Eki Görüntüle 1370149
Şu bir kaç gün biraz kaçamaklı geçti (o yüzden pek paylaşım yapmak içimden gelmedi :) Çünkü maraton öncesi azıcık tatil verdim kendime.. Yarın başlıyorum,hatta başlıyoruzzzz

esas tarih 14 ocak 2015 (bundan 2 sene önce Mevsimlerden Roma'da aynı tarihte yüzlerce kişi online başlamışlar en son listeye ,o yüzden bu tarihi seçtim :)
Bu sabah kahvaltı hazırlarken elim bu kupa bardaga gitti ve anında geçmişe gittim bu kupayla..Kendisinin benim hayatımdaki önemi çoook çooook büyük.. Eşimle bu kupa bardak sayesinde çıkmaya başlamıştım

nasıl mı? Anlatayım hemen; birbirmizi okul zamanından tanıyorduk,mezun olduktan yıllar sonra bir gün bi yerde karşılaşıp telefonlarımızı aldık.Sonra telefonlaşmaya başladık ve bir gün buluştuk.. Bana çıkma teklif etti ama aynı zamanda bi şeyler de ters gitti(uzun uzun anlatmamayım)sonuçta benim açımdan olumsuz bir buluşma oldu.. Neyse o sıralar eşim ailesiyle tatile gitti..Tatil dönüşü "tatilden hediye getirmek adettir,sana bir hediye aldım,buluşalım" diyerek beni aradı ve buluşmamıza bana bu kupayı hediye olarak getirdi.. Kupayı görünce gözlerime inanamadım çünkü bir kaç gün önce aynı kupayı begenip "ben bu kupayı almalıyım" dedigim kupanın ta kendisiydi.. Begenmiştim ama alamamıştım ve 2 gün içinde kupa bana hediye olarak gelmişti.. işte o an eşime bir şans daha vermeye karar vermiştim ve iyi ki de vermişim…

ya işte bu kupanın ve bizim hikayemiz de böyle