Resim krizi...

nişanda sözde sizinle olan resimlerini koymak istemedi diyorsunuz, kendi slaytına da açık resimleri koymuş. bunlardan yola çıkarak acaba kapalı olduğunuz için sizden rahatsızlık mı duyuyor? herkese ablam kapalı ama bir zamanlar açıktı mesajı mı vermeye çalışıyor acaba.

Kesinlikle siz haklısınız. Çok ayıp etmiş kardeşiniz. Hatta o slayt gösterisinde fotoğrafı bulunan herkesten başta onay alınmalıydı bana kalırsa. Bak şu şu fotoğrafları koyuyorum senin için bir sakıncası var mı diye sorulmalıydı. Olay sırf sizin kapalı olmanızla da alakalı değil. Zaten başta yapılan bir düşüncesizlik varmış kardeşiniz durumu abartıp olayı terbiyesizliğe kadar vardırmış.

Bence isteklerine saygı duyması gerekirdi zaten resim çok ,özele giriyor ,kapalı lnsanlar bu konularda çok hasas
Hepsi değil maalesef Facebook öncesi sonrası fotoğraflarıyla dolu, birçok örneğini gördüm. Kapak fotoğrafı açık, profil fotoğrafı kapalı olanı bile gördü bu gözler

Çok ayıp etmiş çok.İki gün sonra abla abla diye dolanır peşinizde cicim ayları geçince.Şimdi kendini erkeğinin oldu sanıyor.

Ya bence o kadar da abartmayın, kimse pür dikkat o slaytları izlemiyor zaten. Evet sorsaydı, fikrinizi alsaydı iyi olurdu, yada rahatsızlığınızı dile getirdiğinizde ılımlı yaklaşsaydı olurdu ama, bence uzatmayın. Dediğim gibi şimdiye kadar gittiğim hiç bir düğünde slayt gösterisini öyle dikkatle izlemedim, bazen fark etmedim bile.

Pür dikkat izlemelerine gerek yok. Bu bizim "pamukannesi" değil mi dedimiydi yaşlı teyzelerden biri tamam.Bütün salona yayılır fısır fısır.

Kardeşiniz yanlış yapmış.Düğün üzeri stresten kaynaklı alıngan olabilir ama .Ben arkadaşlarım açık olduğu halde kimisi rahatsız olur diye hepsine sordum tek tek resmimizi slayta koymak istiyorum ne dersin diye?
Çünkü açık olduğu halde fotoğrafının olmasını istemeyecek kişiler çıkabiliyor ki siz kapanalı 7 yıl olmuş.
Öne sürdüğü bahaneler de hoş olmamış.
Herkes pür dikkat izlemese bile izleyenler muhakkak olacaktır.Ben kasti bir gönderme olabilir diye bile düşündüm şuan.

çok haklısın.ben olsam bende istemezdim.çok düşüncesizlik etmiş.sizin ki özel bir durum çünkü.dışarıdan bakınca kapalı olarak tanıdığım bir bayanın herkese açık bir ortamda slayt resimerinde açık resimlerini görsem biraz abes karşılardım.sonuç ne oldu peki kaldıracak mı resimleri?

Diğer arkadaşlarında dediği gibi kesinlikle siz haklısınız. Fotoğraflari koymadan önce size sorması gerekirdi. Hadi fotoğraflarda kapalı bile olsan belki begenmeyecektin kendini öyle ya herkes her fotoğrafta güzel mi çıkıyor. Üzülme sakince konuşup halledersiniz

Sonuna kadar haklısın, ben insanların kötü çıktığı fotoğrafları bile koymam öyle bir yere.Koyacağım fotoğrafların sahibinden de kesin onay alırım. Herkes böyle bir yerde fotoğrafı olsun istemez. Kardeşinizi düğün stresi sarmış anlaşılan. Şu düğün zamanlarında insanlar en kolay ailelerini kırıyor galiba. Çok da demode bir şey oldu ayrıca bu fotolar. Ayrıca basit bir sunum dosyası o gösterilen, çok kolay değiştirilebilir.
Ona zor geliyorsa sizin düzenleyebileceğinizi söyleyin.Siz yapamazsanız birine yaptırırsınız.

Uzun süredir kapalısınız, ve düğün resimlerinizi insanların görmesini istemiyorsunuz. Haklısınız tabi.

Ama sizi eleştirmeden geçemeyeceğim kusura bakmayın. Tesettürlü bir bayanın düğününde başını açması birde üstüne açık bir gelinlik giyinmesi bana çok itici geliyor. Özenti bir hareket. İçi boş tesettür yani. Bir insanın hayata karşı duruşu olur. Bir kereden ne olacak dememek lazım.

Ben bu tip tesettürlülere hiç saygı duymuyorum.

PC: Siz düğününüzün olduğu dönemde tesettürlü değilmişsiniz, sonrasında kapanmışsınız. Bu durumda yazdıklarımı üzerinize almayın. Ben tesettürlü olduğu halde düğününde başını açan hanımları kastetmiştim.

kesinlikle haklısın..
muhtemelen kardeşin o fotolarda kendi güzel çıkmıştır, onu gösterebilmek için seni feda ediyodur..
bencilliğin gözü kör olsun...

Kardeşin çok ayıp etmiş.İnşallah hatasını anlar ve o fotoları kaldırır.Olmazsa annene veya babana söyle onlar konuşsunlar.

Resim degil fotograf..
fotograflara photoshop yapsaydi keske
hani acik basiniza esarp taksaydi
ne diyeyim ki ..............

Fikrinizi alsa iyiymiş ama bence çok da abartmaya gerek yok.
Sonuçta o zaman açıkmışsınız ve böyle fotoğraflarınız var.
Ha olmasa daha iyiydi ama sonuçta uyarmışsınız. Kaldırır herhalde.

yok şimdi o resim olmuyor, fotograf oluyor ..
çook yanlış yaptıgı...
kaç yasında kız yani düşünmesi gerekirdi..
özür dilemesi gerekiyordu, üste çıkmış ama...

haklısın canım sorması gerekiyordu.
çok mu abartılı açık resmin? kalsa sorun yaşar mısın yani ? düğün arifesi kalp kırmayın diye diyorum düğünden sonra
zaten kardeşinle güzellikle konuşursun. şimdi o da düğün telaşında stresinde sende haklısın tabiki de

Aman saygı duymayın...
Açık bi insan poposunda biten şort giyince saygıyı hakediyor çünkü açık... Ama kapalı bi insan düğünün de sırf saçını açtı diye saygıyı haketmiyor... Yaw nasıl bi anlayıştır bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…