magrentam canım body shopla konuştum sipariş vericem göndericekler bana
e vitaminli göz kremi
c vitaminli göz kremi şimdi hangisi ii bilmediğim için ikisinide almaya karar verdim ama öyle yapmasammı acaba bir fikir istiyorum
şu çok satan e vitaminli nemlendiricisini alıcam birde kenevirli el kremini başka tavsiyesi olan varmı hazır coşmuşken bakayım :)kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canımmmm,aminnn inşallahhh :Saruboceq::kedi:a.s. doğum günün kutlu olsun kontes ....... nicee mutlu senelereeee sevdiklerinle beraber girmeni dilerimm..
canım senin bulunduğun ile en yakın yeri aradın umarım :) kargo açısından :)))
ben c vitaminliyi kullanıyorum ama e vitaminliyide merak ediyorum açıkçası 2sinide al hazır indirimdeyken :)
e vitaminli nemlendiricisinide alyor
kenevirli el ayak kremini al bence birde body butter al hangi kokuyu seviyorsan :)
birde pırıltılı losyon var bende gördünmü onu hindistancevizi kokulu :) düğün dernek sezonu açıldı onu kullanıyorum :)
canım senin bulunduğun ile en yakın yeri aradın umarım :) kargo açısından :)))
ben c vitaminliyi kullanıyorum ama e vitaminliyide merak ediyorum açıkçası 2sinide al hazır indirimdeyken :)
e vitaminli nemlendiricisinide alyor
kenevirli el ayak kremini al bence birde body butter al hangi kokuyu seviyorsan :)
birde pırıltılı losyon var bende gördünmü onu hindistancevizi kokulu :) düğün dernek sezonu açıldı onu kullanıyorum :)
evet canım bencede fırçaya vereceğin parayla ihtiyacın olan bir şeyi al alışık olmayınca rahat kullanılmıyorda zaten:kedi:
teşekkür ederim canımmmm,aminnn inşallahhh :Saruboceq::kedi:
saol canım peki onun fiyatı nedir?ben bir vanilyalı kokusunu biliyorum o da şuan indirimde canım :) git bir bak hemde denemiş olursun orda parfümü hatırlarsın belkimmm :)
torumaline whıte musk olmasın o çünkü bende sıktıgımda hiç begenmemiştim ama durdukça bir güzelleşti o koku almadıgıma pişman olmustum vanilyalısını aldım canım ben indirimdeydi
bilmiyorum ki canım set fiyatı 22,90 mı 29,90mı neymiş :)
KONTESİM;
DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
MUTLU OL SENELERCE
SANA BONCUKTAN KUŞ YAPTIM
KONACAK PENCERENE SEVGİLERLE a.s.
:))))
kontess canım dogumgunun mu :) nıce mutlu huzurlu seneler dılıyorum a.s.
ayyhh çok saol bebişimmm :kedi: nazar boncuk kuşusu olsun mu oahanda büle olumunekankayizsmile muckk Şeniz
eed yawrum yaşlandım yaww eyvahedigeldismile :kedi: teşekkür ederimmm
cümlemiz mutlu ve huzurlu olalım inşallaahhh:Saruboceq:
sonra da bol paralı olalım ki cicis alabilelim:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?