tamam tatlım olur teşekkürler opuyorumnanaktanee o zaman super nıveanın bende bır cok dogal tonda glossu var :))) onları gosterırım aksam koyarım buraya canımm
sanada iyi haftalar dilerimkızlarrr günaydınnn hepinise
iyi mutlu haftalarrrr opuyorumnanaktan
kızlar bende haftasonu
tekrar olay nemlendiricilerime döndüm
roche falan uymadı bana ben memnun kaldığımı aldım yine
ama bilgsayar yeni değişti henüz programları çözemedim
o yüzden yükleyemedim bir türlü
olay total effect 7 gündüz ve gece nemlendiricisi
leke karşıtı nemlendirici kremi
tonik ve yüz yıkama jelini aldımm :)::)
evet bilmişsin 27 yim canım..ama 10 yaş küçük gösteriyormuşum öyle diyorlar..minyonum..:)))valla canım kım demısse dogru demıs :) ama senın yaşın kac bu arada bilmiyorumkismile
ben 20 - 30 aras dusundugum ıcın seni
balımm tatil kuşummmmmmmmmmm tesekkur ederımmmmmmmm olumunekankayizsmile
geçmiş olsun canım..elma sirkesinin iyi geldiğini duymuştum böyle durumlarda onu bir araştır canım eğer geçmediyse..akitra iyi kandiller canınm
canım ben 28 yaşındayım olay göz kreminide nemlendiricilerinide
kullanıyorum 25 yaş üstü için uygunlarr
ben çok memnunum bir çok üründen sonra onda karar kıldım
,herkesin göz yapısı ten yapısı farklı deneyerek en uygununu bulucaksın
mesela burada body shop un göz krenmmlerinden çok memnunlar
ben 2 haftadır e vitaminlisini kullandım krem
yağlanma yaptı göz altıma bezeler oluştu :):)
merhaba canlar nasilsiniz yeni cicileriniz hayirli olsun kendiliniz mubarek olsun.
ben dondum hepinize cok tesekkur ederim bana yapilan guzel yorumlar icin bir kac arkadas kirpiklerin markasini sormus hemen soyleyeyim.amerikan ardell fashion lashes 105 black 5 pounds'a aldim buradaki kozmetik magazasindan.
çek bakalım seyhan
birkaç cici görelim gözlerimis şenlensin:teytey:
hosbulduk tourmalinem hafta sonu tatiliydi zaten cabuk dondum yeni icisler alamadim yahu gittigimiz yer almanyanin koyuymus meger ama cok guzeldi ya bayildim pazar gunu koln'e gittik oradada tum magazalr kapali olurmus bir yemek yedik geldik havaalanindan bakacaktim kozmetiklere ucak saatine kadar uyuyup kalinca eve sadece sevdigim cikolatalarla dondum bunada sukur.
sizede getirdim cikolata
hosbulduk tourmalinem hafta sonu tatiliydi zaten cabuk dondum yeni icisler alamadim yahu gittigimiz yer almanyanin koyuymus meger ama cok guzeldi ya bayildim pazar gunu koln'e gittik oradada tum magazalr kapali olurmus bir yemek yedik geldik havaalanindan bakacaktim kozmetiklere ucak saatine kadar uyuyup kalinca eve sadece sevdigim cikolatalarla dondum bunada sukur.
sizede getirdim cikolata
oooff en sevdigim cikolata :)
ingilterede pazarlari acikmi aaa ben her yerde kapali saniyordum :)
çikolata getiren ellerin dert görmesinn çikolatam benim güsel göslümm:icecream:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?