Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kontes bu yag ne için nasıl yapıyosun link varmı canım bakabilicegim merak ettim benimde saç uçlarım cok cabuk kırılıyor yine aldırdım uçlarını kısalıyo ozamanda sinir oluyorum :jeyyar:

canım iyi günlerde kullan çok güzeller o vichy beyaz olan pudramnı ne o anlayamadım beyaz gibi duruyor ama renk verip kapatıcakmı o yüzünü merak ettim şekersi eyvahedigeldismile:kedi:

kızlar slm,acil yardıma ihtiyacım var,tatile çıkıcam ama henüz bir güneş kremim yok,şöyle güzel bronzlaştıran uygun fiyatlı bir krem ismi verirmisniz,ayrıca yüz içinde,yüzümde güneş lekeleri oluo hemen(
şimdiden tşkler ......

Son düzenleme:
canım iyi günlerde kullan çok güzeller o vichy beyaz olan pudramnı ne o anlayamadım beyaz gibi duruyor ama renk verip kapatıcakmı o yüzünü merak ettim şekersi eyvahedigeldismile:kedi:

ay ben de bunu soracaktım ya neyi unuttum diyordum :)

pudra kızlar o.
beyaz diye ben de korktum ama sürünce beyazlık kalmıyor,cildin rengini alıyor a.s
henüz yüzümde denemedim,kapatıcılığını bilmiyorum bilmiyorumkismile

saolasın sayın sağ kolum kaydirigubbakcemile3
eed kızlar bu linkten okuyabilirsiniz. her şeyi yazdım a.s

syf 547 de de ben varım hehehe merak edenlere

hemen yardım edeyim arkadaşlara dedim canım çünkü gerçekten işe yarıyor saçlarımdaki değişimi babam bile fark etti bir erkek olarak

pudranın swatch'ını yapmaya çalıştım.
çok etkilenmedim ama nihayetinde bir pudradır ve çok süper bir kapatıcılık beklememek lazım sanırsam :bbo: ?
pudralar hakkında bilgim sıfır.bu vichy'nin işe yarar mı yoksa gereksiz mi olduğu konusunda beni aydınlatın pls :dance:

bu arada donutcum,senin önerdiğin pudra bu cildi adam eder mi? :kedi:

leydicim çok güzel anlatmışsın canım sağol :))) bu bana göre diil canım o kadar kuru bi cildim yok :))) ama güneş kremini temizlemek için iyi olabilirmi diye düşündüm :)))
güle güle kullan canım :)))))
yüz için bende aramadayım leke oluşuyorsa seninde benim gibi güneş lekelerin var sanırım güneşte renkleri iyi ce belli oluyordur kabusum oluyor o zaman :)
30 faktör bi koruyucu ve şapka kullan derim hehe cilt tipin önemli bu arada :)))
vücut için arkadaşım avon 30 ve 25 faktör kullanıyo gayet memnun bende bu yıl arko aldım denemek için :) bi kere kullandım pek yorum tyapamıcam
güneş kremi alırken faktörüne baktığın kadar içeriğine de baklman lazımmış suya dayanıklımı falan filan gibi

kontescım bu yanaklar seninmiiii biz bu krımızı yanakları neyle kapatcaz güzelim benimde böle oluo çok sıcak gelince sinirlenince ateş basınca kabusum oluo yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…