Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben de kapatıcı,fondoten filan istiyorum ama korkumdan alamıyorum işte eyvahedigeldismile yves filan bakıcam uygun bir şehirde bulunduğum zaman.izmirde war mı?nerde?

kontescim yves forum bornovada var canım ordan bakabilirsin benim seninki kadar olmuyor ama gene sinir bozup allık kullanmamı engelliyor malesef ben şansımı minerallerden yana denemeye karar verdim öğrenme amaçlı avondan aldım 1 kere sürdüm beğenmedim şimdi body shoptan aldım pek kapatıcılığı ypokmuş gibi geldi belki ben süremiyorum ama cilt tonunu dengeliyor yüzümden bişi varmış gibi hissetmiyorum :)

ben pudranı beğenmedim canım beyaz beyaz duruyor benimde yanaklarımda kılcal damarlar yüzeyde o yüzden hassas bölge oluyor orası sıcakta soğukta kızarıyorlar cilt bakımında buna dikkat etmen lazım cildin yağlı+hassas malesef :)

ben buna da aman demek ıstıyorummmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))

kızlar limon asidik.ne yapıyorsunuzzzz , butun cildi tahris eder

loose powder ni dimek :kedi:
yok yazın kullanmam ama yazın büyük şehirlere daha yakın olduğum için alma işlemini ancak yazları gerçekleştirebilicem kaydirigubbakcemile3

ya turkce ismi aklıma gelmıor bilmiyorumkismile yani toz toz pudra :) seninki gibi kaydirigubbakcemile3

limonu ben denemedim ama deneyen arkadaşım var tahriş falan etmiyor :)sivilceler içinde kullananlar varmış,kızarıklık içinde
bu sitede de tavsiye edenler olmuş okudum bi kaç kez bi zararı yok bence ama normal ve yağlı ciltlere burası önemli:)

Yok ben katılamıyorum canım ,direk limon cilde sürülmez.ay içim cızzzzzzz etti :)))
Cildim yaglıdır,aknelidir.Bu zamana kadar bana limon öneren hiçbir dermatolog görmedim.

Ha sunu diyorsan limonu karıstırıp bırseyler ıcınde maske falan yapıyorlar,o daha mantıklı :)

Pureness mi ?
Evet sevgili Liv inde kanına ben girmiştim :) sıra kontess de :) Livin memnun kaldıgına cok mutlu olmustum :)

bana cilt doktorum demişti aslaaa limon sürme diyea.s

off di mi kışın da kızarıyorlar souktaa
Allahım çok sinirrr mafoldumben
ben de yves deniyim diyorum ama bakalım,deneye deneye bulucaz inşboshayallersmile

bunlarda bi haftadır koymaya çalışıptaa üşenip koyamadıklarım takılarımda rek katsın diye koydum

bunlarda dünki tamamen stretsten aldıklarım akannehirkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…