Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kapatıcı kısmı toz değil bebişimm sanki bilmiyorumkismile
yani diğerine kıyasla daha az tozumsu kaydirigubbakcemile3

valla ben burda bunun resmini net görünce hasta oldum o aydınlatıcısı ne kadar hoş duruyo peki sürmek için aplikatörü var mı içinde? ve kaç numarası bu?

Son düzenleme:

yaaa o zaman ikisinide almak lazım birini günlük kullanırız diğeri gece makyajında bayanssulusmile

canım benim ya sana zahmet vermek istemem gerçekten ama alabilirsen naısl yaparıs o işi özelden bir konuşalım istersen bende hafif morluk var ama hangisi daha ii acaba ben kırışıklık önleyici olsun ve nemlendirsin istiyorum fiyatları ne kadar falan yaz bana bir istersen haberleşelim canım oksırnaşık şeya.s.

birde bir nemlendiricisi varmış bu bordy shop un siyah yuvarlak bir kutusu var resim eklemek zor geldi şimdi sempatiksalakcinni en çok satan ürün yazıyor yanında o nasıl acaba arkadaşlar kullanan var mı??

birde bir nemlendiricisi varmış bu bordy shop un siyah yuvarlak bir kutusu var resim eklemek zor geldi şimdi sempatiksalakcinni en çok satan ürün yazıyor yanında o nasıl acaba arkadaşlar kullanan var mı??

e vitaminli kreminden bahsediyorsun sanırım canım 29,90 olması lazım benim cildim çok kuru değil normal ama güzel nemlendirmesini seviyorum :)
göz kremini gelince sanırım e vitaminli 29,90
c vitaminli 35,90 olması lazım yarı fiyatı şuanda :)

tamam canım özelden yazdım kaydirigubbakcemile3 bunun sitesindede hiç bir ürünün fiyatı falan yazmıyor sipariş verebilirsinis falanda demiyor sempatiksalakcinni araştırayım biras da haberleşelim guclubacismile

ıfbrls, donut, teşkler kızlar saolun :hulya:
magrenta canım yüz yıkama jeli daha dogrusu jel gibi diil krem gibi bişey ve cildine sürdügünde sankı kremi sürmüşsünde kremle cildini yıkıyormuşsun gibi daha sonra hafiften bir köpürüyor o kadar ama cok bir köpük yok cok az yani köpürüyümmü köpürmeyimmi die kararsız kalıyor :))))))))))))))) ay ne güzel anlattım kaydirigubbakcemile3 ama benim için güzel begendim çünkü e vitam serisinin nem olayını cok begendim thejakcal mı sormustu evit kremini CADIARZU bence kaçırma derim cildinde kuruysa benim gibi nemlendirmesi cok güzel

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 rica:))

bunuda bugün arkadaşım hediye verdi göz altı ve üstü içinmiş göz altı morlugu falan die konuşurken bunu kullan çok iyi geliyo dedi kullanan varmı aranızda acep

bugün kendime uygun bir pudra ya da kapatıcı bulmak amacıyla gezindim durdum.
pastel var diye içim rahattı ama 1 rengi kalmış kapatıcısının.o da bana uymadı,içime sinmedi.
meybılin we max baktım.
meybılin uygun fiyatlıydı ama korktum , max pahalıydı ama ondan da korktum :1shok:
dedim yürü eczaneye adam gibi bir şey al :mymeka:
ve vichy'de karar kıldım...
umarım pişman olmam :kedi:
yağlar stok... tatile çıkıyorum bu cuma,gittiğim yerde deli gibi aktar aramak istemedim :roflol:
far paletini de 5 tl ye aldım.
önceden kullanmadığım bir marka ama bu aralar istediğim tüm renkleri barındırıyor.
nasılsa her gün bu renkleri sürmüycem,rahatsız ederse atarım diye düşünüp aldım :kedi:

kontes güle güle kullan gliserin yağı saça sürdüğün mü aktardan alıyorsun sanırım fiyatı nedir? a.s.

güle güle kullan canım ben de almayı düşündüm bu forumdaki yorumları okudum sürünce hafif yanma oluyor ama hiçbir etkisi olmadı demiş kullananların çoğu o yüzden almamıştım ben de:1ninca:

hım bende yanma olmadı ucunda bilye var o biraz soguk bir etki yarattı sürünce:))) etkisi olurmu bilmiyorum kullanıyım bakalım:) teşkler canım bilgi için opuyorumnanaktan

hım bende yanma olmadı ucunda bilye var o biraz soguk bir etki yarattı sürünce:))) etkisi olurmu bilmiyorum kullanıyım bakalım:) teşkler canım bilgi için opuyorumnanaktan

düzenli kullan bakalım canım etkisi olur belki zaten her şeyi ancak düzenli kullanırsak olumlu etkisini yakalarız kaydirigubbakcemile5

mutlaka dene kuşummboshayallersmileözellikle gece kullan,sabah uyandığında yumuşacık ve mis kokulu oluyorr (gerçi ben bebe yağı da ekliyorum,belki koku ondandır)

şimdilik sadece gliserini deneyeyim canım eğer etki etmezse bi sorun vardır :) o zaman bebe yağını da eklerim :) benim de saç uçlarımın böyle bir yağa ihtiyacı var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…