swatchlardan en yukardakinin rengii süperr duruyoorr..
bir de dudağında görelim tatlım
donut, çok güzeller bunlar, güle güle sür :lepi:
ama sür yani, unutmaaa sür bunlar donutlmaz:
anlıyo musun beni donutcum :mymeka: sempatiksalakcinni
kullan bunları bak sür sürüştür he mi ? sempatiksalakcinni :umursamaz: zemuszemus olumunekankayizsmile
Bunlarda benım ganımetlerım kızlar
canım tesekkur ederım sende gule gule kullan cıcılerini
donut güle güle kullan cnm zemuszemus
kızlar bu topikten birisi pastelin glossların güzel olduğunu söylemişti kimdi hatırlamıyorum ama bilmiyorumkismile pastelin 2 tane gloss u var hangisi daha güzel ki bilmiyorumkismile
ayy çok şeker renkleriii... hele kolundaki birinciye bayıldımmm... güle güle kullan canım...
evet ben de likit rujları beğeniliyor diye hatırlıyorum , glosslarını hiç denemedim..canım ben pastelin glosslarını begenıyorum.Sanırım burda begenılen likit rujlarıydı ama.
gloss parlatıcı demek canım,tesekkur ederım buarada :)
canım ben pastelin glosslarını begenıyorum.Sanırım burda begenılen likit rujlarıydı ama.
merhaba tatlım cecile de iki taraflı lipgloss var bir tarafı mat diğer tarafında simli parlatıcı var ister sür ister mat kullan cecile double impact rujCanım işte demek ki simli seven daha çok ki, piyasada simsiz bulmak zor...boshayallersmile
Hele sevgilimle, arkadaşlarımla bi yere gidince asla kullanamıyorum. Öptüğüm kişinin suratı parlıyor saatlerce, sempatiksalakcinni özellikle sevgilim sinir oluyor yüzünde sim kalınca :roflol:
ahahahha :roflol: :roflol:
güle güle kullan Esracım günaydınBunlarda benım ganımetlerım kızlar
iyi akşamlar...
ben bu makyaj işine yeni el atmaya başladım o yüzden hiç bilgim yok... glosss ne demek...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?