Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Evet canım cok kapatıcı olmayan yarı saydam yapıda ve ıslak gorunumlu,simli degil.Ozellıkle nar rengi sahane

nerede bulabilirim acaba eskiden tekin acarda olurdu sephorada yoktur sevil parfümeride belki olabilir birde sanırım migroslarda var nivea güzeldir gerçekten severim Esracım çok teşekkürler opuyorumnanaktan

aaa cok ılgınccc watsonlarda dolu burda

yinede bir bakarım watsonslar bana çok ters kalıyor uzak yani gittiğimde bakarım acelesi yok zaten bu arada Esracım sen tam bir ruj canavarı olmuşsun kaydirigubbakcemile3 tatlım ruj çok seviyorsun gerçi ruj önemlidir hiç makyajın olmasada bir ruj sürmek bile bakımlı gösterir bayanssulusmile

benım gunluk makyajım eyeliner ve rujdan olusuyor canım genelde.eyeliner icin fazla secım sansı yok,sanırım ondan ruja saldırıyorum

benım gunluk makyajım eyeliner ve rujdan olusuyor canım genelde.eyeliner icin fazla secım sansı yok,sanırım ondan ruja saldırıyorum

ne güzel her gün değişik renk kullanırsın hoş olur günlük makyajda ideal olur hepsini güle güle kullan tatlım güzel seçimler yapıyorsun kaliteli ve güzel ürünler alıyorsun tatlım bana müsade işlerim var öpüyorum iyi çalışmalar opuyorumnanaktan

"Türkiye'nin 36 yıllık kozmetik devi Hobby Kozmetik, 69 milyon dolar karşılığında Hintli Dabur şirketine satıldı. "

kıızzzlllllaaaarr bugün kimse bi şi almadı mı yaw??? hiç foto yooooookkk lmaz: yaz geldi alışveriş perfomansınız düştü... ben mi??* ben alışveriş diyetindeyim... almıcim bi şi... söz verdim kendime :kedi:

Ay memleket karıstı kızlar,inanın üzüntümden zerre birsey alasım gelmıyor,vicdan azabı cekıyorum en ufak sey alınca zevkim icin

Gunaydın bu arada :)

Ay memleket karıstı kızlar,inanın üzüntümden zerre birsey alasım gelmıyor,vicdan azabı cekıyorum en ufak sey alınca zevkim icin

Gunaydın bu arada :)

günaydın Esracım haklısın valla aslında ben genelde çok alışveriş yapmam yani derim ona vereceğim parayı şuna veririm falan derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…