Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ee o zaman super nıveanın bende bır cok dogal tonda glossu var :))) onları gosterırım aksam koyarım buraya canımm
tamam tatlım olur teşekkürler opuyorumnanaktan
kızlarrr günaydınnn hepinise
iyi mutlu haftalarrrr opuyorumnanaktan
sanada iyi haftalar dilerim

güle güle kullan memnun kaldıysan değişmiycen bencede ben avon nemlendirici kullanıyordum bitti şimdi clinique deneme vermişlerdi 15 ml onla idare ediyorum o bitince muhtemel vichy alıcam çok sevmiştim aqualia thermal

akitra iyi kandiller canınm

canım ben 28 yaşındayım olay göz kreminide nemlendiricilerinide
kullanıyorum 25 yaş üstü için uygunlarr
ben çok memnunum bir çok üründen sonra onda karar kıldım
,herkesin göz yapısı ten yapısı farklı deneyerek en uygununu bulucaksın
mesela burada body shop un göz krenmmlerinden çok memnunlar
ben 2 haftadır e vitaminlisini kullandım krem
yağlanma yaptı göz altıma bezeler oluştu
:):)

valla canım kım demısse dogru demıs :) ama senın yaşın kac bu arada bilmiyorumkismile

ben 20 - 30 aras dusundugum ıcın seni

balımm tatil kuşummmmmmmmmmm tesekkur ederımmmmmmmm olumunekankayizsmile
evet bilmişsin 27 yim canım..ama 10 yaş küçük gösteriyormuşum öyle diyorlar..minyonum..:)))
satıcı kız da yaşımı sormadan verdi olayı bana..
sen kaç yaşındasın ?
ama 30 yaş üstü dedi biri..siz kullanıyosanız içim rahat bir şekilde ben de kullanabilirim o zaman..
geçmiş olsun canım..elma sirkesinin iyi geldiğini duymuştum böyle durumlarda onu bir araştır canım eğer geçmediyse..

bu arada herkesin kandili mübarek olsun..

Kızlar oncelikle hayırlı kandıller dılıyorum.

tourmaline,canım bende 28 im.Ben acıkcası antiaging urunlerı 30 dan sonra kullanma taraftarıyım.Benim kişisel tercihim cildimi yormamak ve guneşin etkilerinden koruyarak nemlendirmek.
O yuzden bu yaşlarda cildin en buyuk yardımcısı olan C ve E vitaminli kremleri kullanıorum.Daha sonra yaş ilerledikce A vitaminine geçiş yaparım :)

hayirli kandilller aldiklarinizi güle güle kullanin

bende aylardir resim eklemiyorum simdi toptan resim cekmeye karar verdim herseyi bulup toparlayabilirsem :)

merhaba canlar nasilsiniz yeni cicileriniz hayirli olsun kendiliniz mubarek olsun.

ben dondum hepinize cok tesekkur ederim bana yapilan guzel yorumlar icin bir kac arkadas kirpiklerin markasini sormus hemen soyleyeyim.amerikan ardell fashion lashes 105 black 5 pounds'a aldim buradaki kozmetik magazasindan.

herkesin kandili mübarek olsun cicilerinizi güle güle kullanın kızlar .......PRENCESS OF RAİN SAOL SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN CNM ..

canım hoşgeldin , çok çabuk dönmüşsün..1-2 hafta kalırsın sanıyordum..
yeni ciciler aldın mı ???pize hediye getirdin miii? lülülülülülü opuyorumnanaktanbayanssulusmile

çek bakalım seyhan
birkaç cici görelim gözlerimis şenlensin:teytey:

ekliyorum cicislerimden elime gelenlerden cektim

2 tonik var manhatten clearface ve bebe
makyaj temizleme mendili bebe
yüz kremi bebe
parfüm elizabeth arden grean tea lotus

p2 ruj, cok begendim bitanede stoklamaya aldim hafif ve dogal bir rengi var
ruj + seffaf ligloss rival de loop
lipcream p2 bununda rengine bayildim bitane stoklamaya aldim ama nereye koydugumu bulamiyorum :)

kabukim ebelin cok begendim yumusacik
maxfaktor pudra fena degil pek bi kapaticiligi yok amasürünce cilt hos duruyor
antibakteriel el jeli
deodoran
maybelline mineral kapatici
loreal studio secrets maskara bazi

far bazi artdeco
krem far maxfactor kas alti icin kullaniyorum
krem ve gri gözkalemleri maxfactor
essence twillight serisinden farim, bir yani gri digeri siyah ama icinde mor simler var cok begendim henüz kullanma firsatim olmasada :)

biraz uzun oldu sanirim sempatiksalakcinni

hosbulduk tourmalinem hafta sonu tatiliydi zaten cabuk dondum yeni icisler alamadim yahu gittigimiz yer almanyanin koyuymus meger ama cok guzeldi ya bayildim pazar gunu koln'e gittik oradada tum magazalr kapali olurmus bir yemek yedik geldik havaalanindan bakacaktim kozmetiklere ucak saatine kadar uyuyup kalinca eve sadece sevdigim cikolatalarla dondum bunada sukur.

sizede getirdim cikolata

oooff en sevdigim cikolata :)

ingilterede pazarlari acikmi aaa ben her yerde kapali saniyordum :)

çikolata getiren ellerin dert görmesinn çikolatam benim güsel göslümm :icecream:kaydirigubbakcemile3

oooff en sevdigim cikolata :)

ingilterede pazarlari acikmi aaa ben her yerde kapali saniyordum :)

acik canim saat 4 de kadar acik olur pazarlari :lepi:almanyada kapaliymis hollandada kapali oluyor.guzel bir gezi yaptik geldik grupca cok guzeldi bonn ve konigswinter bayildim.petersberg hotel buyuleyici guzeldi ya oy hic gelmeyesim vardi yani.:kedi:ayrica cicilerini iyi gunlerde kullan tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…