kızlarrrr cokkredı kartına olayına gırmeyın,o taksıtler tam canavarrrrr
ayyyyy işte tembelim bende in glotta onu yakalamk istiyorum yoksam 2li palete o paraı vermeminglottan tekli var almak akıl işi dğeil.
palet oluşturmak en güzeli ben geçen sene indirimdde 13 lü far paleti oluşturdum
57 tl ye mal olmuştu hem %50 indirim hemde kartımdan kaynaklanan %10 indirim
bide 6 taksit :)
kızlarrrr cokkredı kartına olayına gırmeyın,o taksıtler tam canavarrrrr
ayyyyy işte tembelim bende in glotta onu yakalamk istiyorum yoksam 2li palete o paraı vermem
malesef kaçırmıştım bi kere şimdi beklemedeyim çıkınca ilk gören haber verdin valla
bencede nefret ediyorum öyle 5 taksit +3 taksit 6ya bölüyoruz 10a bölelim one yahu
doğru söylüyorsun tatlım benim o konuda sorunum yok alışveriş konusunda çok tutumluyumdur kaliteli ürün alırım az alırım öz alırım uygun fiyata alırım
ayyyyy işte tembelim bende in glotta onu yakalamk istiyorum yoksam 2li palete o paraı vermem
malesef kaçırmıştım bi kere şimdi beklemedeyim çıkınca ilk gören haber verdin valla
bencede nefret ediyorum öyle 5 taksit +3 taksit 6ya bölüyoruz 10a bölelim one yahu
en guzelını yapıyormussun Ebrucum
sorma gecen d& da biri 12 taksıt yaptırdı şoklandım
Haklısın Ebrucum,kucuk kucuk goze gelmesın diye bu taksıtl kampanyaları hep
magrentacım karar verdın mı alıyor musun anneye krem?
evde misafir var görümcem geldi daha fırsatını bulunca ekleyeceğimtamam bekliyoruz bence de body shoptan aldıklarının hepsini bir arada koyabilirsin ben aldığım farları koyamıyorum ceple anlaşılmıyor dijital fotoda yok ama merak edenlere bir tanesi bu
rnler ___ :: INGLOT ::
aa süpermiş hezaman oluyormu böyle uygun palet oluşturmakinglottan tekli var almak akıl işi dğeil.
palet oluşturmak en güzeli ben geçen sene indirimdde 13 lü far paleti oluşturdum
57 tl ye mal olmuştu hem %50 indirim hemde kartımdan kaynaklanan %10 indirim
bide 6 taksit :)
valla bilmiyorum canım bir kere gördüm ama girememiştim denk gelir diye bekliyorum normalde vermem o kadar para böyle bir indirimi varken :)ne zaman oluyor o indirimler ben tekli aldım 20 liraya gramajı çok oldugundan ekonomik geldi
en guzelını yapıyormussun Ebrucum
sorma gecen d& da bir 12 taksıt yaptırdı şoklandım
macın farları 1.5 gram,en son aldıgımda 36 falandı.Onun dısında digerlerine hic dıkkat etmedım ne yalan soyleyeyım canım..
bu işte en fiyat belirleyici sey farın markası
valla bilmiyorum canım bir kere gördüm ama girememiştim denk gelir diye bekliyorum normalde vermem o kadar para böyle bir indirimi varken :)
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 12 miiii yuh tatilemi gidiyomuş hahahaha
ay ben ölürüm yahuuuuu sıkıntı basar bana
canım kreme karar verdim ama bugün izne ayrılıyorum birde beilmiyorum ne zaman gelir senin alışverişinden takip edicem geldiğim hafta alayım diyorum krem gerçekten uyguna geliyor burda 72 tlydi orda 15 sterlin baya fark var :)Haklısın Ebrucum,kucuk kucuk goze gelmesın diye bu taksıtl kampanyaları hep
magrentacım karar verdın mı alıyor musun anneye krem?
magrentacım ACW da fiyatlar uygun geldi bana dolar mıfiyatları? birde orjinalmidir kargo ücreti varmı?
audınlatırsan sevinirim
aa süpermiş hezaman oluyormu böyle uygun palet oluşturmak
valla park bravoda çalışan arkadaşa sordum bu sene girmez diyorlar gerçi çalışanlara pek bilgi vermezlwer böyle indirimleri anlık öğrenir personelde söylemesin etrafaki indirimsizde satış olsun diye
geçen sene temmuz sonu girmişler belki bu senede girerler
valla benim için aciliyeti yok denemek için alıcam almışken ucuz olsun madem o kadar indirime giriyor o ara elimdeki farları bitiririm bende :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?