yawrukuş kullanda bilgilendir bizide ona göre alalım ....kaydirigubbakcemile2
ayy kızlar geldimm opuyorumnanaktan lorealin o bakım serumu 26 TL idi :kedi: evet badem yağıda deneyebilirdim. Baya iddalılar kullananlarda memnun gözle görülür kirpik uzaması ve artışı oluyormuş. bakalım daha 1 kere sürdüm bayanssulusmile
İNNOVA ürünleri doğalmı kızlar? nette araştırdım amaa bi sonuca varamadım geçenlerde sizinle paylaştığım açık gri farım innova marka idi... ben bayana -3 sene sonra farlarımın tarihi geçtiğini düşünerek attığımı söyleyince ; satış elemanı innova farın doğal olduğunu söyledi 4-5 sene kullanabilirsiniz dedii ..... doğrumudur bilemiyorum ama süper bir kalıcılığı vardı geçen gece açık havada bir davete katıldım eve geldiğimde rüzgara rağmen farım aynen duruyordu verdiğim parayada acımadım doğrusu ....
Canım ben doğal moğal olduğunu düşünmüyorum İnnova'nın.:1no2:
Bir makyaj ürünü zaten ne kadar doğal olabilr ki?
Şu doğal lafı da iyice moda olmaya başladı. benneyaptımki
Evrendeki herşey doğaya ait olduğuna göre, biz insanlar da dahil olmak üzere, doğal olmayan hiç bir şey yok.
%100 bitkisel derse anlarım ama asla değiller ki cilt ürünlerinin içeriğinde yok yok. süprizzzzz Ekstradan bitki özleri olması ürünü doğal veya tam bitkisel yapmaz. Kaldı ki makyaj malzemesi olsun...Organik ise asla değil. Sertifikası yok.
Bir de İnnovacılar nedense aşırı ısrarcı oluyor, ben de bir sefer ısrarlara yenilip 4lü farını aldım ve alerji oldu gözlerim. haftalarca rimel dahi süremedim.:gitme: Belki bana öyle denk geldi bilmiyorum, memnun kalanlar da oluyor ama bir şikayet mektubu ile firmaya ürünü geri yolaldım, para iadesi aldım. Ama merak edip te neden olmuş diye sormadılar, tatmin edici açıklama da yapmadılar.Allahtan hep gittiğim mağaza olduğundan para iadesi alabildim yani. Açıkçası ben bir daha ürün almam İnnovadan. :umursamaz:
'Bu da böyle bir anımdır' :roflol:
diyerek klişe bir sözle bitiririm yazımı efenim sempatiksalakcinni
Canım ben doğal moğal olduğunu düşünmüyorum İnnova'nın.:1no2:
Bir makyaj ürünü zaten ne kadar doğal olabilr ki?
Şu doğal lafı da iyice moda olmaya başladı. benneyaptımki
Evrendeki herşey doğaya ait olduğuna göre, biz insanlar da dahil olmak üzere, doğal olmayan hiç bir şey yok.
%100 bitkisel derse anlarım ama asla değiller ki cilt ürünlerinin içeriğinde yok yok. süprizzzzz Ekstradan bitki özleri olması ürünü doğal veya tam bitkisel yapmaz. Kaldı ki makyaj malzemesi olsun...Organik ise asla değil. Sertifikası yok.
Bir de İnnovacılar nedense aşırı ısrarcı oluyor, ben de bir sefer ısrarlara yenilip 4lü farını aldım ve alerji oldu gözlerim. haftalarca rimel dahi süremedim.:gitme: Belki bana öyle denk geldi bilmiyorum, memnun kalanlar da oluyor ama bir şikayet mektubu ile firmaya ürünü geri yolaldım, para iadesi aldım. Ama merak edip te neden olmuş diye sormadılar, tatmin edici açıklama da yapmadılar.Allahtan hep gittiğim mağaza olduğundan para iadesi alabildim yani. Açıkçası ben bir daha ürün almam İnnovadan. :umursamaz:
'Bu da böyle bir anımdır' :roflol:
diyerek klişe bir sözle bitiririm yazımı efenim sempatiksalakcinni
bu makyaj malzemeleri 2-3 seneye tarihi doluyoya kalanları kullanmadıklarınızı napıyosunuz kızlar atıyomusunuz.... off üzerlerinde tarih bile yokki kutusunu saklayalım...
bende innova kapatıcı almıştım güya bitkisel dediğin gibi satış elemanları bitkisel deyip doğal deyip satmaya çalışıyor delikafadulden içeriğine bir baktım 4 tane paraben türevi var dedim yuh yani 5 tane olması zaten tehlikeli demek 4 tane var eee nerde doğallık doğal ürünlerde paraben oranı az oluyor ve en fazla 2 çeşit paraben oluyor hatta bazılarında olmuyor bile inglot,clinique gibi markalarda farlarda yok mesela yani innova almakmı asla tek ürün o kalsa bile alınmazlmaz: bende sevmedim anında iade ettim ürün içeriğinden dolayı
----------------korkuttun beni ebru yaaaaaaa eyvahedigeldismilebir sürü para verdim fara yaa amannnnnnn bütün markalar aynı yaa hepsi kimyasal
kızlar bende pazar günü the body shop a daldım fırça seti aldım kılları çok güzel yaa set küçük ama büyüklerinden de tamamlayacağım tek tek alıp başka şeylerde aldım ama foto makinasını evde unutuyorum hep yaa şaşkınım ben
valla gidemedim ankamalldakine gittim bu pazar yine benefit marka far bazı var dedi oda 70 küsür lira dedi birlikte gidelim gerçektendegüle güle kullan tatlım sephoraya gitmedinmi daha panoraya gitmek çok kolay aslında şu kpss geçsin beraber gideriz istersen
kaçlira verdin hepsine .Bende şu c vitaminin aynısından aldım bakalım işe yarıyacakmı
:1shok: aa e serisinde indirim yoktu ki ankarada .sağolun kızlar 70 tl verdim indirimdeydi hepsi
Güle güle kullan mercancım hangi fırçaları aldın küçük set vardı onumu??? bir de fiyatı ne kadar bende almak istiyorum ama bilmiyorum güzelmidir?kızlar bende pazar günü the body shop a daldım fırça seti aldım kılları çok güzel yaa set küçük ama büyüklerinden de tamamlayacağım tek tek alıp başka şeylerde aldım ama foto makinasını evde unutuyorum hep yaa şaşkınım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?