- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
çok dogru.. işte bu.. gerçekten işin özü sadece bu.. "ne yedigin degil, ne kadar yedigin önemli" ve en önemlisi bence "hayatın boyunca beslenebilcegin şekilde zayıflamak".. hiç bir şeye özlem,açlık duymana gerek yok,çünkü herşeyi yiyorsun.. en önemlisi hem azla mutlu olmayı hem azla doymayı hem de azla durmayı ögreniyorsun.. mevsimlerden romayla tanışmana da çok sevindim,dedigim gibi insanın ufkunu açıyor orası..bak sen de benim gibisin.. biz şu hani "herşeyden yiyorda nasıl kilo almıyorlar"dan olalım,varsın yavaş olsun bizim olsun,hayat boyu saglık olsun
![]()
kesinlikle, tek istediğim bu, kaliteli bir hayatımın olmasını istiyorum. yemeyip yemeyip sonra gözüm dönmüş gibi, kıtlıktan çıkmış gibi yemek yerine doğru bir şekilde yiyebileceğim adam gibi bir beslenme şeklim olsun istiyorum.
ve kendimi doğru yolda görüyorum.
spor yapmaya başladım ve eskiden iki atsa üfleyip püfleyen ben artık spor yapmaktan keyif alıyorum çünkü düşünme şeklim değişti, belki de kendime değer vermeyi öğrendim ya da henüz yeni yeni öğreniyorum.
ama başladık ya gerisi gelir nasılsa.
o kilolar gidecek ama tamamen. bir daha gelmemek üzere. emin adımlarla ve keyif alarak