Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın kızlar herkese iyi sabahlar
ebrucum bende dün smokey makyaj videosu aradım evde yapmaya çalıştım fırça almam lazım body shopun fırçalarını kullanan var mıı? far fırçası almam lazım :)

tatlım smokey için inglot 6ss fırçasını öneriyorlar body shop denemedim ama 6ss bak şekline body shopta ona benzer varsa daha ucuz al inglot farla birlikte alırsan %30 indirimli oluyormuş fırça ama tuzlu biraz fiyatlar
bu video çok basit pratik geldi bana bende smokey severim ama füme far hiç kullanmadım o yuzden biraz bakayım videolara öyle alırım dedim
birde hacerin bloga bak yeni yaptı o da video
http://makyajgunlugu.blogspot.com/2010/06/siyah-bugulu-goz-makyaj-videosu.html

Son düzenleme:
magrentam ben ınglot 6ss kullanıyorum yalnıs eğer göz kapakların düşükse gözünle kaşın arası darsa önermem ben çünkü fırça biraz geniş düşük ve dar gözkapaklarında kullanabilmek için profesyonel olmal lazım gibi:):)sempatiksalakcinni

tatlım ne kadara almıştın fiyatı neydi farla alınca indirim yapıyorlar diye biliyorum

ebrucum mesela bak bu videoda 6ss i farları karıştırmak için kullanmış gölgeyi başka fırçayla yapmış bende ööle yapıcam artıkkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
birde bu bloğun sahibi olan kızın fotolarını falan fördünüsmü bilmem bana çok ilginç geliyor göz kapakları kat kat sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni çok dikkatimi çekmişti

valla dikkat etmedim tatlım makyaj tekniğine baktım sadece ben aplikatörle sürüyorum sonrada bir fırçam var lancome hediyesi onunla dağıtıyorum 6ss çok pahalıdır muhtemelen bir far almak için 2-3 aydır bekliyorum sende çalışmıyorsun anlarsın çalışmayınca harcamalara dikkat etmek gerekiyo

valla ben iki fırça almıştım canım tam hatırlamıyorum 25 yada 30 du yanlış söylemeyeyim

çok tuzluymuş aklinialirimsmile ben far bakıyorum tatlım şu ara alabilirsem onu alıcam elimdeki farlar gözüme alerji yapmaya başladı simli kullanıca gözlerim yanıyor sedefli kullanmam lazım heralde bakalım bütçeyi ayarlayımda alayım

evet canım bencede fırçaya vereceğin parayla ihtiyacın olan bir şeyi al alışık olmayınca rahat kullanılmıyorda zaten:kedi:

baktım canım ben bu videoya bu tarz smokey sevmiyorum ben yane bunu yapıom zaten benzer şekilde :))) bildiğin smokey yapmak istiom hehe aman neyse normal makyajda deil zatem özel zamanlarda yaparım öle koyu makyajı :)))

pek düşün değil pek dar değil ortaya karışık heheh elften bakıcam varsa artık sonraki siparişim fırça olcak :))))

evet canım bencede fırçaya vereceğin parayla ihtiyacın olan bir şeyi al alışık olmayınca rahat kullanılmıyorda zaten:kedi:

Canımcım yanlış anlama beni lütfen ama ben bu yoruma katılmıyorum... Makyajda doğru fırça kullanımı inanılmaz derecede önemlidir... Malzemenin asıl niteliği doğru aplikatörle ortaya çıkar...

doum günü kızı geldiiiii cokacimcoook
pasta sizden içecek benden :roflol:
buyrunnn :içelim:
:içelim:
:içelim:

hee bugün alcaklarınızdan da birer parça haraç kesiyom ona göre :roflol:

:dance: hihoyyyt

canım neyi yanlış anlayayım kaydirigubbakcemile3 makyajda doğru fırça kullanımı hakkında birşey demedim zaten asıl makyajda fırçayla ortaya çıkar sadece alışık olmayana kullanmak zordur onu dedim sanırım sen yanlış anladınsempatiksalakcinni ben 3 aydır fırçayla yapmama rağmen elim hala alışmadı mesela anlatabildim mi ohaoldumsmile

Hımmm evet afedersin o zaman, ben yanlış anlamışım canım... a.s. Makyaj yapmanın sıklığına bağlı bir şey tabi. Her gün yapan insan 1 haftada alışır. En azından ben 1 haftada alışmıştım. Bana kalırsa da fırçayla yapmak çok daha kolay. Kişiden kişiye de değişiyor demek... boshayallersmile

Oooo doğum günün kutlu olsun kontescim, nice güzel yaşlara a.s. hihoyyyt

Doğumgünün kutu olsun canım sağlıklı mutlu nice senenlereee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…