bugün kendime uygun bir pudra ya da kapatıcı bulmak amacıyla gezindim durdum.
pastel var diye içim rahattı ama 1 rengi kalmış kapatıcısının.o da bana uymadı,içime sinmedi.
meybılin we max baktım.
meybılin uygun fiyatlıydı ama korktum , max pahalıydı ama ondan da korktum :1shok:
dedim yürü eczaneye adam gibi bir şey al :mymeka:
ve vichy'de karar kıldım...
umarım pişman olmam :kedi:
yağlar stok... tatile çıkıyorum bu cuma,gittiğim yerde deli gibi aktar aramak istemedim :roflol:
far paletini de 5 tl ye aldım.
önceden kullanmadığım bir marka ama bu aralar istediğim tüm renkleri barındırıyor.
nasılsa her gün bu renkleri sürmüycem,rahatsız ederse atarım diye düşünüp aldım :kedi:
canım iyi günlerde kullan çok güzeller o vichy beyaz olan pudramnı ne o anlayamadım beyaz gibi duruyor ama renk verip kapatıcakmı o yüzünü merak ettim şekersi eyvahedigeldismile:kedi:
şimdilik sadece gliserini deneyeyim canım eğer etki etmezse bi sorun vardır :) o zaman bebe yağını da eklerim :) benim de saç uçlarımın böyle bir yağa ihtiyacı var :)
ben vereyim hemen linki :)
ilk sayfada istediğiniz bütün bilgiler itinayla yazılı kontes tarafından :)
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html
kontes güle güle kullan cnm
farın renkleri güselmiş
bu gliserin yağı saçta ne için?
canım iyi günlerde kullan çok güzeller o vichy beyaz olan pudramnı ne o anlayamadım beyaz gibi duruyor ama renk verip kapatıcakmı o yüzünü merak ettim şekersi eyvahedigeldismile:kedi:
ay ben de bunu soracaktım ya neyi unuttum diyordum :)
bitanem zaten asıl keramet gliserinde :hulyapuyorumnanaktan
saolasın sayın sağ kolum kaydirigubbakcemile3
eed kızlar bu linkten okuyabilirsiniz. her şeyi yazdım a.s
syf 547 de de ben varım hehehe merak edenlere
hemen yardım edeyim arkadaşlara dedim canım çünkü gerçekten işe yarıyor saçlarımdaki değişimi babam bile fark etti bir erkek olarak
heheh di mi ama erkekler azcukk şey bu konularda mmhhh ney CADIARZU heh dikkatsiz sempatiksalakcinni
kızzzz sağ kolummm bi de sen mi kullanıyordun shiseido pureness ?
yok canım ben değildim o
leydicim çok güzel anlatmışsın canım sağol :))) bu bana göre diil canım o kadar kuru bi cildim yok :))) ama güneş kremini temizlemek için iyi olabilirmi diye düşündüm :)))ıfbrls, donut, teşkler kızlar saolun :hulya:
magrenta canım yüz yıkama jeli daha dogrusu jel gibi diil krem gibi bişey ve cildine sürdügünde sankı kremi sürmüşsünde kremle cildini yıkıyormuşsun gibi daha sonra hafiften bir köpürüyor o kadar ama cok bir köpük yok cok az yani köpürüyümmü köpürmeyimmi die kararsız kalıyor :))))))))))))))) ay ne güzel anlattım kaydirigubbakcemile3 ama benim için güzel begendim çünkü e vitam serisinin nem olayını cok begendim thejakcal mı sormustu evit kremini CADIARZU bence kaçırma derim cildinde kuruysa benim gibi nemlendirmesi cok güzel
güle güle kullan canım :)))))bugün kendime uygun bir pudra ya da kapatıcı bulmak amacıyla gezindim durdum.
pastel var diye içim rahattı ama 1 rengi kalmış kapatıcısının.o da bana uymadı,içime sinmedi.
meybılin we max baktım.
meybılin uygun fiyatlıydı ama korktum , max pahalıydı ama ondan da korktum :1shok:
dedim yürü eczaneye adam gibi bir şey al :mymeka:
ve vichy'de karar kıldım...
umarım pişman olmam :kedi:
yağlar stok... tatile çıkıyorum bu cuma,gittiğim yerde deli gibi aktar aramak istemedim :roflol:
far paletini de 5 tl ye aldım.
önceden kullanmadığım bir marka ama bu aralar istediğim tüm renkleri barındırıyor.
nasılsa her gün bu renkleri sürmüycem,rahatsız ederse atarım diye düşünüp aldım :kedi:
yüz için bende aramadayım leke oluşuyorsa seninde benim gibi güneş lekelerin var sanırım güneşte renkleri iyi ce belli oluyordur kabusum oluyor o zaman :)kızlar slm,acil yardıma ihtiyacım var,tatile çıkıcam ama henüz bir güneş kremim yok,şöyle güzel bronzlaştıran uygun fiyatlı bir krem ismi verirmisniz,ayrıca yüz içinde,yüzümde güneş lekeleri oluo hemen(
şimdiden tşkler ......
pudranın swatch'ını yapmaya çalıştım.
çok etkilenmedim ama nihayetinde bir pudradır ve çok süper bir kapatıcılık beklememek lazım sanırsam :bbo: ?
pudralar hakkında bilgim sıfır.bu vichy'nin işe yarar mı yoksa gereksiz mi olduğu konusunda beni aydınlatın pls :dance:
bu arada donutcum,senin önerdiğin pudra bu cildi adam eder mi? :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?