Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hee sorma sinir oluyom aynen alsanaalsanasmile
nası etces bilmirem eyvahedigeldismile
we eed maalesef bana ait kendileri ki bu düzelmiş halleri.
ekimdeki hallerini koysam korkar kaçarsın eheheheüheü

tatlım body shop sayfasında şöyle bir yazı var
Mevcut durumda internet uzerinden markamıza ait ürünlerin satışı yapılmamaktadır. Ancak mağazalarımızı arayarak telefonla alışveriş yapabilir, kargo ücretini ödeyerek seçtiğiniz ürünlerin evinize gönderilmesini talep edebilirsiniz
istersen dene şansını

hee sorma sinir oluyom aynen alsanaalsanasmile
nası etces bilmirem eyvahedigeldismile
we eed maalesef bana ait kendileri ki bu düzelmiş halleri.
ekimdeki hallerini koysam korkar kaçarsın eheheheüheü

anammm canım benim senin cildindede hassaslık var aman dikkat kullandığın ürünlere canım :))) ben herzman değil ama özel günler için kapatıcı istiyorum çok kötü görünüo

canım cıldındekı kırmızılıklar sivilce lekesi mi ? hassasiyet mi yoksa kuru mu o kırmızı yerler ?

Kontescim güle güle kullan... Memnun kaldın mı pudradan?

anammm canım benim senin cildindede hassaslık var aman dikkat kullandığın ürünlere canım :))) ben herzman değil ama özel günler için kapatıcı istiyorum çok kötü görünüo

ben de kapatıcı,fondoten filan istiyorum ama korkumdan alamıyorum işte eyvahedigeldismile yves filan bakıcam uygun bir şehirde bulunduğum zaman.izmirde war mı?nerde?

canım cıldındekı kırmızılıklar sivilce lekesi mi ? hassasiyet mi yoksa kuru mu o kırmızı yerler ?

benek olan kırmızılarım sivilce lekesi.
al al olma durumu kendi hali.
bildim bileli öyleler yani bilmiyorumkismile
azcık dokunsam kızarırlar sinir oluyorum.
güneşte,sıcakta vs
nemlendirici + güneş kremi ws kullanıyorum,kuruluktan olduğunu sanmıyorumbilmiyorumkismile
bi de, vichy pudra nasıl durmuş sence canım?
memnun kalmalı mıyım sence o üründen :kedi:

Son düzenleme:

Demek ki kılcal damarların yuzeye cok yakın :)

Ben sundan korktum,tahriş falanmı var dıye :)

Tahriş yoksa sorun yok,iyi gelecektir ya da soyle soyleyeyım mevcut durumu kötüye goturmeyecek ve senin bakımına destek olacaktır.Yani en azından yeni sivilce yapmaz,olanında ıyılesmesıne yardımcı olur.

E o zaman allıga luzum yok sana,ne sanslısın be canım:)

hımmm hiç öyle düşünmemiiştm bak bilmiyorumkismile
kaş altımda bellidir damarlarım,belkm yanaklarmda da yakındır yüzeye.

yok yok tahriş değiller.
zaten görmesen,sadece elini gezdirsen pürüzsüz ve yumuşak cildim.
ama asıl süpriz görsellikte işte sempatiksalakcinni

allık konusunda sorun yaşıyorum aslında
kızarıklıklar allığın durması gerektiği yerde değiller malum :kedi:
allık da sürünce tüm yüzüm kırmızı duruyor
bi de vichy'nin duruşu hakkında yorum yap kız çatlıcam şimcik kaydirigubbakcemile3

anammm ben allık var sandım çok şeker duruyo yanaklarr boshayallersmile ama bende de oluyo kızarıklık bazen burnumun yan taraflarında ne illet bişedir bilirimklava:
bu pudra kapatmış ama büyük hitimalle sana yeterli gelmeyecektir gene takarsın kafayı kendimden bilrimlaelaelaelaelae
fondöten olsa daha iyi kapatırdı sankiiim,şahsen ben kızarıkları kapatmam gerekince biraz fondötenden yardım alıyorum:) eser kalmıyo.fondö kullanmaktan çekiniyosun ama galiba sen

hehehe saol kuşum :kedi:
fondoten kaliteli bir marka olsa çekinmem ama meybılin,max filan istemiyorum
sivilceler fırsat kolluyorlar çünkü çıkmak için
zar zor kontrol altına aldım kendilerini kaydirigubbakcemile3
fondoten olcaksa dermokozmetik olsun diyorum eyvahedigeldismile
hala araştırmalardayım,en iyisi hangisiyse onu alıcam

bence gayet iyi duruyor,kırmızılıgın canlılıgını ortmus.Ama tam bir ortus ıstıyorsan loose powder secmemelısın ccanım.Direk sıkıstırılmıs pudradan dalman lazım olaya :)

Fondoten..yaz ayında..aman diyorum..sakın diyorum :)

kızlar günaydınnnn
kontes vgichy nin duruşunu kapatıcılığını sevdim ben ama daha yoğun kapamak istiyorsan pudra ve fondoten almalısın ama yaz günü kullanamazsın herzaman
özel gecelere falan giderken dersen paraya kıyıp iyi bişeyler al uzun zaman kullanırsın

yane bu sıcaklarda fondoten değil sadece pudra bile kullanılmıyorkaydirigubbakcemile3

evet yazın biraz kötü bir seçim fondöten aslında haklısın :)

bi de kızarıklık için limonu dilimleyip bi dilimi hergün yüzünde gezdirmek faydalı die duymuştum yapıp sonuç alan arkadaşım var. ama bu kuru ciltlere pek iyi gelmiyormuş galiba ben o yüzden yapmamıştım :)
kkontes belki bu da işine yarar CADIARZU

loose powder ni dimek :kedi:
yok yazın kullanmam ama yazın büyük şehirlere daha yakın olduğum için alma işlemini ancak yazları gerçekleştirebilicem kaydirigubbakcemile3

denemediğim şey kalmadı benim.
o yüzden artık kendimi doktorlara emanet ettim bu konuda kaydirigubbakcemile3

zaten bu tarz ürünlerin maşallahı var fiyat konusunda :gitme:
ama tabiki de 40 küsut tl max a vereceğime vichy,avene filan alırım daha iyi boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…