kontescim canım benim şimdi biraz araştırdım senin dediğin gibiymiş :)))ben yanlış anlamışım demekki ilk fırsatta bunuda deneyim merak ettim hem ucuz hemde süper yorumları
Pastel Magic Touch
Özel formülü sayesinde göz çevresi kusurlarını kamufle eden kapatıcı ve aydınlatıcı bir arada.
Önce üst kısmındaki krem kapatıcı uygulanır , sonrasında alt kısmındaki aydınlatıcı toz hafif olarak aydınlık istenen göz çevresi bölgesine bir fırça yardımıyla uygulanır.
Editörden Not: 2 numaranın kremi koyu tonlu kırık beyaz, ışıltısında sim yok az sedefli doğal görünümlü hafif aydınlık veriyor.Naturel makyaj sevenlere göz altında morluk sorunu olanlara öneriliyor.
4 numara yoğun makyajda çok aydınlık istendiğinde tercih edilen bir ton , kremi beyaz renge yakın ,toz kısmı çok simli yoğun sedefli .
benim dediğim bu değil kiii toz kapatıcı ve üst kısım aydınlatıcı kremsi gibidi bi bakem bende :)
canım netten hemen bakabilirsin direk şubesinden alıcaksan yok sen al gönder dersen onuda yaparım canım sen iste
indirimde olan c ve e vitamini var canım morluk varsa c yoksa e vitaminini tavsiye ediolar :)
hazır almışken bir iki ürün daha almanı tavsiye ederim canım
burda telefonları canım
birde bir nemlendiricisi varmış bu bordy shop un siyah yuvarlak bir kutusu var resim eklemek zor geldi şimdi sempatiksalakcinni en çok satan ürün yazıyor yanında o nasıl acaba arkadaşlar kullanan var mı??
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 rica:))
bunuda bugün arkadaşım hediye verdi göz altı ve üstü içinmiş göz altı morlugu falan die konuşurken bunu kullan çok iyi geliyo dedi kullanan varmı aranızda acep
hım bende yanma olmadı ucunda bilye var o biraz soguk bir etki yarattı sürünce:))) etkisi olurmu bilmiyorum kullanıyım bakalım:) teşkler canım bilgi için opuyorumnanaktan
kontesim güle güle kullan canım şimdiden iyi tatiller bol güneşler:))))
kontes güle güle kullan gliserin yağı saça sürdüğün mü aktardan alıyorsun sanırım fiyatı nedir? a.s.
saol bebeğim,eed o a.s
aktardan aldım.
3 buçuk tee leboshayallersmile
genelde bütün yağların fiyatı aynı da yine de sorayım dedim canım sağol şunu ben de denemeliyim kaydirigubbakcemile5
mutlaka dene kuşummboshayallersmileözellikle gece kullan,sabah uyandığında yumuşacık ve mis kokulu oluyorr (gerçi ben bebe yağı da ekliyorum,belki koku ondandır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?