güle güle kullanın kızlar
donutum dior pink şu bihter ruju olan diildi demi ambalaj farklı sanırım o diil renk çok hoş ya bayıldım güle güle sürüştür:))
bende bugün body shop u fethettim :ecrin_bebek: tembellikten foto çekmedim lakin bir ara yüklerim yüzde 50 indirim die kendimi kaybettim sonrada pişman oldum
e vitaminli gece ve gündüz kremi,2 tane e vit.göz altı kremi(bidaha zor olur indirim dediler ondan 2 tane aldım),e vit. yüz temizleyici, e vit. nemlendirici serum,c vit.göz kremi canlandırıcı,vanilyalı set makyaj cantası hediyeli içinde vanilya kokulu duş jeli,parfümü,ve losyonu var,birde kenevir seti aldım içinde el kremi,ayak kremi,dudak kremi ve vücut kremi var kenevirli olanı ilk defa denicem kullanıp memnun olan varmıydı aranızda kızlar
gri lacivert net bi renk vermiyo açıkçası,metalik bi renk oluyo o yüzden kullandığım rujların tonunu değiştirmek için kullanıyorum o renkleri.
gerçekten çok kullanışlı kızlar fiyatı da çok uygun 5 tl,pazarlarda bile var artık
rimelin içinde böyle pırtık pıtık kirpikler olurdu
sürünce kirpiğe yapışır takma kirpik havası verirdi varmı hala o rimellerden?
Bunlarda benım cıcılerım kızlarrrrrrrr
güle güle kullanın kızlar
donutum dior pink şu bihter ruju olan diildi demi ambalaj farklı sanırım o diil renk çok hoş ya bayıldım güle güle sürüştür:))
bende bugün body shop u fethettim :ecrin_bebek: tembellikten foto çekmedim lakin bir ara yüklerim yüzde 50 indirim die kendimi kaybettim sonrada pişman oldum
e vitaminli gece ve gündüz kremi,2 tane e vit.göz altı kremi(bidaha zor olur indirim dediler ondan 2 tane aldım),e vit. yüz temizleyici, e vit. nemlendirici serum,c vit.göz kremi canlandırıcı,vanilyalı set makyaj cantası hediyeli içinde vanilya kokulu duş jeli,parfümü,ve losyonu var,birde kenevir seti aldım içinde el kremi,ayak kremi,dudak kremi ve vücut kremi var kenevirli olanı ilk defa denicem kullanıp memnun olan varmıydı aranızda kızlar
rimelin içinde böyle pırtık pıtık kirpikler olurdu
sürünce kirpiğe yapışır takma kirpik havası verirdi varmı hala o rimellerden?
hımm eed ii fikir :hulya:
5tl mi akannehir nasıl cesaret ettin kızz almayaaeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?