evet güzel bir ürün bildiğim kadarıyla farlarda uygun gramajı 3 gram yani diğer farların nerdeyse 2 katı ve sadece 20 lira tekli yani diğerlerine göre çok uygun renk seçeneğine gelince tam 320 renk varHani farları eyeliner olarak kullanabilen duraline varya ondan alabilirim
ya bence hicbiri keneveri kadar ıyı degıl canım
cecile all day kalemi ve flormar ultra black kalemi önerebilirim beyu kullanmadım :)kızlar beyunun siyah göz kalemini almak istiyorum kullanan varmı?
site uçmuşş alsanaalsanasmile
kızlar beyunun siyah göz kalemini almak istiyorum kullanan varmı?
cecile all day kalemi ve flormar ultra black kalemi önerebilirim beyu kullanmadım :)
uçmuş derken alışveriş az deme
bende var ..
fiyatını hakediyor dersem yalan
flormar ultra black daha güzel bence
kızlarr bunlar alınırmı sizce nasıl marka çilekten sipariş verecemde smashbox marka bunlar sizce nasıl
kızlar beyunun siyah göz kalemini almak istiyorum kullanan varmı?
teşekkür ederm cnm cecileyi de düşünüodn aslında hakkında baya gzl yorumlar var ama siyah olanın içinde hafif simler varmş o yüzden elemiştim onu:)
ay hadi ya ! bak gene vazgeçtim ben bi ürün hakkında bir tane bile olumsuz yorum okuyunca vazgeçiyorum hemen.mac fln da denedm ama cık oda akıyo ya istedğim gibi değil.püff.sağol cnm cevabn için:)
günaydın güzeller opuyorumnanaktan
kızlarr bunlar alınırmı sizce nasıl marka çilekten sipariş verecemde smashbox marka bunlar sizce nasıl
Dudak paletlerini neden sevmiyorsun sürmesimi zor yoksa renkmi vermiyor hiç bu tür dudak ürünü kullanmadım hep klasik bildiğimiz ruj kullandım daaklinialirimsmileben kullandım begenmıstım
valla bence cecileden falan ıyı
bende olumlu bır yorum yaptım,bakalım mantıgın ne dıyecek :)))
Ebrucum gunaydın
eyeliner hos bence,tonları guzel.
dudak paletlerini ben sevmiyorum ama tonları guzel.
Fırcalarda yanında tasımak ıcın ıyı gorunuyor bence canım
canım kpss seoru cevaplarına baktım deme bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?