Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
:gitme:
evde var bır kac tane boyle rujum,eve gıdınce swatchlarıyla koyayım ıstermısın Ebrucum

tabi esracım olabilir ben göze yoğun makyaj yaptığımda dudaklara daha naturel ruj kullanmayı seviyorum öbür türlü gözler yoğun dudak yoğun hoş olmuyor bendeki rujlarda pembe ve kırmızı hep naturel rujum kalmamış yıllar önce bir nivea rujum vardı rengi tam aradığım renk ama aynısı yok şu anda saklamışım rengini bulursam alayım diye bulamadım
birde böyle ağır kokan rujları sevmem ben kullanamam nivea nerdeyse 8 senedir duruyor rengi için inan kokusu bile değişmedi

ee o zaman super nıveanın bende bır cok dogal tonda glossu var :))) onları gosterırım aksam koyarım buraya canımm

kızlar bende haftasonu
tekrar olay nemlendiricilerime döndüm
roche falan uymadı bana ben memnun kaldığımı aldım yine
ama bilgsayar yeni değişti henüz programları çözemedim
o yüzden yükleyemedim bir türlü
olay total effect 7 gündüz ve gece nemlendiricisi
leke karşıtı nemlendirici kremi
tonik ve yüz yıkama jelini aldımm
:)::)

:) bıldıgın sasmayacaksın derler hep :) gule gule kullan cnaım

kızlar günaydın hepinize,

yüz için ve vücut için hangi marka güneş koruyucusu önerirsiniz bana ?
kaç faktörlü olsunlar ?

ikisi icin farklı kullanmanı onerırım oncelıkle balım :)

valla güneşlenirken sureceksen sadece, garnier vucuduna ideal bence.Guneslenirken yuzun içinse bence garnier alabilirsin yine.Guneşlenırken sık tazelemek gerektıgı ıcın yuksek rakamlar vermeyı mantıklı bulmuorum ben.Kullan sık sık,bitsin gitsin diorum :)

Eger şehir icin gunluk bir yuz kremı ıstıorsan la roche,shiseido ,dermalogica ve lancome onerrım.

ilk defa gunes gorecekse vucudun 30 un altında faktorlu alma derım balım

evet arkadaşım bende donu tun söylediklerine aynen katılıyorum
ama sarışın mısın ?esmer mi? onu yazmamışsın
eğer beyaz tenliysen ve güneşlenmek için birşeyler istiyorsan bewnde roc öneririm
ben buğday tenli, olmama rağmen roc kullanıyorum yüksek korumalısını
yüz içinde şehirde kullanman için roche öneririm ben memnunum adana güneşinde
:):)

ben buğday tenliyim,yapay karamel saçlarım :)) normalde esmerim yani :)) tenim orta koyulukta ama malesef çil oluşumuna çok yatkınım..
çok yüksek faktörlü olanlarda kimyasal madde de çok oluyormuş, o yüzden en fazla 30 olsun faktörlü olsun diyorum ama 20 de olsa idare eder mi acaba ? yüzümde ve sırtımda çiller çıkmasın yeter..günlük için değil güneşlenmek için istiyorum..bu sene henüz ilk defa güneş görücem :)

bir de şöyle düşünüyorum yüz için aldığımı hergün sürerim, ama vücut için aldığımı yanana kadar sürerim, biraz yandıktan sonra da artık kakao veya havuç yağı sürerim diyorum vücut için.. ne dersiniz mantıklı mı ?

garnierin göz makyajı temizleyicisini almıştım memnun kalmamıştım güneş kremleri iyi mi?

Son düzenleme:
anladım canım tabe 30 faktör iidir ama ondan
daha düşüğünüde alma çünkü bu yıl
ilk kez çıkıcam diyorsun
ben sahile yada havuza gitmeden 1 saat önce
roc 50 factor hem yüz hem vücut için onu uyguluyorum,

yüzdükten sonrada nivea jojoba özlü bronzlaştırıcı spreyini gün boyu kullanıyorum
,hem bronzlaşıyorum hem acı yada leke olmuyor
:):)

olay total 7 effect göz kremini almıştım ama birisi yaşıma uygun olmadığını söyledi o yüzden bir kenarda öylece duruyor..siz kullanıyor musunuz olayın göz kremini ?

olay total 7 effect göz kremini almıştım ama birisi yaşıma uygun olmadığını söyledi o yüzden bir kenarda öylece duruyor..siz kullanıyor musunuz olayın göz kremini ?

valla canım kım demısse dogru demıs :) ama senın yaşın kac bu arada bilmiyorumkismile

ben 20 - 30 aras dusundugum ıcın seni

Donuuuuutttttt gene döktürmüşsüüünnn şahanelerrrr güle güle kullan canım :)))

balımm tatil kuşummmmmmmmmmm tesekkur ederımmmmmmmm olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…