ay Ebrucum bende işten cıkıyordum tam :) o zaman merhaba ve iyi aksamlarrrrrrrrr canımm :)))
canım idealist hakkında pek iyi yorumlar görmedim ben night serumu kullanmıştım hani bu şişenin kahve rengi olanı ve çok beğenmiştimopuyorumnanaktancanlar bu ürünü kullanan var mı netteki yorumlar çok olumlu yönde ama alıp almamak konusunda kararsız kaldım :/
Estee Lauder - Idealist Skin Refinisher
kızlar ACW dan alışveriş yapan oldumu hiç fiyatlar dolarmı baya bir uygun geldide bana orjinalmi ürünler
canım idealist hakkında pek iyi yorumlar görmedim ben night serumu kullanmıştım hani bu şişenin kahve rengi olanı ve çok beğenmiştimopuyorumnanaktan
tesekkurler Ebrucum,gunaydın :)iyi akşamlar tatlım iyi sağlıkmı mutlu bir hafta sonu dilerim
kızlar hepiniz kendinize iyi bakın ben 2 haftalığına kaçıyorum :))) bol cicili günler diliyorum:)
sevgiyle kalın opuyorumnanaktan
bende en son bunu aldım ama hiç memnun değilim. çok yapış yapış sanki :umursamaz:
Ben gloss sürmek için üstün bir çaba sarfediyorum, renklerine vurulup alıyorum, kullanmıyorum çünkü...:1no2:
Nedense dudağımda ağırlık yapıyor gloss benim ya...:sm_confused: Bir de simsiz gloss bulmak çok zor.
Simsiz diye alıyorum, evde bi bakıyorum gene yelbir yelbir parlıyor. benneyaptımki
bende sırf simli olduğu için alıyorum.çok hoşuma gidiyo ya ışıl ışıl:1rolleyes:
Canım işte demek ki simli seven daha çok ki, piyasada simsiz bulmak zor...boshayallersmile
Hele sevgilimle, arkadaşlarımla bi yere gidince asla kullanamıyorum. Öptüğüm kişinin suratı parlıyor saatlerce, sempatiksalakcinni özellikle sevgilim sinir oluyor yüzünde sim kalınca :roflol:
ahahahha :roflol: :roflol:
Allah iyliğin versinn emii delikafadulden kız napıosn adama da yüzü parıldıyoo üleesırnaşık şey
Simsiz de var yaa ben golden rose almıştımm rengi de çok güzell tatlişimm.. eklerim bi ara
waterproof hic mi cıkmasın o zaman adres lancome hypnose :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?