Dudak Makyajı (Resimli) Kullandığımız rujların resimleri

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
bende rujlarımı paylaşmaya geldimhihoyyyt

1 numaralı ruj deborah=numarası 800 fiyatı 13 tl
2 numaralı ruj alix avien=numarası50 fiyatı 10 tl
3 numaralı ruj flormar(en sevdiğim rujum)=numarası519 fiyatı 7 tl(süpershine serisi)
4 numaralı ruj flormar süpershine serisi=numarası 523 fiyatı 7 tl
5 numaralı ruj mybeline=numarası12 şu anki fiyatı 14 tl(nude makyajı için çok uygun)
6 numaralı ruj pastel=8 tl numarası 131
7 numaralı ruj golden rose=perfect shine serisi numarası 210 fiyatı 7.5 tl
8 numaralı ruj pastel=numarası 81 fiyatı 8tl
9 numaralı ruj mybeline=numarası 230 harika bir kokusu var fiyatı 18 tl ama süper bir ruj

baştan sona doğru yazıyorum...
golden rose=244
flormar=34
carmina =138
flormar 503
flormar=211
cecile=03
golden rose=64
mybelline=230
flormar=16
yazılım sırası kolumdaki renklere göre oldu,rujların görünümüne göre değil..tendeki duruş numaralarıdır!
mybeline duju 2 kere eklemişim:kedi:

gloslarımdan bir kaçı

tuğçeeee ne çok rujun varrrr bayanssulusmile :)) güle güle kullann.
tanrıça cok güzel paylaşım acık secik teşekkürler.fikir edindim kaydirigubbakcemile5 güle güle kullan

TUGGCE ne çok rujun var, çok güzel görünüyor hepsi de :)

bunlar da benimkiler ama çok net çıkmamış foto

canım ya goldenrose o dudak dolgunlastıran lip gloss u lip plumper ı gördum o rujların içinde acaba dolgunlastırıyomu canım? almayı dusunuyorumda canım tavsiye edermisin:asigim:

canım öyle aman aman bir dolqunluk saqlamıor ama ben memnunun qene de.kalıcığı felan süper:hulya:
aman amaaaaaannnn kaç tane var sayim dedim... şaşırdım... ruj firmalarının sana hediye göndermesi lazım... hepsini iyi günlerde kullan :1rolleyes:
evet canım,keşke nerde öle bir firmasempatiksalakcinni

TUGGCE flormar gloss un nosu ne öğrenebilir mym
şeftali rengi olanın
102 olması gerek canım,flormar qlossları bayılarak kullanıorumhihoyyyt

hayatımın ruju dudak pembesi kaydirigubbakcemile5 golden rose perfect shine serisi 240 numaraaaa hani şu küçük kadınlardaki armi gibiopuyorumnanaktan 5tl bişey mutlaka alınn kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…