Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
valla benim için aciliyeti yok denemek için alıcam almışken ucuz olsun madem o kadar indirime giriyor o ara elimdeki farları bitiririm bende :)))))

ben ki dudak kalemi manyağı biri olarak bayıldımmmmmm yaaa.gelde alma şimdibilmiyorumkismile

valla benim rulmuş dudak kalemiymiş işim olmaz lakin ben de bayıldım süper duruyor[/QUOTE]

evet çok doğal duruyor

eh sen alcan tabi ben değillll :))) iyi yapmışın canım bende flormardan baya aldım o yüzden onları bitireim :)))) sonra daaaaaaa inglot mac inşallah

canım internette bir yabancı satış sitesi varya www.allcosmeticswholesale

canım internette bir yabancı satış sitesi varya www.allcosmeticswholesale

valla mercancım yurtdışını geçtim yurtiçinde hepsiburada.comdan bile alışveriş yapmam o nedenle bişey diyemem ama yabancı alışveriş sitelerinden strawberryden bir arkadaşım heralde 10 kez falan alışveriş yaptı clinique , i.d. bare minerals far aldı hepsi orjinalmiş memnun kaldı yani o yuzden bilmediğin sitelerden almamanı öneririm

kızlar clinique high impact suya dayanlıklı maskarasından istiyorum ama yok suya dayanıklısı =(
alternatif olarak ne önerebilirsiniz ?

livim naapcaksın suya dayanıklısını,kimse memnun değil waterprooflardan..kirpikleri beton gibi yapıyor,çıkartırken kirpikleri döktüğünü söylüyorlar ..ben o yüzden hiç kullanmam..fii tarihinde kullanmışlığım vardır..

gacıkom olumunekankayizsmile suya dayanıklı olmayanlar sıcakta öyle bir akıyor ki sorma

güzellik waterproofların en kötü özelliğide o zaten akannehir çıkartmasının zor olması

Son düzenleme:

aynen canım, ben waterprof aldım ama kullanamıyorum yepyeni rimelimi çöpe atıp , waterprof olmayanını almam gerek
temizlemesi o kadar zor ki...

CANIM vallamıı sormak istmez olurmuyum bende çekiniyordum sen baya bir profesyonel olmuşsun

merhaba arkadaşlar
dün satıcı kızın gazına gelip gıvenchy hydra cilt bakım serisini aldım sizce nasıl iyimi?kullanan oldumu

birde çilekte ürünler yenileniyormu yine gıvenchy phenomen eyes maskara istiyorum ama çilekte siyah yok kahve ve mavi var.dün sordum 67 tl dediler çilekte 45 ürünler yenileniyormu yoksa sadece olanlarmı var sürekli

CANIM vallamıı sormak istmez olurmuyum bende çekiniyordum sen baya bir profesyonel olmuşsun
Yok canım ne profosyoneli sora sora araya araya buldum bişeyler hala bulamadıklarım var mesela :))) yardımcı olmaya çalışırım benim bloğa bak yapmak istediğin bişi varsa yardımcı olabilirsem ne ala

ürünler yenileniyor ama zamanı belli değil

kızlar slmmm bir iki gün
yokum buralarda misafirim var ama dayanamadım,
neler kaynatıyosunus bir bakayım dedim :)
öpüyorum hepinisiniiii :)opuyorumnanaktan

Lancome ıyıdır Livcim,ama tabi önemli olan senin içinin rahat etmesi.Bende Estee Lauder ve Helena Rubinsteini hic sevemedim

kuşum mail at,elimizde yok falan filan dıyorlar,2 gune gelıor urun :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…