valla benim için aciliyeti yok denemek için alıcam almışken ucuz olsun madem o kadar indirime giriyor o ara elimdeki farları bitiririm bende :)))))
ben ki dudak kalemi manyağı biri olarak bayıldımmmmmm yaaa.gelde alma şimdibilmiyorumkismile
valla benim dediğim gibi en son 2 sene önce kadınlar günü indiriminde almıştım ondan beri far almıyorum onlarda bitmek üzere bitmesede atıcam süresi geçmiştir çünkü o nedenle yeni almam gerekiyordu tatlım o nedenle aldım indirim olursa alırım tabi yine keşke olsa
eh sen alcan tabi ben değillll :))) iyi yapmışın canım bende flormardan baya aldım o yüzden onları bitireim :)))) sonra daaaaaaa inglot mac inşallah
canım internette bir yabancı satış sitesi varya www.allcosmeticswholesalecanım kreme karar verdim ama bugün izne ayrılıyorum birde beilmiyorum ne zaman gelir senin alışverişinden takip edicem geldiğim hafta alayım diyorum krem gerçekten uyguna geliyor burda 72 tlydi orda 15 sterlin baya fark var :)
canım o nedir? anlamadım ki
canım internette bir yabancı satış sitesi varya www.allcosmeticswholesale
canım internette bir yabancı satış sitesi varya www.allcosmeticswholesale
livim naapcaksın suya dayanıklısını,kimse memnun değil waterprooflardan..kirpikleri beton gibi yapıyor,çıkartırken kirpikleri döktüğünü söylüyorlar ..ben o yüzden hiç kullanmam..fii tarihinde kullanmışlığım vardır..
CANIM vallamıı sormak istmez olurmuyum bende çekiniyordum sen baya bir profesyonel olmuşsunHiçbir fikrim yok hayatım biraz araştır bence bloglarda bir yapan vardır belki?
bu arada bloğunda çalışma yapıyormusun bakayım birşey sorcak olursan yardımcı olmaya çalışırım bende yeni yeni öğreniyorum :)))
Yok canım ne profosyoneli sora sora araya araya buldum bişeyler hala bulamadıklarım var mesela :))) yardımcı olmaya çalışırım benim bloğa bak yapmak istediğin bişi varsa yardımcı olabilirsem ne alaCANIM vallamıı sormak istmez olurmuyum bende çekiniyordum sen baya bir profesyonel olmuşsun
merhaba arkadaşlar
dün satıcı kızın gazına gelip gıvenchy hydra cilt bakım serisini aldım sizce nasıl iyimi?kullanan oldumu
birde çilekte ürünler yenileniyormu yine gıvenchy phenomen eyes maskara istiyorum ama çilekte siyah yok kahve ve mavi var.dün sordum 67 tl dediler çilekte 45 ürünler yenileniyormu yoksa sadece olanlarmı var sürekli
merhaba arkadaşlar
dün satıcı kızın gazına gelip gıvenchy hydra cilt bakım serisini aldım sizce nasıl iyimi?kullanan oldumu
birde çilekte ürünler yenileniyormu yine gıvenchy phenomen eyes maskara istiyorum ama çilekte siyah yok kahve ve mavi var.dün sordum 67 tl dediler çilekte 45 ürünler yenileniyormu yoksa sadece olanlarmı var sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?