Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
magrentam canım body shopla konuştum sipariş vericem göndericekler bana

e vitaminli göz kremi
c vitaminli göz kremi şimdi hangisi ii bilmediğim için ikisinide almaya karar verdim ama öyle yapmasammı acaba bir fikir istiyorum

şu çok satan e vitaminli nemlendiricisini alıcam birde kenevirli el kremini başka tavsiyesi olan varmı hazır coşmuşken bakayım :)kaydirigubbakcemile3

a.s. doğum günün kutlu olsun kontes ....... nicee mutlu senelereeee sevdiklerinle beraber girmeni dilerimm..

canım senin bulunduğun ile en yakın yeri aradın umarım :) kargo açısından :)))
ben c vitaminliyi kullanıyorum ama e vitaminliyide merak ediyorum açıkçası 2sinide al hazır indirimdeyken :)
e vitaminli nemlendiricisinide alyor
kenevirli el ayak kremini al bence birde body butter al hangi kokuyu seviyorsan :)

birde pırıltılı losyon var bende gördünmü onu hindistancevizi kokulu :) düğün dernek sezonu açıldı onu kullanıyorum :)

Son düzenleme:

bu indirim ne zamana kadar?

canım siparişi verdim göz kremleriin ikisindende aldım çalışan bayanda öyle önerdi birini gece birini gündüs kullanınca ii oluyomuş boshayallersmile nemlendiricisini aldım e vitaminli birde tonik le temizleme sütünden aldım :lepi: sabırsızlıkla bekliyorum yarın yada cuma elimde olur herhalde kafamçokkarıştı sanada teşkkür beni masrafa soktuğun için :içelim:vereliniortak:roflol: bu arad yazmayı unutmayayım aradığım yerde kenevirli ürünlerden kalmamıştı indirimden dolayı

ben bir vanilyalı kokusunu biliyorum o da şuan indirimde canım :) git bir bak hemde denemiş olursun orda parfümü hatırlarsın belkimmm :)
saol canım peki onun fiyatı nedir?
torumaline whıte musk olmasın o çünkü bende sıktıgımda hiç begenmemiştim ama durdukça bir güzelleşti o koku almadıgıma pişman olmustum vanilyalısını aldım canım ben indirimdeydi

white muskı da sürmüştümo da olabilir 3 tane musklı koku vardı ben ortadakinden sıkmıştım..o olabilir tekrar gidip bakıcam canım, acaba onlarda , indirim var mı ?

KONTESİM;
DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
MUTLU OL SENELERCE
SANA BONCUKTAN KUŞ YAPTIM
KONACAK PENCERENE SEVGİLERLE a.s.
:))))

ayyhh çok saol bebişimmm :kedi: nazar boncuk kuşusu olsun mu o ahanda büle olumunekankayizsmile muckk Şeniz
kontess canım dogumgunun mu :) nıce mutlu huzurlu seneler dılıyorum a.s.

eed yawrum yaşlandım yaww eyvahedigeldismile :kedi: teşekkür ederimmm
cümlemiz mutlu ve huzurlu olalım inşallaahhh:Saruboceq:
sonra da bol paralı olalım ki cicis alabilelim:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

aaa canım doğum günün mü senin, mutlu yıllar pitanem :) iyikii doğdun canımm penimm :))

daha nice doğum gününlerini burda kutlarız inşallah..

bende bunlari aldim siyah noktalara karsi yuz maskesi ve burun banti gercekten cok guzellermis ilk denememdi hemen ise yaradikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…