Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
donutum shisedio fondotenler ne kadar canım birde pudraları dior aklımda ama kimisi maske gibi durdugunu söyledi sinirim bozuldu CADIARZU

donutum shisedio fondotenler ne kadar canım birde pudraları dior aklımda ama kimisi maske gibi durdugunu söyledi sinirim bozuldu CADIARZU

canım 90 civarı fondotenleri,pudralar 68-70 cıvari.

Cok hafif fondotenleride var Dior un canım,hafif kapatıcılık verıyorlar sadece.Yani iş senin nasıl bir kapatıcılık ıstedıgında

şeyma güle güle kullan..şeftalimsi gibi olan ruja bayıldımhihoyyyt

teşekkür ederim cnm bende onu çok beğenerek aldım ten rengi gibi duruyor sanki ama max factör o tonlu rujlar daha güseeeeeel amaa 30 tl kıyamadım benim aldığım golden rose perpect shine 204 ama fena değill boshayallersmile

kızlar ancak sizin aldıklarınıza bakmakla yetineceğim geçen ay okadar çok kredi kartına dayanmışımki şimdi yas tayım kendimi sıkmam laızm çok dağıtmışım sizler de aldıklarınızı güle güle kullanın

kızlar ii günlerde kullanın cicierinizi

kontesim canım limonu bende uyguluyorum cildime benimde kızarıklıklar vardır yanaklarımda ve yağlıdır cildim
ben bir şişe sodaya yarım limonun suyunu sıkıyorum birazda tarçın içine buz kalıplarına koyuyorum iki üç günde bir yüzüme gezdiriyorum buzu göz çevremde dahilll çok ii geliyorkaydirigubbakcemile3

Ykm sağolsun, estee lauder ve dior tercih ettim cok uygundu fiyatları 1-este acık renk fondoten
2-dior koyu renk fon. 3- esteden siyh gz kalemi 4- este rimel 5- este senseous parfum 6-estenin temizleme seti tonik ve temizleme köpüğü

Eklentiler

• $dior-diorskin-fluide-spf-12-base-fluida1095.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 52
  • $VV-W3E0010000_m.webp
    930 bayt · Görüntüleme: 62
  • $03281980602.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…