hee sorma sinir oluyom aynen alsanaalsanasmileleydicim çok güzel anlatmışsın canım sağol :))) bu bana göre diil canım o kadar kuru bi cildim yok :))) ama güneş kremini temizlemek için iyi olabilirmi diye düşündüm :)))
güle güle kullan canım :)))))
yüz için bende aramadayım leke oluşuyorsa seninde benim gibi güneş lekelerin var sanırım güneşte renkleri iyi ce belli oluyordur kabusum oluyor o zaman :)
30 faktör bi koruyucu ve şapka kullan derim hehe cilt tipin önemli bu arada :)))
vücut için arkadaşım avon 30 ve 25 faktör kullanıyo gayet memnun bende bu yıl arko aldım denemek için :) bi kere kullandım pek yorum tyapamıcam
güneş kremi alırken faktörüne baktığın kadar içeriğine de baklman lazımmış suya dayanıklımı falan filan gibi
kontescım bu yanaklar seninmiiii biz bu krımızı yanakları neyle kapatcaz güzelim benimde böle oluo çok sıcak gelince sinirlenince ateş basınca kabusum oluo yaaa
tatlım body shop sayfasında şöyle bir yazı varah canım benim ya biri öyle bir iş yapsa bana sevabada girer de bu body shop internet üzerinden falan satış yapmıyormu acaba varmı bilen şu göz kremini alamıyorum ya deli olucam valla yaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hee sorma sinir oluyom aynen alsanaalsanasmile
nası etces bilmirem eyvahedigeldismile
we eed maalesef bana ait kendileri ki bu düzelmiş halleri.
ekimdeki hallerini koysam korkar kaçarsın eheheheüheü
pudranın swatch'ını yapmaya çalıştım.
çok etkilenmedim ama nihayetinde bir pudradır ve çok süper bir kapatıcılık beklememek lazım sanırsam :bbo: ?
pudralar hakkında bilgim sıfır.bu vichy'nin işe yarar mı yoksa gereksiz mi olduğu konusunda beni aydınlatın pls :dance:
bu arada donutcum,senin önerdiğin pudra bu cildi adam eder mi? :kedi:
bugün kendime uygun bir pudra ya da kapatıcı bulmak amacıyla gezindim durdum.
pastel var diye içim rahattı ama 1 rengi kalmış kapatıcısının.o da bana uymadı,içime sinmedi.
meybılin we max baktım.
meybılin uygun fiyatlıydı ama korktum , max pahalıydı ama ondan da korktum :1shok:
dedim yürü eczaneye adam gibi bir şey al :mymeka:
ve vichy'de karar kıldım...
umarım pişman olmam :kedi:
yağlar stok... tatile çıkıyorum bu cuma,gittiğim yerde deli gibi aktar aramak istemedim :roflol:
far paletini de 5 tl ye aldım.
önceden kullanmadığım bir marka ama bu aralar istediğim tüm renkleri barındırıyor.
nasılsa her gün bu renkleri sürmüycem,rahatsız ederse atarım diye düşünüp aldım :kedi:
Kontescim güle güle kullan... Memnun kaldın mı pudradan?
anammm canım benim senin cildindede hassaslık var aman dikkat kullandığın ürünlere canım :))) ben herzman değil ama özel günler için kapatıcı istiyorum çok kötü görünüo
canım cıldındekı kırmızılıklar sivilce lekesi mi ? hassasiyet mi yoksa kuru mu o kırmızı yerler ?
benek olan kırmızılarım sivilce lekesi.
al al olma durumu kendi hali.
bildim bileli öyleler yani bilmiyorumkismile
azcık dokunsam kızarırlar sinir oluyorum.
güneşte,sıcakta vs
nemlendirici + güneş kremi ws kullanıyorum,kuruluktan olduğunu sanmıyorumbilmiyorumkismile
bi de, vichy pudra nasıl durmuş sence canım?
memnun kalmalı mıyım sence o üründen :kedi:
Demek ki kılcal damarların yuzeye cok yakın :)
Ben sundan korktum,tahriş falanmı var dıye :)
Tahriş yoksa sorun yok,iyi gelecektir ya da soyle soyleyeyım mevcut durumu kötüye goturmeyecek ve senin bakımına destek olacaktır.Yani en azından yeni sivilce yapmaz,olanında ıyılesmesıne yardımcı olur.
E o zaman allıga luzum yok sana,ne sanslısın be canım:)
pudranın swatch'ını yapmaya çalıştım.
çok etkilenmedim ama nihayetinde bir pudradır ve çok süper bir kapatıcılık beklememek lazım sanırsam :bbo: ?
pudralar hakkında bilgim sıfır.bu vichy'nin işe yarar mı yoksa gereksiz mi olduğu konusunda beni aydınlatın pls :dance:
bu arada donutcum,senin önerdiğin pudra bu cildi adam eder mi? :kedi:
anammm ben allık var sandım çok şeker duruyo yanaklarr boshayallersmile ama bende de oluyo kızarıklık bazen burnumun yan taraflarında ne illet bişedir bilirimklava:
bu pudra kapatmış ama büyük hitimalle sana yeterli gelmeyecektir gene takarsın kafayı kendimden bilrimlaelaelaelaelae
fondöten olsa daha iyi kapatırdı sankiiim,şahsen ben kızarıkları kapatmam gerekince biraz fondötenden yardım alıyorum:) eser kalmıyo.fondö kullanmaktan çekiniyosun ama galiba sen
hımmm hiç öyle düşünmemiiştm bak bilmiyorumkismile
kaş altımda bellidir damarlarım,belkm yanaklarmda da yakındır yüzeye.
yok yok tahriş değiller.
zaten görmesen,sadece elini gezdirsen pürüzsüz ve yumuşak cildim.
ama asıl süpriz görsellikte işte sempatiksalakcinni
allık konusunda sorun yaşıyorum aslında
kızarıklıklar allığın durması gerektiği yerde değiller malum :kedi:
allık da sürünce tüm yüzüm kırmızı duruyor
bi de vichy'nin duruşu hakkında yorum yap kız çatlıcam şimcik kaydirigubbakcemile3
bence gayet iyi duruyor,kırmızılıgın canlılıgını ortmus.Ama tam bir ortus ıstıyorsan loose powder secmemelısın ccanım.Direk sıkıstırılmıs pudradan dalman lazım olaya :)
Fondoten..yaz ayında..aman diyorum..sakın diyorum :)
bence gayet iyi duruyor,kırmızılıgın canlılıgını ortmus.Ama tam bir ortus ıstıyorsan loose powder secmemelısın ccanım.Direk sıkıstırılmıs pudradan dalman lazım olaya :)
Fondoten..yaz ayında..aman diyorum..sakın diyorum :)
evet yazın biraz kötü bir seçim fondöten aslında haklısın :)
bi de kızarıklık için limonu dilimleyip bi dilimi hergün yüzünde gezdirmek faydalı die duymuştum yapıp sonuç alan arkadaşım var. ama bu kuru ciltlere pek iyi gelmiyormuş galiba ben o yüzden yapmamıştım :)
kkontes belki bu da işine yarar CADIARZU
kızlar günaydınnnn
kontes vgichy nin duruşunu kapatıcılığını sevdim ben ama daha yoğun kapamak istiyorsan pudra ve fondoten almalısın ama yaz günü kullanamazsın herzaman
özel gecelere falan giderken dersen paraya kıyıp iyi bişeyler al uzun zaman kullanırsın
yane bu sıcaklarda fondoten değil sadece pudra bile kullanılmıyorkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?