Bencede hic gerek yok,bosuna sinirini bozarsın
mercaann , ben de bundan var ,
renkleri net değil, burdaki gibi çıkmıor , çok çok açık silik gibi çıkıor , ben genelde baz olarak kullanıorm bu ürünü bundan sürüorm üstüne kalemle tekrar geçiorm bi srü iş ,bence değmez para vermeye .
smashın , fırça seti ben de var , çok çok memnunum tavsiye ederim boshayallersmile
bu glos paleti de smahbox'un sa , genelde gloslarının kokusu çok ağır olur , ben de mini lip glos seti var ve kokusu çok ağır gelior , böle yoğun tarçınımsı karabiber gibi kokuyor , severim o kokular dersen al ,
ben tarçın hiiiiiiçç sevmem de sempatiksalakcinni
ha tamam anladım,normal o zaman canım benım
aslında sey var hani biri oldu mesela bir yere girersin sonra bir bakarsın uzun zaman girmek için ugrastıgın yer seni arar öyle bir sey olursa ne yaparım diye düşünüyorum şu an yok öyle bişey keşke olsaaaaa
tamam ozaman farları eledim üstelik 1 alana bir bedavaydı iki tane gelecekti gloss un markası stilla nınmercaann , ben de bundan var ,
renkleri net değil, burdaki gibi çıkmıor , çok çok açık silik gibi çıkıor , ben genelde baz olarak kullanıorm bu ürünü bundan sürüorm üstüne kalemle tekrar geçiorm bi srü iş ,bence değmez para vermeye .
smashın , fırça seti ben de var , çok çok memnunum tavsiye ederim boshayallersmile
bu glos paleti de smahbox'un sa , genelde gloslarının kokusu çok ağır olur , ben de mini lip glos seti var ve kokusu çok ağır gelior , böle yoğun tarçınımsı karabiber gibi kokuyor , severim o kokular dersen al ,
ben tarçın hiiiiiiçç sevmem de sempatiksalakcinni
Hiçbirsey olmaz,2 ay deneme süresi denen bir durum var.Firmada seni cıkarabılır sende cıkabılırsın, yuzden korkma
vallaaamııı kimbilir neler aldınn bayanssulusmileKıslarrrrrrrrrrr elca ve body shop a gittim bugün birazdan eklicem
body shop far fırçası
bademli el kremim
elcadan mac far (magrentanın)
clinique farın biri benim diğeri magrentanın
sana swachınıda buldum magrenta (LALA)
ordaki ışıklardan daha mor gibi gelmişti ama şimdi daha pembe duruyorİnşallah kullanabilirsin. Netinin olmaması çok kötü oldu:gitme:
eyelinerlar 7 TL ama rengi kalmamış gold ve pembe renklerinde vardı elimde denedim gayet kalıcılar ama şişenin sanki bi kısmı boş gibi duruyordu oyüzden almadım
mascara alıcaktım magrentaya bi tuhaf duruyordu sıcaktan bozulmuş gibi oyüzden onuda almadım..
bobbibrown fırçalar vardı ama şansıma dudak fırçası kalmış sadece:sinifsinif:
mac concealer vardı ama benim tenime uygun renk kalmamış.
elca macerası bööyle buseferki gidişim beklediğim gibi olmadı çoğu ürün bozulmuş gibi geldi banabenneyaptımki
saol fıstıkımopuyorumnanaktancanım gule gule kullan
Maşallah sen geldin benim nette sonunda geldi işte canım türkiyem akşamları ve haftasonu tatil yaptıkları için işyerlerinin yoğun olduğu bölgeden bu saate kadar ne telefon ne adsl vardı tamda günü pofffffffffffffff canım benim gelcem bi gün beraber kurcalıcaz hehehe
ne güzel geliodu senin sesin öyle tam bir makyaj malzemesi canavarı heheh
rengi beğendim pembemsi gibi duruyo evet ama olsun o renk farım yok mac ve clinique'i ilk defa denicem güzeldir inşallah concealerin kaç nosu vardı? çilekte nw ve nc 15-20 bilem vardı baka baka kaçırmıştım((
bu arada tbsleri güle güle kullan yazamadım hehe :))) bakalım beğencenmi fırçaları yalnız body butter göremedim beğenmedinmi?
saol fıstıkımopuyorumnanaktan
bahtsız bedevim benimkaydirigubbakcemile3 tamda günü yani.. Alışveriş yaparken inanılmaz mutlu oluyorum ondan sesim güzel geliyodurkaydirigubbakcemile3
concealer nosunu hatırlamıyorum ama sanırım en açık tonuydu
salatalık özlü ve çikolatalı yoktu.. Oyüzden başkasını almadım bide ben set istiyodum ama Taksimdeki body shopta set kalmamış sanırım bakırköye gidicem ordan bakarım artık
soft muskın kokusuna bittim onada bakıcam
body shop indirimi bu hafta son olabilir dedi kasiyer çocukakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?