gunaydın Ebrucum
sweet angel simli kahve dudakta nasıl durur ki ? cok dogal gelmıor kulagaa kuşum ya
günaydın
:)))) chat topıgıne cevırdık ıdye cekınıyorum acıkcası artık Ebrucum :))))
kızlar ACW dan alışveriş yapan oldumu hiç fiyatlar dolarmı baya bir uygun geldide bana orjinalmi ürünler
kizlar takma kirpik almistim ya takmasini beceremedim yasempatiksalakcinni aceleyle bir makyaj yaptim ama galadada boyle bir makyaj yapacagim.magrentam demistin fikir verelim diye hadin bekliyorum yarin sabah gidiyorum kizceler bu aksam okurum yorumlarinizi cok iddali degilmi ya ben bu kadar olacagini dusunmemistim alirken ok hos duruyordu.ustelik ben kapali bir bayanim ya cok abarti olacak takmayacagim galiba akannehir
canım amerika ile işimiz yok malesefgünaydın kızlar,
elfte 10 tane mineral far bedava gönderiyorlarmış fakat ilanı veren amerika sitesi(
valla öyle oldu biraz CADIARZU bu aralar birşey alıp resim koyan yok herkes kredi kartlarını patlattı herhal kaydirigubbakcemile3
ben elflerimin durumunu nasıl kontrol edebilirim
yardım litfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim elf lerim gelsinde koyacam resminivalla öyle oldu biraz CADIARZU bu aralar birşey alıp resim koyan yok herkes kredi kartlarını patlattı herhal kaydirigubbakcemile3
benim elf lerim gelsinde koyacam resmini
inglottan tekli var almak akıl işi dğeil.
palet oluşturmak en güzeli ben geçen sene indirimdde 13 lü far paleti oluşturdum
57 tl ye mal olmuştu hem %50 indirim hemde kartımdan kaynaklanan %10 indirim
bide 6 taksit :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?