Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canlar bu ürünü kullanan var mı netteki yorumlar çok olumlu yönde ama alıp almamak konusunda kararsız kaldım :/

Estee Lauder - Idealist Skin Refinisher
canım idealist hakkında pek iyi yorumlar görmedim ben night serumu kullanmıştım hani bu şişenin kahve rengi olanı ve çok beğenmiştimopuyorumnanaktan

kızlar ACW dan alışveriş yapan oldumu hiç fiyatlar dolarmı baya bir uygun geldide bana orjinalmi ürünler

canım ben alışveriş yaptım fiyatlar güzel tekli mac farı 17-20 arası bulabilirsin ama shipping ücreti fazla
love-makeup sitesinde de hemen hemen aynı ürünler var 2-3 TL daha ucuz canım

canım idealist hakkında pek iyi yorumlar görmedim ben night serumu kullanmıştım hani bu şişenin kahve rengi olanı ve çok beğenmiştimopuyorumnanaktan

canım benim okuduklarımda gayet olumluydu demek ki memnun kalmayanlarda varmış
night serumunun netten içeriğine bir bakayım tatlım sağol opuyorumnanaktan

kızlar hepiniz kendinize iyi bakın ben 2 haftalığına kaçıyorum :))) bol cicili günler diliyorum:)
sevgiyle kalın opuyorumnanaktan

iyi akşamlar tatlım iyi sağlıkmı mutlu bir hafta sonu dilerim
tesekkurler Ebrucum,gunaydın :)

kızlar hepiniz kendinize iyi bakın ben 2 haftalığına kaçıyorum :))) bol cicili günler diliyorum:)
sevgiyle kalın opuyorumnanaktan

ay tatlısım umarım tatıldır,eglenıyorsundurrrr

bende en son bunu aldım ama hiç memnun değilim. çok yapış yapış sanki :umursamaz:

yaz ayında hele glossss hıc cekılmıor maalesefff

eski bir avoncu olarak avonun glosslarını da öneririm size kızlar, yapış yapış değil , güzeller,
yazın en çok gloss sürüyorum :)))
değişiklik olsun diye maybelline almıştım ama sevmedim hiç
bir de alix avien var ama avonu tercih ederim kıyaslarsam..
diğer markalara geçemedim daha :)

bende en çok gloss kullanıyorum , diğerleri hoşuma gitmiyo malesef.

şu sıralar oriflameden aldığım rujla idare ediyorum.

Ben gloss sürmek için üstün bir çaba sarfediyorum, renklerine vurulup alıyorum, kullanmıyorum çünkü...:1no2:
Nedense dudağımda ağırlık yapıyor gloss benim ya...:sm_confused: Bir de simsiz gloss bulmak çok zor.
Simsiz diye alıyorum, evde bi bakıyorum gene yelbir yelbir parlıyor.
benneyaptımki

bende sırf simli olduğu için alıyorum. çok hoşuma gidiyo ya ışıl ışıl:1rolleyes:

bende sırf simli olduğu için alıyorum. çok hoşuma gidiyo ya ışıl ışıl:1rolleyes:

Canım işte demek ki simli seven daha çok ki, piyasada simsiz bulmak zor...boshayallersmile

Hele sevgilimle, arkadaşlarımla bi yere gidince asla kullanamıyorum. Öptüğüm kişinin suratı parlıyor saatlerce, sempatiksalakcinni özellikle sevgilim sinir oluyor yüzünde sim kalınca :roflol:
ahahahha
:roflol: :roflol:

Allah iyliğin versinn emii delikafadulden kız napıosn adama da yüzü parıldıyoo üleesırnaşık şey

Simsiz de var yaa ben golden rose almıştımm rengi de çok güzell tatlişimm.. eklerim bi ara

Allah iyliğin versinn emii delikafadulden kız napıosn adama da yüzü parıldıyoo üleesırnaşık şey

Simsiz de var yaa ben golden rose almıştımm rengi de çok güzell tatlişimm.. eklerim bi ara

sırnaşık şey Denyocum öpüyorum sevgilimi Alla Alla ne var yeeeaaa sempatiksalakcinni

Bende de simsiz var bir iki tane, rastlarsam alıyorum işte Göksum
olumunekankayizsmile zemuszemus

waterproof hic mi cıkmasın o zaman adres lancome hypnose :)))))))))))))

Hypnose kesinlikle mükemmel bir rimel... Kesinlikle dökülme akma vb yapmıyor. Aslında Loreal'in filan rimelleri de güzel ama onlardaki en büyük sıkıntım waterproof olsun olmasın partiküller şeklinde dökülme yapması... Sonra o partiküller dağılıyor filan çok kötü bir görüntü oluşturuyor. Benim makyajda en dikkat ettiğim şey temiz bir görüntüdür.

slm kızlar opuyorumnanaktan

donut um aldıkların çok güzel canım
renklerini çok beğendim
iyi günlerde sürüştür lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…