Dudak Makyajı (Resimli) Kullandığımız rujların resimleri

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
ruj meraklılarıopuyorumnanaktan
sizlerle 3 farklı tonda rujumu paylaşmak istiyorum..
umarım fikir olur..ruju en güzel ifade eden smilimide yapıp,paylaşımlarıma başlıyorumaklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile​
kırmızının büyüsüaklinialirimsmile alix avien 50 numara...
kırmızı ruj arayanlara şiddetle tavsiye ederim..yapısı kaygan.dudağı kurutmuyor.capcanlı bir kırmızı.fiyatlarıda oldukça makul(12 tl yi geçmez)

pembe gönlüm sendeaklinialirimsmilegolden rosenin 64 numaralı fuşyamsı ruju beklentinizi karşılayacaktırhihoyyyt
yapısı alix avien gibi kaygan değil yalnız.kuru yapılı ruj sevenlerin bilgisine..

doğal tonlarda gül kurusuna yakın renk severler..sizlere bu sefer golden rosenin diğer serisinden224 numara,çok tatlı renkte bir ruj önericemzemuszemusaklinialirimsmilebenim severek kullandığım,dudak tonlarında bir renkkaydirigubbakcemile5
bunlarda 8 tl civarı yanlışım yoksa..yapısı kayganımsı.üstte anlattığım ruj gibi sert yapısı yok.bilginize:hulya:

Canlarım ben tam bir ruj aşığıyım...
Ama ruja şuan için çok fazla para ayırmıyorum ve açıkçası yerli markalardan da gayet memnunum...
Bu toplu görünüm.
Ortadaki glosslar, sırasıyla,
She J212 ve 210, Isabelle Dupont LC 315, Classics 12, Loreal 6H Glam Shine 105 Hold on Rose ve Kajal (nosu silinmiş)

Elf Mineral Lipstick Ripe Rose ve Barely Bitten

Rimmel Hello 052, Flormar True Color 15, Isabelle Dupont D102, She L24, Deborah IL Rosetto 516

Golden Rose 2000 serisi 114, 109, 121, 129, Golden Rose Perfect Shine 220, Classics 211 ve 245.

Maybelline Watershine Precious Ruby, Stila Natalie, Alix Avien 111 ve 362, Loreal 342, Pastel 112, Avon Color Trend Rich Berry

Bunlar da Bourjois Mini Lipsticks
normal rujların 1/3 gramajında...boshayallersmile
Numaraları sırasıyla 17, 14, 25
opuyorumnanaktan

kankaam:asigim:zaten ruj delisiyim,hepsine bayıldım:lepi:
bourjuois lerin ambalajları çok cici:1hug:
hepsini güle güle kullan bitanemopuyorumnanaktan

Benim topik şenlendi opuyorumnanaktan Canlar bir çoğunu not aldım :1ninca:

Kankam alix avien 50:asigim: numara öldüm bittim nisanımında Isabelle Dupont D102 'una :asigim:

april ne cok rujun var bunlari alti aydan fazla kullanmak sagliga zararli diye biliyorum sneinkiler 3yillik stok gibi:)

maybelline watershine yazan rujlardan en başta kırmızılı gibi olan çok hoşuma gitti yaa
ALLAH sahibine bağışlasın :)))

Son düzenleme:
kankaam:asigim:zaten ruj delisiyim,hepsine bayıldım:lepi:
bourjuois lerin ambalajları çok cici:1hug:
hepsini güle güle kullan bitanemopuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederim biriciğim benim...Şeniz
Bourjois lar minicik ama çok güzeller meleğim...
hihoyyyt olumunekankayizsmile

Benim topik şenlendi opuyorumnanaktan Canlar bir çoğunu not aldım :1ninca:

Kankam alix avien 50:asigim: numara öldüm bittim nisanımında Isabelle Dupont D102 'una :asigim:

Livitom birtanem Isabelle'in o ruju bol ışıltılı kuzucum. O nedenle çok kullanamıyorum.:2:
Bu markayı Dore kozmetik satıyor. Avon, Oriflame gibi doğrudan satış markası tatlışım
:lepi: Şeniz

april ne cok rujun var bunlari alti aydan fazla kullanmak sagliga zararli diye biliyorum sneinkiler 3yillik stok gibi:)

canımıniçi, ben bu 6 ay olayının bir satış politikası olduğuna inanıyorum.
3 yıllık değil hiç biri, en fazla 1.5 senelik ruj vardır ama hiç bir bozulma belirtisi görmedim ben kuzum...hihoyyyt
Zaten bahsedilen son kullanma tarihinin 6 ay değil 2 sene olduğundan bahseden bir yazı okumuştum rujlarla ilgili...:1ninca:
Ten ürünlerinde bu süre daha da uzuyor...
Ben tüm makyaj ürünlerimi, parfümlerimi ve kremlerimi, kapalı çekmeceli kutularda ışık görmeyecek şekilde saklıyorum bir de tatlım.
:hulya:

