Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Dıor cok bronz dark beıge este kendı ten rengımde bazen bronz olmak ıstıorum bazen doĞal:) bırde ne gındıĞıme baĞlı olarak deıŞımlı kullanıyrm.. Bronz fondeten bronz allık acık renk fon. Seftalı pembe allık kullanıyorum.

olsun hayatım,aynı tonlarda olduktan sonra ne fark eder..kaydirigubbakcemile5bilgiler içinde teşekkürlerhihoyyyt

kızlar body shopta parfümler de indirimde mi ? geçen bir koku sıkmıştım ilk beğenmedim sonra durunca koku acaip güzelleşti , hangi koku olabilir acaba o ya bi daha nasıl bulucam sizce body shopun en güzel kokuları hangileri ?

ben bir vanilyalı kokusunu biliyorum o da şuan indirimde canım :) git bir bak hemde denemiş olursun orda parfümü hatırlarsın belkimmm :)

torumaline whıte musk olmasın o çünkü bende sıktıgımda hiç begenmemiştim ama durdukça bir güzelleşti o koku almadıgıma pişman olmustum vanilyalısını aldım canım ben indirimdeydi

bodyshopta indirim mi başladı bayanlar? şu c vitamini göz şeysi de dahil mi?

dahil canım dahil koşşşş kaçırmaaaa :))) hemen c vitaminli göz kremi al bide kenevirli serşye bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…