Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
magrenta koku bişeye benzemiyo kısaca kötü değil amaa kalıcıda değilll pppppppppppofffff uçtu gittiiikaydirigubbakcemile3

sagol canim ben buradan boots magazasindan aldim magazanin kendi urunleri indirime girmis bu hafta ikisini 5 pounds'a aldim iyiki almisim cok guzeller cok sevdim.

maskeyi yuzune yada burnuna surup 15 dakika bekltiyorsun kuruyunca strec film gibi kabuk tutup cikiyor pislillerle beraber.

bantlarda guzel sevdim yaniopuyorumnanaktan

anaaamm :roflol::roflol: ben ne şifre baktım ne kutuya baktım aldığım hatunda birşey demedi ne gerizekalı yaa katalogtan bakıp almadığım içinde haberim yok bööle bişeyden :roflol::1rolleyes: ben açtım attım kutuyu gittiiii

tühhhh... neysee insan bi der kutuda şifre var diyekaydirigubbakcemile canın sağolsunnn şifre işte altı üstü cnm :1rolleyes:

bende bunlari aldim siyah noktalara karsi yuz maskesi ve burun banti gercekten cok guzellermis ilk denememdi hemen ise yaradikaydirigubbakcemile3

Canım güle güle kullan. Benim cildim yağlı değil ama yine de siyah nokta problemim var. Vallahi işe yarıyorsa hemen alırım. Nefret ediyorum onlardaaannnn................ kafamçokkarıştı

FBRLS teşekkür ederim canım daha güzelleri daha iyileri senin olsun inş..

Canım güle güle kullan. Benim cildim yağlı değil ama yine de siyah nokta problemim var. Vallahi işe yarıyorsa hemen alırım. Nefret ediyorum onlardaaannnn................ kafamçokkarıştı

benmkide yagli degil ama burnumun uzerinde allah ne verdiyse var siyah noktalardan nefter ediyorum daha dun aldim yaptim iyi temizledi haftada bir yapilacakmis bakalim sonuc n eolacak.

kızlar bende avondan saç spreyi ve kuru saç uçları için serum aldım serum harika anında pürüzsüz yaptı saç uçlarını resimleri nerde demeyin dijital foto yok ceplede anlaşılmıyor diye çekmedim saç spreyi 7 liraydı serumda 9 lira tavsiye ederim süper

Son düzenleme:
canım var evet ama cok pahalıydı baktıgım 80 tl falandı.degmez dıye dusundum
DONUTCUM banamı ayzdın bu mesajı??? hehehe
eğer bana yazdıysan body shopta ve loccitanede var canım 10-15 tl bişi fiyatı bir bak istersen bende almayı düşünüyorum :)

ayyy princesscim yaaaa burda yoktur ondan ben aramaya devam ozaman

kızlar siyak noktalar için bişi öneririn bana sıkmadan nasıl kurtulucam

canım bu niveanın burun bantlarından pek kimse memnun değil ama bende çok işe yarıyor banyodan sonra yapıyorum ben ne var ne yok topluyo yane :):)tabe engelleme yada yok olma durumu diye birşey yok bu bantlarda ama bence hiçbir üründe yok o siyah nokta dediğin eninde sonunda olur çünkü

kızlar siyah noktalardan kurulmak için kaynar su dolu bir kap alın başınıza havluyu örtün hiç hava almasın o suyun buharında 5 dk falan bekleyin yüzünüz buharda yumuşayacaktır ve daha sonra bir ayna alın ve siyah noktalarınızı fazla tırnak gecirmeden sıkın gercekten işe yarıyor

Son düzenleme:
Canım bunu ben baya uzun bi süre yapmıştım evet cidden işe yarıyor. Ancak bende kılcal damar problemi var, tenim çok açık. Ve buhar banyosu da ne yazık ki kılcal damarların 1 numaralı kankası...
Bu arada buhar banyosu yapacak arkadaşlara tavsiyem. Kaynar suyu koyacağınız kaba sudan önce kekik koyun...

O bantlardan bende memnun değilim. Ama şöyle bir artısı var. Onu yapıştırıp çıkardıktan sonra hafif bir ittirmeyle siyah noktalarımı güzelce çıkarabiliyorum :)

tatlım sıkmadan kurtulman çok mümkün değil. Dermokil maskesini bi dene istersen

benimde cildim hassas ve kılcal damarlarım yüzeye çok yakın buhar banyosu daha kötü yapıyor. Dermokil maskesini sürüyorum ben 15 dk sonra falan siyah noktalar kabarmış oluyor hafifçe sıkıyorum.

özlemişim forumu bikaç gündür giremedim. Bugün Loccatine body shop ve sephora çıkarması yaptım birazdan eklerim resimleriopuyorumnanaktan

Her ayın ilk ve son günü Loccatinede bazı ürünler %40 indirimde bende bugün indirimi kaçırmıyım dedim

Organik Zeytin Ağacı Temizleme Sütü 26.40
Badem Elma Nemlendirici Losyon 65.40
Badem-Elma Tonik 26.40
zemuszemuszemuszemus

Bodyshop indirimini kaçırmak olmazdı tabiiiopuyorumnanaktan

hepiniz çok methettiniz diye kenevirli set aldım 54.90

Kirazlı Duş jeli 14.90

mini rose edt 3 TL

Sephora göz temizleyici 125ml 14.90

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

lattem özledim kız seni selam ver arada :))))) dermokile bakayım bir ara nerde bulursam :)))
ama loccitaneye gitmişin bende gideim diodum bugün çıkışta gidemem 1 saat kaçsammı işten ne hehehe :))) ama ben 30 ml losyonu almayı düşünmüyorum spfli değil olsa alırdım :)) sadece tonik alayım diodum temizleme sütünüde alabilirim die düşündüm ama nasıl canım denedinmi ? ben onun yerine makyaj temizleme yağı almayı düşünüom sonraki indirimlerde her indirimde badem elma ürünlerini tamamlamak lazım yaa keşke bütün ürünleri indirime girse pofffff
bu body shoplar indirimsiz fiyatımı canım?

lattem benimde haftasonu kartım kesiliyo yaa bu loccitane çok yalnış zmanda indirim yapıo yaa poffffff
elca için yada diğer mac için mac fix istiom biraz araştırıom canım mesaj atarım sen gitmeden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…