Bunlarda benim cicişlerim hihoyyyt
:kedi:Bazılarını çekmeyi unuttum ama daha doğrusu nereye koyduğumu bulamadım=) :kedi:

Biraz karanlık çıktı canlar kusura bakmayın Beğendiğiniz varsa no.su yazabilirim .hihoyyyt

Bende artık Nisanım gibi ruja fazla para yatırmıyorum. Ucuz diye beğenmeyenlere Nisan ,Tanrıça ve benden nanik gelsin lülülülülülü

Son düzenleme:
Livim çok güzeller...boshayallersmile
Renkler benimkilere benziyor.kaydirigubbakcemile5 Bordo tonları var epeyce.:asigim:

Güle güle kullan balım.Şeniz

ELF'in Candy Shop glossları nasıl güzel mi ?
Ben tüptekileri sevmedim, arkadaşıma hediye ettim yahu.

Nisanım biliyor musun aslında içlerinde bir tane dahi bordo tonu yok karanlıktan öyle çıkmış nedense:1shok:

Aaaaaaa yapış yapış olması dışında tüptekileri neden beğenmedin tatlım ? Yapış yapış dedim çünkü öyleler :sm_confused: Ben kokusunu acayip sevdim tüpdekilerin :asigim: Resmen çilek gibi kokuyor o yüzden belki acayip seviyorum kankam :asigim:

ELF'in Candy Shop alacaksan koyu rengini al tatlım çünkü açık olanlar pek renk vermiyor :sm_confused: Ben pek memnun değilim kapak tasarımını beğendiğim için almıştım ama ne renk veriyor ne de kokusu güzel.

Son düzenleme:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
hemide en katmerlisinden gelsinlülülülülülü
kankaa:asigim:senin rujları bekliyodum bendehihoyyythepsi çok güzel meleğim,güle güle kullanopuyorumnanaktan
eskiden ruja dünya para bayılırdım,zalaklık valla başka bişey değilboshayallersmile
alanlara saygımız var o ayrı:1closedeyes:

Melekom harbiden öyle vallaha alanlara saygımız sonsuz ama :dilcikar:

Kankam flaşı patlatmadığım için renkler iyi çıkmadı gerçeği pek yansıtmıyor sanki .fisfisfisKimseyi yanıtmak istemediğim için bugün tekrardan çekeyim diyorum benneyaptımki

Son düzenleme:

Valla mı kanka ahahhaha flaşsız olduğundan öyle çıktı demek ki bitanem :roflol:
Livitom aksine ben de kokularını hiç sevmemiştim, acaba bozuk muydu benimkiler?bilmiyorumkismile
İlaç kokusu gibi geldi, süremedim hiç...:gitme:
Candy Shoplar da renk vermiyorsa almayayım ben kuzucum. :gitme:

maybelline dıamonds serisinden '130' numaralı bir ruj tanıtıcam öncelikle...
yapısı hafif,ama bordo-vişne çürüğü,simli bir ruj arıyor iseniz,böyle bir ruj var bilginiz olsun:lepi:

maybelline watershine serisinden '05' numaralı ruj a bakalım birazdahihoyyyt
bebek pembesinin masumluğu,varla yok arası hafif bir pembelik..
evet.pembe düşlerin büyüsü burda:smiley-cool:

pastelin 24 numaralı,toprak tonlarındaki,hafif sedefli rujuna bakmak istermisiniz şimdidekaydirigubbakcemile2
toprak tonlarından vazgeçemeyenler için hoş bir seçenek..yalnız yapısı mat.ıslak değil kuru görüntü verirboshayallersmile
yağlı değil,sert yapılı(kuru)ruj arayanların dikkatinebayanssulusmile

yine aynı matlıkta(kuru yapılı)kırmızının bordoya bakan tonlarında bir ruj önericem
flormar supermatte 211 numaralı rujzemuszemus
bordonun cazibeli büyüsü sizi bekliyorumaklinialirimsmile

tanrıcaaa rujların harika canımmm güle güle kullan...
flormarın o müthiş kırmızısı bende de var zevklerimize baK HELE 211 zemuszemus

Kankam süpersinnnnnnn delikafadulden :asigim:
sende gardaşım:lepi::asigim:
tanrıcaaa rujların harika canımmm güle güle kullan...
flormarın o müthiş kırmızısı bende de var zevklerimize baK HELE 211 zemuszemus

teşekkür ederim balımhihoyyyt
zevklerimiz benziyo deseneaklinialirimsmilesende güle güle kullan canoŞeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…