Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar ACW dan alışveriş yapan oldumu hiç fiyatlar dolarmı baya bir uygun geldide bana orjinalmi ürünler

şimdi siteye baktım fiyatlar çok ucuz değil mac farlar 13-17 dolar arası türk parasına çevirince 45-50 lira ediyor yani türkiyeden almak daha mantıklı geldi diğer markalara bakmadım ama alışveriş yapan birileri varmı onu araştır ona göre sipariş ver alıcaksan bence

tek kelimeyle süper olmuş canım :lepi:
abartılı durduğunu sanmıyorum sonuçta gala makyajı olucak , günlük için değil ki CADIARZUopuyorumnanaktan

takma kirpiği nerden aldın ? beğendimmm güle güle kullan bayanssulusmile

günaydın kızlar,

elfte 10 tane mineral far bedava gönderiyorlarmış fakat ilanı veren amerika sitesi (
canım amerika ile işimiz yok malesef (((( ama bizim yaptığımız yerede bakmak lazım
valla öyle oldu biraz CADIARZU bu aralar birşey alıp resim koyan yok herkes kredi kartlarını patlattı herhal kaydirigubbakcemile3

hahaha alışveriş yapan yok bu aralar PPPP

donutcum senin bu cheapmelssden siparişlerin kaç günde gelicek bakalım bana söylermisin bende ona göre aneciğime krem alıcam kendimi feda ettim :))))

balım valla degısıyor,3 gunde gelende var 6 gunde gelende :) ama 6 yı gecen olmadı henuz

ama lutfen ınternational signed sec,kaybolmasın canım

ben elflerimin durumunu nasıl kontrol edebilirim
yardım litfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım malesef bekleyip göreceksin :))))
gönderildikten birkaç gün sonra geliyor bugün yarın gelmezse pzt salı gelir şimdi senle beraber alanlarınkinede dikkat et birine geldimi diğerlerinede 1-2 gün içinde gelmesi lazım

inglottan tekli var almak akıl işi dğeil.
palet oluşturmak en güzeli ben geçen sene indirimdde 13 lü far paleti oluşturdum
57 tl ye mal olmuştu hem %50 indirim hemde kartımdan kaynaklanan %10 indirim
bide 6 taksit :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…