- Konu Sahibi BeyazPerim
-
kankaam:asigim:zaten ruj delisiyim,hepsine bayıldım:lepi:
bourjuois lerin ambalajları çok cici:1hug:
hepsini güle güle kullan bitanemopuyorumnanaktan
Benim topik şenlendi opuyorumnanaktan Canlar bir çoğunu not aldım :1ninca:
Kankam alix avien 50:asigim: numara öldüm bittim nisanımında Isabelle Dupont D102 'una :asigim:
april ne cok rujun var bunlari alti aydan fazla kullanmak sagliga zararli diye biliyorum sneinkiler 3yillik stok gibi:)
Bunlarda benim cicişlerim hihoyyyt
:kedi:Bazılarını çekmeyi unuttum ama daha doğrusu nereye koyduğumu bulamadım=) :kedi:
Biraz karanlık çıktı canlar kusura bakmayınBeğendiğiniz varsa no.su yazabilirim .hihoyyyt
Bende artık Nisanım gibi ruja fazla para yatırmıyorum. Ucuz diye beğenmeyenlere Nisan ,Tanrıça ve benden nanik gelsin lülülülülülü
Nisanım biliyor musun aslında içlerinde bir tane dahi bordo tonu yokkaranlıktan öyle çıkmış nedense:1shok:
Aaaaaaa yapış yapış olması dışında tüptekileri neden beğenmedin tatlım ? Yapış yapış dedim çünkü öyleler :sm_confused: Ben kokusunu acayip sevdim tüpdekilerin :asigim: Resmen çilek gibi kokuyor o yüzden belki acayip seviyorum kankam :asigim:
ELF'in Candy Shop alacaksan koyu rengini al tatlım çünkü açık olanlar pek renk vermiyor :sm_confused: Ben pek memnun değilim kapak tasarımını beğendiğim için almıştım ama ne renk veriyor ne de kokusu güzel.
maybelline dıamonds serisinden '130' numaralı bir ruj tanıtıcam öncelikle...
yapısı hafif,ama bordo-vişne çürüğü,simli bir ruj arıyor iseniz,böyle bir ruj var bilginiz olsun:lepi:
maybelline watershine serisinden '05' numaralı ruj a bakalım birazdahihoyyyt
bebek pembesinin masumluğu,varla yok arası hafif bir pembelik..
evet.pembe düşlerin büyüsü burda:smiley-cool:
pastelin 24 numaralı,toprak tonlarındaki,hafif sedefli rujuna bakmak istermisiniz şimdidekaydirigubbakcemile2
toprak tonlarından vazgeçemeyenler için hoş bir seçenek..yalnız yapısı mat.ıslak değil kuru görüntü verirboshayallersmile
yağlı değil,sert yapılı(kuru)ruj arayanların dikkatinebayanssulusmile
yine aynı matlıkta(kuru yapılı)kırmızının bordoya bakan tonlarında bir ruj önericem
flormar supermatte 211 numaralı rujzemuszemus
bordonun cazibeli büyüsü sizi bekliyorumaklinialirimsmile
sende gardaşım:lepi::asigim:Kankam süpersinnnnnnn delikafadulden :asigim:
tanrıcaaa rujların harika canımmm güle güle kullan...
flormarın o müthiş kırmızısı bende de var zevklerimize baK HELE 211 zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?