günaydınnn kızlarrr kaydirigubbakcemile3 iyisinis inşallah
bu body shop u bende istiyorum amagönderin şunları Adanaya doğrusempatiksalakcinni
ben de eğer bugün çıkarsam dışarı,eyeliner fırçası alıcimm :kedi:
ay bi de dün bir blogta pastel'in şeysini gördüm
hani böyle bi tarafı kapatıcı
bi tarafı aydınlatıcı
minnacık bir ürün.
pek bir övmüştü blogger kızımız:ecrin_bebek:
alınası bir ürün müdür ki?
ben cecile kapatıcı bulup alasıya kadar bu idare etsin beni diye düşündüm de?
gönderelim canım sanada sen iste :))))) özel sipariş alınırrrPP
ah canım benim ya biri öyle bir iş yapsa bana sevabada girer de bu body shop internet üzerinden falan satış yapmıyormu acaba varmı bilen şu göz kremini alamıyorum ya deli olucam valla yaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ah canım benim ya biri öyle bir iş yapsa bana sevabada girer de bu body shop internet üzerinden falan satış yapmıyormu acaba varmı bilen şu göz kremini alamıyorum ya deli olucam valla yaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kontescim evet o ürün ama toz nasıl kullanılır kiii :))))) bilmiom denemek lazım :)
toz kısmını kullanmak azcık zormuş zaten bebişim.
ki benim asıl istediğim kapatıcı kısmı
bugün bir bakayım en iyisi a.s
off pudram da bitti,istanbul çıkartmama yetişemedi ne yazık ki :a015:
meybılin alcam sanırsam
inş cildimin canına okumaz :bbo:
içime de sinmiyor hiç
vichy pudra yok mu ki
rosense pudrayı denemelisin canım forumda çok övüyorlar özellikle ilarzu sevdiğini söylüyordu benim de pudram bitsin rosense alacağım kaydirigubbakcemile2
sen ii alıştın hee netten alış verişe kaydirigubbakcemile3
canım istiyorsan yardımcı olurum ne demek :) fazladan bi kargo parası ödücen el mahkum izmirden adanaya ne kadar gider bilmiyorum amma :)))
bu hafta içi gidip bi göz kremi yedekleyim diom bende :)))) bayadır kullanıom ilkinde kazıklandım bunda kazıklanmayım bare :)
net üzerinde satış yokmuş ama istediğin şubeyi arayıp parayı hesaplarına gönderirsen sana kargo yapıyolarmış canım :) bildiğim kadarıyla :)
ne yazık ki Bartındayım ve burda rosense de yok alsanaalsanasmile
büyük şehirde olsam sheido mudur nedir ondan alcam ama işte bu arada idarelik bi pudra almam gerek mafoldumben
benim dediğim bu değil kiii toz kapatıcı ve üst kısım aydınlatıcı kremsi gibidi bi bakem bende :)
internet alışverişi demek ben demek kontesim ne yapayım Adana ya gelince herşeyden mahrum kaldık bunada alıştık kaydirigubbakcemile3
canım benim teşekkür ederim eğer zaten kendin için gidiceksen telefonunu alırsın benim için şubenin sonuçta izmir istnbuldan daha yakın kargo parası az olur belki :):)sempatiksalakcinni şu göz kremini sipariş ederimmmmolumunekankayizsmile:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?