Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben de eğer bugün çıkarsam dışarı,eyeliner fırçası alıcimm :kedi:
ay bi de dün bir blogta pastel'in şeysini gördüm
hani böyle bi tarafı kapatıcı
bi tarafı aydınlatıcı
minnacık bir ürün.
pek bir övmüştü blogger kızımız:ecrin_bebek:
alınası bir ürün müdür ki?
ben cecile kapatıcı bulup alasıya kadar bu idare etsin beni diye düşündüm de?

kontescim bi tarafı toz olan demeee :)))) onu merak ettim bende bir iki yerde okudum :) ama denemedim :))) ben bir de the body shopunkini duymuştum şimdi aklıma geldiii (((

kontesim ben bu ürünün metnini çok duydum buralara yakında bıulamadığım için alamadım henüs ben kaçırma derimohaoldumsmile

gönderelim canım sanada sen iste :))))) özel sipariş alınırrr PP

ah canım benim ya biri öyle bir iş yapsa bana sevabada girer de bu body shop internet üzerinden falan satış yapmıyormu acaba varmı bilen şu göz kremini alamıyorum ya deli olucam valla yaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sen ii alıştın hee netten alış verişe kaydirigubbakcemile3

canım istiyorsan yardımcı olurum ne demek :) fazladan bi kargo parası ödücen el mahkum izmirden adanaya ne kadar gider bilmiyorum amma :)))
bu hafta içi gidip bi göz kremi yedekleyim diom bende :)))) bayadır kullanıom ilkinde kazıklandım bunda kazıklanmayım bare :)

net üzerinde satış yokmuş ama istediğin şubeyi arayıp parayı hesaplarına gönderirsen sana kargo yapıyolarmış canım :) bildiğim kadarıyla :)

toz kısmını kullanmak azcık zormuş zaten bebişim.
ki benim asıl istediğim kapatıcı kısmı
bugün bir bakayım en iyisi a.s

sende kargo işini çözmüşün bakıom :)))))
canım kapatıcı kısım toz değilmi zaten üstteki kısımda aydınlatıcı die biliom :)

off pudram da bitti,istanbul çıkartmama yetişemedi ne yazık ki :a015:
meybılin alcam sanırsam
inş cildimin canına okumaz :bbo:
içime de sinmiyor hiç
vichy pudra yok mu ki

Son düzenleme:
off pudram da bitti,istanbul çıkartmama yetişemedi ne yazık ki :a015:
meybılin alcam sanırsam
inş cildimin canına okumaz :bbo:
içime de sinmiyor hiç
vichy pudra yok mu ki

rosense pudrayı denemelisin canım forumda çok övüyorlar özellikle ilarzu sevdiğini söylüyordu benim de pudram bitsin rosense alacağım kaydirigubbakcemile2

rosense pudrayı denemelisin canım forumda çok övüyorlar özellikle ilarzu sevdiğini söylüyordu benim de pudram bitsin rosense alacağım kaydirigubbakcemile2

ne yazık ki Bartındayım ve burda rosense de yok alsanaalsanasmile
büyük şehirde olsam sheido mudur nedir ondan alcam ama işte bu arada idarelik bi pudra almam gerek mafoldumben

sen ii alıştın hee netten alış verişe kaydirigubbakcemile3

internet alışverişi demek ben demek kontesim ne yapayım Adana ya gelince herşeyden mahrum kaldık bunada alıştık kaydirigubbakcemile3

canım benim teşekkür ederim eğer zaten kendin için gidiceksen telefonunu alırsın benim için şubenin sonuçta izmir istnbuldan daha yakın kargo parası az olur belki :):)sempatiksalakcinni şu göz kremini sipariş ederimmmmolumunekankayizsmile:lepi:

ne yazık ki Bartındayım ve burda rosense de yok alsanaalsanasmile
büyük şehirde olsam sheido mudur nedir ondan alcam ama işte bu arada idarelik bi pudra almam gerek mafoldumben

canım max ın creme puff da güzel onada bakabilirisn ama 40 tl civarıydı burda senin için uygunmu bilmem bana tuzlu geldi az biraz sempatiksalakcinni

kapatıcı kısmı toz değil bebişimm sanki bilmiyorumkismile
yani diğerine kıyasla daha az tozumsu kaydirigubbakcemile3

benim dediğim bu değil kiii toz kapatıcı ve üst kısım aydınlatıcı kremsi gibidi bi bakem bende :)

canım netten hemen bakabilirsin direk şubesinden alıcaksan yok sen al gönder dersen onuda yaparım canım sen iste
indirimde olan c ve e vitamini var canım morluk varsa c yoksa e vitaminini tavsiye ediolar :)
hazır almışken bir iki ürün daha almanı tavsiye ederim canım
burda telefonları canım

kontescim canım benim şimdi biraz araştırdım senin dediğin gibiymiş :)))ben yanlış anlamışım demekki ilk fırsatta bunuda deneyim merak ettim hem ucuz hemde süper yorumları
Pastel Magic Touch

Özel formülü sayesinde göz çevresi kusurlarını kamufle eden kapatıcı ve aydınlatıcı bir arada.

Önce üst kısmındaki krem kapatıcı uygulanır , sonrasında alt kısmındaki aydınlatıcı toz hafif olarak aydınlık istenen göz çevresi bölgesine bir fırça yardımıyla uygulanır.

Editörden Not: 2 numaranın kremi koyu tonlu kırık beyaz, ışıltısında sim yok az sedefli doğal görünümlü hafif aydınlık veriyor.Naturel makyaj sevenlere göz altında morluk sorunu olanlara öneriliyor.

4 numara yoğun makyajda çok aydınlık istendiğinde tercih edilen bir ton , kremi beyaz renge yakın ,toz kısmı çok simli yoğun sedefli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…