dün eşimle kendime aldığım parfüm setlerim ... çantalarıda dün aldım abiye ayakkabılarımla giymek için aksesuar olarak koydum resmime
şeymacım üstteki çanta daha şıkmış:kedi: iyi günlerde kullanınn
seyma güle güle kullan canım avon dan ben genelde hiçbirşey almam ama yeni çıkan parfüm setini bende aldım yaz için çok ideal sempatiksalakcinni
teşekkürler cnm bnm parfümün kokusu güzel fakat bana pek kalıcı gelmedi sankiii dün gecee dışarı çıkarken sıktım sanki üstümden hiç değişik koku gelmedii .... oysaki değişik bir koku ilk sıkıldığında kokar akannehir ben pek sevmedim sanırım kaydirigubbakcemile3
tesekkurler canim sende iyi gunlerde tak takistir surup surusturopuyorumnanaktan
parfumun kokusunu merak ettim nasil birsey:kedi:
aaa canım doğum günün mü senin, mutlu yıllar pitanem :) iyikii doğdun canımm penimm :))
daha nice doğum gününlerini burda kutlarız inşallah..
------------teşekkürler canım ben şifreye takıldımmm bişey çıkar diyee gecee şifresini yolladım kaydirigubbakcemile3 bize bişe çıkmaz amaa şans artıkk ... sankii biraz uçtu koku banaa pekk gelmediii en güzel avon far away çünkii ağır ve kokusu sürekli sıktığımda burnumda tütüyor adeta:))))))))))))
şifre derken canımm :)kaydirigubbakcemile3 ben birşey kaçırmışım sanırım :roflol:
oyy bunlar ne bende siyah noktalardan kurtulmak için bişi arıyorum nivenı burun bandını almıştım tamamen fiyasko çıktı
bende bunlari aldim siyah noktalara karsi yuz maskesi ve burun banti gercekten cok guzellermis ilk denememdi hemen ise yaradikaydirigubbakcemile3
donutcum yağ emici mendiller varmış ya denedinmi hiç bende öle bişi düşünüom alnım için falan :)canım gule gule kullan.
Bende gün icerisinde yaglanan yuzum icin yag emici ve renk verici bir pudra arayısına gırdım kızlar :))))
güle güle kullan canım parfümün kokusu çiçek gibi kalıcımı bilmiyorum :)dün eşimle kendime aldığım parfüm setlerim ... çantalarıda dün aldım abiye ayakkabılarımla giymek için aksesuar olarak koydum resmime
şifre derken canımm :)kaydirigubbakcemile3 ben birşey kaçırmışım sanırım :roflol:
bende merak ettim şimdi ne şifresi şeyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?