekindiğimiz benim düğünümde ki açık resimlerimi koymuş... işin garibi o slaytın içinde bi tane kapalı resmim yok.. bebeklikten başlamış koymaya beraber çekindiğimiz hepsi de açık.. hadi çocuk fotoları olabilir, ona zaten bişey demiyorum ama, benim gelinliğim açıktı zaten.. kolları falan... açıkcası ben bu durumdan çok rahatsız oldum... güzellikle dedim ki izlerken yani bu resimleri koymasaydın keşke, veya bana bi sorsaydın istermiyim istemez miyim die dedim.. ben rahatsız oldum, imkanın varsa bu bi kaç resmi kaldıralım dedim.. orda bana tamam rhtsz olduysan sen bilirsin kaldırırız dese konu kapanacak.. ama başladı bu, ne olacakmış da, şimdi insanlar beni böle görünce günaha mı girecekmişim de, o eski resimmiş, nasılsa ben o zaman açıkmışım insanlar beni o halde görmüş zaten... böyle bişey istemem çok saçmaymış.. ve daha bi sürü şey..bende söledim o böle deyince aramızda tartışma oldu... ben isterdim ki saygı duysun... 7 yıl olmuş kapanalı, evde bi tane gelinlik resmim yok çerçevede falan, o benim bu tepkime kaldırmasını istememe saçma diyor, saygı duymuyor... nişanı oldu, sözü oldu beraber resim çekindik sözünde falan.. bizi tembihledi.. ben resmimin face e falan konmasını istemiyorum die.. benim nişanımdan sözümden resim koymayın dedi. tamam dedik demek ki rahatsız oluyor... ama bana gelince saçma oluyomuş... damadın abalları da yıllardır kapalı, bir tane açık rsimleri yok slaytta,bende yıllardır kapalıyım, bir tane kapalı resmim yok slaytta... haksız mıyım kızlar.. çok mu abes olmuş yani benim resmi kaldırmasını istemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?