canım sanırım loose powder şu ten rengi olan sıkıştırılmış pudralar bööle beyaz değil yanibilmiyorumkismile
loose seninki gibi olanmış pardon :)
bu aldığım pudranın fondoteni mükemmelmiş ama artık sadece netten satılıyormuş galiba :1shok:
bende vardı o,şimdi nerde bilmiyorum rahmetli
evet güzel kapatıcılığ falan ama kuru cilte hiç gelmiyor pul pul dökülüyordu bende
ama o zaten yağlı ciltler için olan bir ürün bilmiyorumkismile
mervi a.s.sadece deneme sürüşü yaptım kuşumm.onu da fotoladım.memnun kaldım mı emin değilim.
kalmalı mıyım? siz söyleyin :kedi:
ben de kapatıcı,fondoten filan istiyorum ama korkumdan alamıyorum işte eyvahedigeldismile yves filan bakıcam uygun bir şehirde bulunduğum zaman.izmirde war mı?nerde?
benek olan kırmızılarım sivilce lekesi.
al al olma durumu kendi hali.
bildim bileli öyleler yani bilmiyorumkismile
azcık dokunsam kızarırlar sinir oluyorum.
güneşte,sıcakta vs
nemlendirici + güneş kremi ws kullanıyorum,kuruluktan olduğunu sanmıyorumbilmiyorumkismile
bi de, vichy pudra nasıl durmuş sence canım?
memnun kalmalı mıyım sence o üründen :kedi:
evet yazın biraz kötü bir seçim fondöten aslında haklısın :)
bi de kızarıklık için limonu dilimleyip bi dilimi hergün yüzünde gezdirmek faydalı die duymuştum yapıp sonuç alan arkadaşım var. ama bu kuru ciltlere pek iyi gelmiyormuş galiba ben o yüzden yapmamıştım :)
kkontes belki bu da işine yarar CADIARZU
loose powder ni dimek :kedi:
yok yazın kullanmam ama yazın büyük şehirlere daha yakın olduğum için alma işlemini ancak yazları gerçekleştirebilicem kaydirigubbakcemile3
ben buna da aman demek ıstıyorummmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))
kızlar limon asidik.ne yapıyorsunuzzzz , butun cildi tahris eder
ya turkce ismi aklıma gelmıor bilmiyorumkismile yani toz toz pudra :) seninki gibi kaydirigubbakcemile3
hımm kimdi ki acep
aprilim mi kullanıyordu ki :gitme:
bunadım uleynnmafoldumben
Yok ben katılamıyorum canım ,direk limon cilde sürülmez.ay içim cızzzzzzz etti :)))
Cildim yaglıdır,aknelidir.Bu zamana kadar bana limon öneren hiçbir dermatolog görmedim.
Ha sunu diyorsan limonu karıstırıp bırseyler ıcınde maske falan yapıyorlar,o daha mantıklı :)
Yok tatlım ben değil yerimseniben
donut ve Liv kullanıyordu
Ayrıca o kımısı yanakları sıkmak istedim he sempatiksalakcinni
kontescim yves forum bornovada var canım ordan bakabilirsin benim seninki kadar olmuyor ama gene sinir bozup allık kullanmamı engelliyor malesef ben şansımı minerallerden yana denemeye karar verdim öğrenme amaçlı avondan aldım 1 kere sürdüm beğenmedim şimdi body shoptan aldım pek kapatıcılığı ypokmuş gibi geldi belki ben süremiyorum ama cilt tonunu dengeliyor yüzümden bişi varmış gibi hissetmiyorum :)
ben pudranı beğenmedim canım beyaz beyaz duruyor benimde yanaklarımda kılcal damarlar yüzeyde o yüzden hassas bölge oluyor orası sıcakta soğukta kızarıyorlar cilt bakımında buna dikkat etmen lazım cildin yağlı+hassas malesef :)
Pureness mi ?
Evet sevgili Liv inde kanına ben girmiştim :) sıra kontess de :) Livin memnun kaldıgına cok mutlu olmustum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?