Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım gule gule kullan.

Bende gün icerisinde yaglanan yuzum icin yag emici ve renk verici bir pudra arayısına gırdım kızlar :))))

tesekkurler donutcum ya ben hic kullanmiyorum pudra, fondoten ve kapatici korkuyorum onlardan yuzuma zarar verir diye.ayda yilda ozel bir gunde sadece pudra kullaniyorum onuda korka korka.eyvahedigeldismile

prensesim iyi günlerde kullan canım kaydirigubbakcemile3

donut bulduğunu bizimlede paylaş canım benim gamyoncuiremsu

dün eşimle kendime aldığım parfüm setlerim ... çantalarıda dün aldım abiye ayakkabılarımla giymek için aksesuar olarak koydum resmime

tesekkurler canim sende iyi gunlerde tak takistir surup surusturopuyorumnanaktan
parfumun kokusunu merak ettim nasil birsey:kedi:

seyma güle güle kullan canım avon dan ben genelde hiçbirşey almam ama yeni çıkan parfüm setini bende aldım yaz için çok ideal sempatiksalakcinni

seyma güle güle kullan canım avon dan ben genelde hiçbirşey almam ama yeni çıkan parfüm setini bende aldım yaz için çok ideal sempatiksalakcinni

------------teşekkürler canım ben şifreye takıldımmm bişey çıkar diyee gecee şifresini yolladım kaydirigubbakcemile3 bize bişe çıkmaz amaa şans artıkk ... sankii biraz uçtu koku banaa pekk gelmediii en güzel avon far away çünkii ağır ve kokusu sürekli sıktığımda burnumda tütüyor adeta:))))))))))))

tesekkurler canim sende iyi gunlerde tak takistir surup surusturopuyorumnanaktan
parfumun kokusunu merak ettim nasil birsey:kedi:
teşekkürler cnm bnm parfümün kokusu güzel fakat bana pek kalıcı gelmedi sankiii dün gecee dışarı çıkarken sıktım sanki üstümden hiç değişik koku gelmedii .... oysaki değişik bir koku ilk sıkıldığında kokar akannehir ben pek sevmedim sanırım kaydirigubbakcemile3

şifre derken canımm :)kaydirigubbakcemile3 ben birşey kaçırmışım sanırım :roflol:

şifre derken canımm :)kaydirigubbakcemile3 ben birşey kaçırmışım sanırım :roflol:

parfüm kutusunun en arka alt kısmındaki şifreyi gönderiyosun hediye kazanma şansın var 2 kişiye leptop ; 1 kişiye çift kişilik amerika seyehati; i pot vs.... cnm :))))

bende bunlari aldim siyah noktalara karsi yuz maskesi ve burun banti gercekten cok guzellermis ilk denememdi hemen ise yaradikaydirigubbakcemile3
oyy bunlar ne bende siyah noktalardan kurtulmak için bişi arıyorum nivenı burun bandını almıştım tamamen fiyasko çıktı biri bana yardım etsin hehehe

güle güle kullan cannım kaç paraya nerden aldın ismi nedir bu üçünü istiyorum ehehehe
canım gule gule kullan.

Bende gün icerisinde yaglanan yuzum icin yag emici ve renk verici bir pudra arayısına gırdım kızlar :))))
donutcum yağ emici mendiller varmış ya denedinmi hiç bende öle bişi düşünüom alnım için falan :)
güle güle kullan canım parfümün kokusu çiçek gibi kalıcımı bilmiyorum :)
bende faceden kazandım bugün bu parfüm setini kullancağımı sanmıyorum koku bana hitap etmedi :))

bende merak ettim şimdi ne şifresi şeyma

kızlar bu ay bu seti alana şifre kartı veriyolar çekilişle hediyeleri var
1 adet 2 kişiik new york ve batı amerika seyahati
2 adet macbook
20 adet ipod touch
200 adet ipod shuffle :))

şeffaf ambalajının üzerinde yapışkanlı bir kağıdın üstünde idi şifre o kısmı kazıyıp sms ile gönderiyorsun canım kaydirigubbakcemile3sen farkında olmadın sanırım bu ayın kataloğunda bile yazıyorduu en baş sayfadaa parfümüğn reklamının olduğu kataloktakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…