oyy bunlar ne bende siyah noktalardan kurtulmak için bişi arıyorum nivenı burun bandını almıştım tamamen fiyasko çıktıbiri bana yardım etsin hehehe
güle güle kullan cannım kaç paraya nerden aldın ismi nedir bu üçünü istiyorum ehehehe
anaaamm :roflol::roflol: ben ne şifre baktım ne kutuya baktım aldığım hatunda birşey demedi ne gerizekalı yaa katalogtan bakıp almadığım içinde haberim yok bööle bişeyden :roflol::1rolleyes: ben açtım attım kutuyu gittiiii
dün eşimle kendime aldığım parfüm setlerim ... çantalarıda dün aldım abiye ayakkabılarımla giymek için aksesuar olarak koydum resmime
bende bunlari aldim siyah noktalara karsi yuz maskesi ve burun banti gercekten cok guzellermis ilk denememdi hemen ise yaradikaydirigubbakcemile3
Canım güle güle kullan. Benim cildim yağlı değil ama yine de siyah nokta problemim var. Vallahi işe yarıyorsa hemen alırım. Nefret ediyorum onlardaaannnn................ kafamçokkarıştı
DONUTCUM banamı ayzdın bu mesajı??? hehehecanım var evet ama cok pahalıydı baktıgım 80 tl falandı.degmez dıye dusundum
sagol canim ben buradan boots magazasindan aldim magazanin kendi urunleri indirime girmis bu hafta ikisini 5 pounds'a aldim iyiki almisim cok guzeller cok sevdim.
maskeyi yuzune yada burnuna surup 15 dakika bekltiyorsun kuruyunca strec film gibi kabuk tutup cikiyor pislillerle beraber.
bantlarda guzel sevdim yaniopuyorumnanaktan
canım bu niveanın burun bantlarından pek kimse memnun değil ama bende çok işe yarıyor banyodan sonra yapıyorum ben ne var ne yok topluyo yane :):)tabe engelleme yada yok olma durumu diye birşey yok bu bantlarda ama bence hiçbir üründe yok o siyah nokta dediğin eninde sonunda olur çünkü
DONUTCUM banamı ayzdın bu mesajı??? hehehe
eğer bana yazdıysan body shopta ve loccitanede var canım 10-15 tl bişi fiyatı bir bak istersen bende almayı düşünüyorum :)
ayyy princesscim yaaaa burda yoktur ondan ben aramaya devam ozaman
kızlar siyak noktalar için bişi öneririn bana sıkmadan nasıl kurtulucam
Canım bunu ben baya uzun bi süre yapmıştım evet cidden işe yarıyor. Ancak bende kılcal damar problemi var, tenim çok açık. Ve buhar banyosu da ne yazık ki kılcal damarların 1 numaralı kankası...
Bu arada buhar banyosu yapacak arkadaşlara tavsiyem. Kaynar suyu koyacağınız kaba sudan önce kekik koyun...
latte iyi günlerde kullan canım aldıklarını çok güzeller yerimseniben
tatlım sıkmadan kurtulman çok mümkün değil. Dermokil maskesini bi dene istersen
benimde cildim hassas ve kılcal damarlarım yüzeye çok yakın buhar banyosu daha kötü yapıyor. Dermokil maskesini sürüyorum ben 15 dk sonra falan siyah noktalar kabarmış oluyor hafifçe sıkıyorum.
özlemişim forumu bikaç gündür giremedim. Bugün Loccatine body shop ve sephora çıkarması yaptım birazdan eklerim resimleriopuyorumnanaktan
Her ayın ilk ve son günü Loccatinede bazı ürünler %40 indirimde bende bugün indirimi kaçırmıyım dedim
Organik Zeytin Ağacı Temizleme Sütü 26.40
Badem Elma Nemlendirici Losyon 65.40
Badem-Elma Tonik 26.40
zemuszemuszemuszemus
Bodyshop indirimini kaçırmak olmazdı tabiiiopuyorumnanaktan
hepiniz çok methettiniz diye kenevirli set aldım 54.90
Kirazlı Duş jeli 14.90
mini rose edt 3 TL
Sephora göz temizleyici 125ml 14.90
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkür ederim fıstıkımopuyorumnanaktan
kartımın dibine vurdum tabi önümüzdeki hafta kredi kartım kesilir kesilmez elcaya gidicem almamı istediğiniz bişi varsa özelden mesaj atın kıslarbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?