Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Hani farları eyeliner olarak kullanabilen duraline varya ondan alabilirim
evet güzel bir ürün bildiğim kadarıyla farlarda uygun gramajı 3 gram yani diğer farların nerdeyse 2 katı ve sadece 20 lira tekli yani diğerlerine göre çok uygun renk seçeneğine gelince tam 320 renk var
ya bence hicbiri keneveri kadar ıyı degıl canım

kesinlikle kenevir çok kötü kokuyor ama kışın elleri muhteşem yapıyor defalarca yıkıyorsun ellerin halen yumuşacık

kızlar beyunun siyah göz kalemini almak istiyorum kullanan varmı?

ben kullandım begenmıstım

teşekkür ederm cnm cecileyi de düşünüodn aslında hakkında baya gzl yorumlar var ama siyah olanın içinde hafif simler varmş o yüzden elemiştim onu:)

valla bence cecileden falan ıyı

ay hadi ya ! bak gene vazgeçtim ben bi ürün hakkında bir tane bile olumsuz yorum okuyunca vazgeçiyorum hemen.mac fln da denedm ama cık oda akıyo ya istedğim gibi değil.püff.sağol cnm cevabn için:)

bende olumlu bır yorum yaptım,bakalım mantıgın ne dıyecek :)))

günaydın güzeller opuyorumnanaktan

Ebrucum gunaydın

kızlarr bunlar alınırmı sizce nasıl marka çilekten sipariş verecemde smashbox marka bunlar sizce nasıl

eyeliner hos bence,tonları guzel.
dudak paletlerini ben sevmiyorum ama tonları guzel.
Fırcalarda yanında tasımak ıcın ıyı gorunuyor bence canım

birde bu lip gloss paletini almayı düşünüyorum sizce nasıl marka bunlar

Dudak paletlerini neden sevmiyorsun sürmesimi zor yoksa renkmi vermiyor hiç bu tür dudak ürünü kullanmadım hep klasik bildiğimiz ruj kullandım daaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…