Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
güle güle kullanın kızlar
donutum dior pink şu bihter ruju olan diildi demi ambalaj farklı sanırım o diil renk çok hoş ya bayıldım güle güle sürüştür:))
bende bugün body shop u fethettim :ecrin_bebek: tembellikten foto çekmedim lakin bir ara yüklerim yüzde 50 indirim die kendimi kaybettim sonrada pişman oldum
e vitaminli gece ve gündüz kremi,2 tane e vit.göz altı kremi(bidaha zor olur indirim dediler ondan 2 tane aldım),e vit. yüz temizleyici, e vit. nemlendirici serum,c vit.göz kremi canlandırıcı,vanilyalı set makyaj cantası hediyeli içinde vanilya kokulu duş jeli,parfümü,ve losyonu var,birde kenevir seti aldım içinde el kremi,ayak kremi,dudak kremi ve vücut kremi var kenevirli olanı ilk defa denicem kullanıp memnun olan varmıydı aranızda kızlar

donutum ya geri sayfalarda bişi sormustum ama gözden kaçtı:)))) bioterm ve lancaster güneş ürünleri nasıl bilgin varmı ikisini cok övdüler ama tecrübelerine dayanarak sana sormak istedim :)))

canım gule gule kullan,kenevirli seri cok iyidir,kokusu cok guzel degıl ama işlevi sahane :)
evitaminli goz kremını bende kullandım cok begenıyorum.fotoları beklıyoruz.

biotherm kullandım ben bir ara,yapısı gayet guzeldi.Benim cildim yaglı oldugu ıcın matlastırıcı bırseye donus yaptım.Lancaster hıc kullanmadım canım.

teşkler donutcum sende güle güle kullan canım:) evet kenevir kokusu hoş diil, işlevi önemli o zaman okiş.))
sevilden msj gelmişti bugün güneş ürünlerinde 2ciyi alana yüzde 60 indirim die lancaster vardı bioterhm yoktu ikisi arasında kaldıgım için almadım la roche de var aklımda içlerinden seçmem lazım artık yaz bitmeden kaydirigubbakcemile3

aslında ıkısı de guzel marka,cok rısk goremıorum ben leydıcım :)
sorma mesaj banada geldı ama bu kez yazmaya korktum :))))))

wışşş
okurken yoruldum walla kız kaydirigubbakcemile3
güle güle kullanasın inşşşboshayallersmile

teşkler kontescim kaydirigubbakcemile3
saol donutum bakarım artık yarın karar verip alırım artıkın:) body shop indirimini kim yazmıstı hatırlıyo gibiyim ama kimdi ki kaydirigubbakcemile3

gri lacivert net bi renk vermiyo açıkçası,metalik bi renk oluyo o yüzden kullandığım rujların tonunu değiştirmek için kullanıyorum o renkleri.

gerçekten çok kullanışlı kızlar fiyatı da çok uygun 5 tl,pazarlarda bile var artık

hımm eed ii fikir :hulya:
5tl mi akannehir nasıl cesaret ettin kızz almayaaeyvahedigeldismile

Bunlarda benım cıcılerım kızlarrrrrrrr

donut iyi günlerde kullan canım rujunu çok beğendim sempatiksalakcinni

güle güle kullan canım inşallah.. buna benzer bişey bende almıştım bir iki yıl önce kime hediye edeceğimi şaşırdım :umursamaz: inşallah sen memnun kalırsın

leydi iyi günlerde kullan canım hepsini bir ara resimde eklede en azından gözlerimis şenlensin:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…