Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

seyhancım gule gule kullan cnaım cıcılerını

Ebrucum,bir kac tane naturel tonlarda koyuyorum senın ıcın.Hangı tona kayarsan o tondan orneklemeler ile devam edecegim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İlki flormar no 42 nud etonlarda ucuk pembe cok ısıltılı,dudakları muazzam buyuk gosterıyor.
İkincisi elite 144 saydam yapıda ve dudakta cok hos bır pembelik tazelik verıor.

İlki alix avien,cok cok guzel bir ruj her kadında olmalı bence,nosu 391
İkincisi golden rose perfect shine 208 şahanedir bayılıyorum bunun rengine dudakta

SeYHaN ne çok ürün almışsın öyle güle güle kullan cicilerini canım

donutum rujların rengi çok güzelllll:asigim: bana açık renkler hiç yakışmıyor golden rose gloss 33 tonun simsizinden istiyorum :1no2astel sanki beklentilerimi karşılayacak gibi :dance:

esracım çok teşekkürler alix avien ve flormarın rengi çok hoş gerçekten bugün ankarada inanılmaz bir sıcak vardı baygınlık geçiriyordum neredeyse bakabilirsem bu renklere bakarım tatlım çok tşkler opuyorumnanaktan
Bu da pastelin bu yaz cıkardıgı magenta ruju,bu tonu seven cok var forumda koymak ıstedım bunuda

gerçekten süper bir rengi var
evet kiss me kiss me diye gezdiriyor adamı :))))

valla öyle çok çekici gözlere naturel bir makyaj yapıcaksın sadece kalem bol rimel dudaklara bu ruj ooo süper olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…