Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Canım güle güle kullan aldıklarını...Body Shop vanilya çok güzel! White Musk'ı yıllar önce kullanmıştım o da cidden süper. Ben bir de Jasmine serisine bayılıyorum Body Shop'un, her girdiğimde parfümünü sıkıyorum hatta bayanssulusmile ama nedense bende kalıcı olmuyor kokusu

golden rose ruj-dudak kremi bendede var,harika bişey kokusuda süper

Herkes güle güle kullansın aldıklarını opuyorumnanaktan

Donut'cum aldıklarının içinde NYX markasına ait bir ürün görüyorum, Tr'de satılıyor mu NYX yoksa yurtdışından mı getirttin?

canım evet maalesef Turkiyede yok,keske olsa..pigmentlerini cok sevdim ben

canım gule gule kullan

kuzum cok ıyı secımler yapmısın,gule gule kullan cıcılerını

Buarada gunaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

iyi yapmışın canım almakla ama daha fazla abartma gene girer indirime :)))) benimde aldıklarım 110küsür tutuodu 50 tl almış oldum o zaman iyiki almışım diyorum kenevirli ayak kremini kullandınmı canım? ben onu almamıştım avondan aldım die :) el kremi harika olunca onuda alayım dedim :) ben vanilya kokusuna bayılırım şimdi gereksiz bişi almayım dedim ama şahane kokusu var setide uygunmuş yahuuu :)))))

günaydın kızlar iyi sabahlar herkese :))

kızlarrrr sevillladan mat oje aldım,daha dogrusu bir mat oje birde matlastırıcı cila aldım.Ojeyi suremedim :))))) beceremıyorum sıyah ojeyı surmeyı :)))

Ama matlaştırıcı cıla sahanee,tavsıye edıorum.Su anda narc cicegi mat ojelerim var,enfes duruyorlar

güle güle kullan tatlım sür sürüştür opuyorumnanaktan

Güle güle kullan donutcum :)))) merak ettim nasıl duruo bak şimdi :))))

Leydiiii sen de güle güle kullannn çok tatlı şeyler almışsın kaydirigubbakcemile3

leydicim ya yüz yıkama jeli nasıl bu arada bende yeni bitane alayım diodum acep ne alsam diodumki sen e vitaminli almışın :))))) yorum istiommmmmm

günaydınnn kızlarrr kaydirigubbakcemile3 iyisinis inşallah

bu body shop u bende istiyorum ama gönderin şunları Adanaya doğrusempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…