Dudak Makyajı (Resimli) Kullandığımız rujların resimleri

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
kızlar cevap yazacak bir yer bulamadım tekrarda konu açmak istemedim.Ben bordo renk ruj arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim koduyla fiyatıyla önerebileceğiniz bir marka var mı ? Çok pahalı olmazsa sevinirim Fahriye Evcen'in ruju gibi hatta 1 ton koyusu da olabilir böyle bir renk istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

benim buna çok benzeyen hatta daha koyusu bi rujum vardı flormarın long wearing serisinden ordan bak bulursun canım numarasını hatrlamıyorm malesef

verita 126 ya bir bakabilirsiniz....

verita 126 ya bir bakabilirsiniz....

teşekkürler ama nette baktım bulamadım hiç dışarı çıkıp bakmadım.İlk netten bulayım sonra gider direk alırım diye düşündüm ama bu gidişle gidip görerek bkmak daha iyi olacak.Fotoğraf eklerseniz sevinirim aslında merak ettim

bende bı defasında evde sıyah dudak kalemıyle dudaklarımı boyadıgımda annem de pat dıye gelınce cok korkmustu kadın :) senınde beyaz beyaz tırmıyolar mı kı :))
yok canım hortlak gibi olmuyorsun zaten
Hem gece yatarken sürüyorum bolca kimse görmüyor

tatlım şu en önde duran pembiş ve turuncu olan 2 şeker kutucuk dudak vazelini mi? bugün gördüm ama kararsız kaldım almakta.. memnun musun?

Evet canım the body shoptan almıştım.
Pembe çilekli olandan çok memnunum kokusu ve nemlendirmesi çok güzel
diğeri böyle mandalinalı,portakallı gibi sonradan kokusu pek güzel olmuyor onu önermem yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…