Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

bugün bende aldım bu üründen ama ykm den 30 tl ye :):)herzamanki gibi ben yine fazla ödedim

satan arkadaş bilmiyomuş ne kadar kullanıcağımızı canım hergün mü sürücez sen biliyormusun acaba :)delikafadulden

Canım ben doğal moğal olduğunu düşünmüyorum İnnova'nın.:1no2:
Bir makyaj ürünü zaten ne kadar doğal olabilr ki?
Şu doğal lafı da iyice moda olmaya başladı. benneyaptımki
Evrendeki herşey doğaya ait olduğuna göre, biz insanlar da dahil olmak üzere, doğal olmayan hiç bir şey yok.
%100 bitkisel derse anlarım ama asla değiller ki cilt ürünlerinin içeriğinde yok yok. süprizzzzz Ekstradan bitki özleri olması ürünü doğal veya tam bitkisel yapmaz. Kaldı ki makyaj malzemesi olsun...Organik ise asla değil. Sertifikası yok.
Bir de İnnovacılar nedense aşırı ısrarcı oluyor, ben de bir sefer ısrarlara yenilip 4lü farını aldım ve alerji oldu gözlerim. haftalarca rimel dahi süremedim.:gitme: Belki bana öyle denk geldi bilmiyorum, memnun kalanlar da oluyor ama bir şikayet mektubu ile firmaya ürünü geri yolaldım, para iadesi aldım. Ama merak edip te neden olmuş diye sormadılar, tatmin edici açıklama da yapmadılar. Allahtan hep gittiğim mağaza olduğundan para iadesi alabildim yani. Açıkçası ben bir daha ürün almam İnnovadan. :umursamaz:

'Bu da böyle bir anımdır' :roflol:
diyerek klişe bir sözle bitiririm yazımı efenim
sempatiksalakcinni

doğru diyosun cnm çok tşkler bu uzun yzı için ama ben çok beğendim kadife gibi tek sürüşte renk veriyo ...... laf olsun diye dedi sanıırım bende acelem vardı diye aldım çıktımm

bu makyaj malzemeleri 2-3 seneye tarihi doluyoya kalanları kullanmadıklarınızı napıyosunuz kızlar atıyomusunuz.... off üzerlerinde tarih bile yokki kutusunu saklayalım...

bende innova kapatıcı almıştım güya bitkisel dediğin gibi satış elemanları bitkisel deyip doğal deyip satmaya çalışıyor delikafadulden içeriğine bir baktım 4 tane paraben türevi var dedim yuh yani 5 tane olması zaten tehlikeli demek 4 tane var eee nerde doğallık doğal ürünlerde paraben oranı az oluyor ve en fazla 2 çeşit paraben oluyor hatta bazılarında olmuyor bile inglot,clinique gibi markalarda farlarda yok mesela yani innova almakmı asla tek ürün o kalsa bile alınmaz lmaz: bende sevmedim anında iade ettim ürün içeriğinden dolayı

bu makyaj malzemeleri 2-3 seneye tarihi doluyoya kalanları kullanmadıklarınızı napıyosunuz kızlar atıyomusunuz.... off üzerlerinde tarih bile yokki kutusunu saklayalım...

açtıktan sonra genelde 6 ay ile 1 sene kullanılıyor sonra atmak gerekiyor diye biliyorum ürünü açtığında üzerine bir yere not yaz minik yapışkan bir kağıtla ona göre kullanırsın

----------------korkuttun beni ebru yaaaaaaa eyvahedigeldismilebir sürü para verdim fara yaa amannnnnnn bütün markalar aynı yaa hepsi kimyasal

----------------korkuttun beni ebru yaaaaaaa eyvahedigeldismilebir sürü para verdim fara yaa amannnnnnn bütün markalar aynı yaa hepsi kimyasal

genellikle çoğu kimyasal ama eğer doğal kimyasalı az olsun dersen clinique, inglot gibi markalara bakabilirsin veya mineral ürünler kullanabilirsin ben innovaya güvenmedim bitkisel olduğuna dair hiç bir yazısı bile yok almışsın madem eğer kullanmadıysan iade et hemen kullandıysanda alerji yaptı de geri ver eğer alırlarsa

kızlar bende pazar günü the body shop a daldım fırça seti aldım kılları çok güzel yaa set küçük ama büyüklerinden de tamamlayacağım tek tek alıp başka şeylerde aldım ama foto makinasını evde unutuyorum hep yaa şaşkınım ben

kızlarr günaydın body shop u duydum şimdi bak sabah sabah yine :sinifsinif::sinifsinif:
1 hafta oldu sipariş vereli
ararsan hergün geliyor kremlerim hala gelemedi :mymeka:

güle güle kullan tatlım sephoraya gitmedinmi daha panoraya gitmek çok kolay aslında şu kpss geçsin beraber gideriz istersen

Güle güle kullan mercancım hangi fırçaları aldın küçük set vardı onumu??? bir de fiyatı ne kadar bende almak istiyorum ama bilmiyorum güzelmidir?
demekki buraya yazmamı bekliyolarmış :lepi: ürünlerim geldi inşallah memnun kalırım :Saruboceq:

güle güle kullan canım sonunda gelmiş ürünlerin memnun kalırsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…