Dudak Makyajı (Resimli) Kullandığımız rujların resimleri

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
Ayy cok güzelmiş bayıldım, kesinlikle alıcam..

Yalnız kendi dudak renginde cok hoş ruja ihtiyacın yok bile

Çoook teşekkür ederim canım
Bi de şu uçuklar olmasaaa=//
Ayrıca parlatıcının çok hoş bi kokusu var, öyle diğer parlatıcılar gibi meyve falan kokmuyor değişik yani..

İnternette resmini bulamadım ama koyu tonlarda ruj sevenler için Flormar L15 i tavsiye ederim.Fotoğraflarım silindiği için bulamadım rujlu fotoğraf

Bu rujun da hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama beğenen olursa deneyip hangisi olduğunu tespit ederim :)

resimdeki rujun rengini çok beğendim adını ve numarasını verirsen çok iyi olur tam aradığım renk

işte rujlarımmmm numaralarını öğrenmek isteyenler blog sayfamı ziyaret edebilir sevgiler :))

Son düzenleme:
kızlar ruj koleksiyonu yapmışsınız resmen
ben kendimde olanları çok sanırdım
hepsi çok güzellll bende istiyorum:)

canım soldan1,2,3 ve 9 nolarını biliyorsan verir misdin pembeye ve nudelere aşıgım bennnn

canım zar zor bulmaya çalıştım epey karışık dizmişim zaten foto çekmesem ne var ne yok unutmuşum pek kullanmıyorum favori bi kaç rujum dışında

1. avon- sparkling warm rose
2. flormar selection 24
3. classics 203
9. ya bundan emin değilim rujlarımın hiçbirine benzetemedim canım. dandik bi marka vardı moda 145 numara. belki budur ama kalitesini bilmiyorum zaten kullanılmamış rujlarımdan sadece biri =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…