Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Herkes güle güle kullansın aldıklarını opuyorumnanaktan

Donut'cum aldıklarının içinde NYX markasına ait bir ürün görüyorum, Tr'de satılıyor mu NYX yoksa yurtdışından mı getirttin?

Aylardır uğramıyorum buraya kaydirigubbakcemile3 tabi aylardır pek birşey de almadım
Bugün çıktım aldım bi kaç parça hemen ekliyorum görüntü biraz kalitesiz ama bayanssulusmile

Goldenrose cherry lipcare
Rapsodi oje
Dove body silk
Gabrini tırnak kalemi
Kajal mor ve kahverengi göz kalemleri
Ve Nascita simli lacivert göz kalemi :lepi:

güle güle kullan.opuyorumnanaktanbu golden rose lipcare bende de var canım.nivea vişneli kalktı piyasadan.yani mat olan kalktı.her yerde parlak olan var.yağlı yağlı.ben de hiç sevemedim onları.bu mat olduğu için yeni favorim.çok doğal bir renk veriyor.bir de şu kajallarla ilgili bir şey soracağım.kajal derken;markası mı kajal.yani oriflame'in kajal kalemleri falan var ya,ondan sordum.direk markası kajalsa,nerden alıyorsun acaba bunları?bilmiyorumkismile

Teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Golden Rose'i ben 2-3 yıldır kullanıyorum,hafif doğal bir kırmızılık veriyor çok memnunum ben boshayallersmile
Göz kalemlerinin markası Kajal.Bim'de satılıyor 2'li olarak.Ben aylardır görüyordum ama almak bugüne kısmetmiş Fiyatı da çok uygun sanırım 2.45 TLydi. Ama daha kullanmadım kalıcı mıdır bilemiyorum.Sürümü çok rahat şimdi elime sürdüm.

aa evet ben de görmüştüm bim de.kajal yazıyor demek bu muymuş demiştim. kalmışsa ben de bi alayım bari. ucuzmuş ne de olsa.beğenmezsem de durur. bazıları çok övüyor da, adını çok duyuyorum yani, ondan sordum, siyahı net mi yoksa uçuk mubilmiyorumkismile

Siyahını almadım ben canım bilmiyorum,mor ve kahverengi aldım.

resimler geldi :))))
lilyum sen sormustun sanırım vanilyayı valla ben bayıldım bugün denedim vanilyalı pasta gibi oldum ama çok şeker oldu:)))))))))))))) white musk vardı birde onuda begendim aslında, ama vanilyayı aldım belki ilerde daha sonra onu da alırım elimdekı bitince, onun kokusuda durdukça cok güzelleşti tenimde tavsiye ederim :))))
e vit gece ve gündüz kremini denedim hatta yedeklesem iyi olucak die düşünüyorum çünkü cildime çok iyi geldi cok kuru ciltler için süper diyebilirim tam istedigim nemi aldım sonunda begendim yani geçer not aldı benden:)))))))))))
kenevirrrrrrrrrr hımmmmm kokusunu begenmesemde işlevi gerçekten cok güzelmiş el kremi harika ellerimi pamuk gibi yaptı hafifte parlaklık var içinde dudak kremide güzelmiş:)

off çok kıskandımmm:gitme: güle güle kullan kuşum

güle güle kullan canım yaa çook güzel görünüyorlarzemuszemus

domination, güle güle kullan canım.
kajal kalem ben de almıştım zamanında.ama sert geldi,kullanamadım:kedi:
Sağol tatlım opuyorumnanaktan
Ben çok sert kalemlere alışkınım bu bana o kadar sert gelmedi kaydirigubbakcemile3
Ama Nascita biraz sertmiş,başka renk kalemleri de var bende ama bu niye böyle oldu anlamadım akannehir
Güle güle kullan tatlım opuyorumnanaktan

leydiciiiiim güle güle kullan cnm
teşekkürler hem fotolar hem bilgi için
ama ben bişi daha isticiiimm:kedi:
bide bunların %50li indirimli fiyatlarını yazar mısın tatlım?

leydiiiiiiiiiii akannehir
Ben bir Body Shop aşığıyım amaaaa hihoyyyt
hepsini istiyorum cokacimcoook
güle güle kullan tatlım! opuyorumnanaktan
Umarım yarın veya salıya kadar bişiler kalır
:Saruboceq:

tşk ederim kızlar opuyorumnanaktan
aprilcim geç kalma bayanssulusmile :)
lilyum cnm gece ve gündüz kremleri tane 19.45 e iniyor
serum 13 tl göz kremleri 15 e iniyor c vitaminli göz kremide aynı civarda
vanilyalı set 22 ye indi sanırım kenevir de 30 gibi hatırlıyorum

herkes aldıklarını güle güle kullansın kızlar hepsini alıntı yapmayım
kenevirli el kreminini çok sevdim akşam sürdüm öğlen banyıo yaptım ellerin hala nemli süper bişimiş yahu kız büyük boy al demişti dinlemedim pintiyim deniceğim tuttu işte hehehe
kabuki süpermiş walla sevdim mineralli fondotene gelince yüzünde bi ağırlık yapmadan güzelce sürülüyor lakin kapatıcılık falan yok cilt tonunu denfeliyor diyebilirim orda denediğimde beğenmiştim sanırım ben sürmekte birazcık acemiyim bu bitince gerçek bir mineralli ürün alırım diyorum id gibi :)

leydicim vanilyalı seti göerdüm ama almayım dedim fiyatını sorcaktım ki benden önce sormuşlar mutlaka gidip almam lazım kokusu süper yahu birde losyon+duş jeli ile dahada süper olur :)))
sen baya b,ir stok yapmışın maşallah yaaaa o göz kremi bi 6 ay gider bence bendeki c vitaminli hanidir oldu kullanıyorum 2 tane fazla diilmiş kuşum :))) kazıklanmakdan iyidir gerçi ya indirime girmezse :)))) bayanssulusmile

indirimdeyken alıyım dedim 2 tane :))))
gece ve gündüz kreminide cok begendim cidden indirim bitmeden birer tane daha stoklasam diyorum ama bilemiyorum:))))))))))
vanilya seti ne ben bayıldım tatlı kokuları seviyosan kaçırma derim çanta hediyeli tabi ben çantasına allıklarımı doldurdugum için çekmedim onu, birde lifi var içinde, çok şekerli kokuları sevmem aslında ama bunu cok begendım pasta gibi oluyo insan:)))))) whıte musk da cok hoşuma gitti ilk sıkıldıgında diil ama tenimde bekledikçe güzelleşti, onu almadıgıma pişman oldum ama elimdeki bu bitsin bidahakı sefere artıkın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…