Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Hiçbirsey olmaz,2 ay deneme süresi denen bir durum var.Firmada seni cıkarabılır sende cıkabılırsın, yuzden korkma

mercan bence glos paletini de alma , bu şekildeki gloslar sanki daha yapış yapış oluormuş gibime gelior ama stilayı severim :ecrin_bebek:

body shop far fırçası
bademli el kremim

elcadan mac far (magrentanın)
clinique farın biri benim diğeri magrentanın

sana swachınıda buldum magrenta (LALA)

ordaki ışıklardan daha mor gibi gelmişti ama şimdi daha pembe duruyor İnşallah kullanabilirsin. Netinin olmaması çok kötü oldu:gitme:

eyelinerlar 7 TL ama rengi kalmamış gold ve pembe renklerinde vardı elimde denedim gayet kalıcılar ama şişenin sanki bi kısmı boş gibi duruyordu oyüzden almadım

mascara alıcaktım magrentaya bi tuhaf duruyordu sıcaktan bozulmuş gibi oyüzden onuda almadım..

bobbibrown fırçalar vardı ama şansıma dudak fırçası kalmış sadece:sinifsinif:
mac concealer vardı ama benim tenime uygun renk kalmamış.

elca macerası bööyle buseferki gidişim beklediğim gibi olmadı çoğu ürün bozulmuş gibi geldi banabenneyaptımki

Maşallah sen geldin benim nette sonunda geldi işte canım türkiyem akşamları ve haftasonu tatil yaptıkları için işyerlerinin yoğun olduğu bölgeden bu saate kadar ne telefon ne adsl vardı tamda günü pofffffffffffffff canım benim gelcem bi gün beraber kurcalıcaz hehehe
ne güzel geliodu senin sesin öyle tam bir makyaj malzemesi canavarı heheh
rengi beğendim pembemsi gibi duruyo evet ama olsun o renk farım yok mac ve clinique'i ilk defa denicem güzeldir inşallah concealerin kaç nosu vardı? çilekte nw ve nc 15-20 bilem vardı baka baka kaçırmıştım ((

bu arada tbsleri güle güle kullan yazamadım hehe :))) bakalım beğencenmi fırçaları yalnız body butter göremedim beğenmedinmi?

Son düzenleme:
canım gule gule kullan
saol fıstıkımopuyorumnanaktan

bahtsız bedevim benimkaydirigubbakcemile3 tamda günü yani.. Alışveriş yaparken inanılmaz mutlu oluyorum ondan sesim güzel geliyodurkaydirigubbakcemile3
concealer nosunu hatırlamıyorum ama sanırım en açık tonuydu
salatalık özlü ve çikolatalı yoktu.. Oyüzden başkasını almadım bide ben set istiyodum ama Taksimdeki body shopta set kalmamış sanırım bakırköye gidicem ordan bakarım artık
soft muskın kokusuna bittim onada bakıcam
body shop indirimi bu hafta son olabilir dedi kasiyer çocukakannehir

heheh bende şans olsa mac izmirde olurdu hadi o yok elca olurdu yahuuuu heheheh :))))
napalım kısmet işte :))))))

ayyy tbs ye gitmem lazımmmmmm c vitaminli göz kremi alayım diyodum yedekte dursun sevdim o kremi ben :))) gidip bi kurcalayım indirim bitmeden belkim makkaj malzemeside alırım heheh
fırçalar nasıl yorumla bakem kullanıp

latte iyi günlerde kullan canım mac in farına bayldım kaydirigubbakcemile3

clinique nin renkler harika kaça aldın öğrenebilirmiyim acaba sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…