- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi BeyazPerim
-
kızlar cevap yazacak bir yer bulamadım tekrarda konu açmak istemedim.Ben bordo renk ruj arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim koduyla fiyatıyla önerebileceğiniz bir marka var mı ? Çok pahalı olmazsa sevinirimFahriye Evcen'in ruju gibi hatta 1 ton koyusu da olabilir böyle bir renk istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 344673
kızlar cevap yazacak bir yer bulamadım tekrarda konu açmak istemedim.Ben bordo renk ruj arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim koduyla fiyatıyla önerebileceğiniz bir marka var mı ? Çok pahalı olmazsa sevinirimFahriye Evcen'in ruju gibi hatta 1 ton koyusu da olabilir böyle bir renk istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 344673
verita 126 ya bir bakabilirsiniz....
cnm bu vazelınını nelı mentollu mu yakıyo mu dudaklarını ?
Hayır canım mentollü değil aloe veralı çok güzel kokuyor ama beyaz oluyor dudaklar
beyaz mı yok o zaman kalsın :)
Evet ya beyaz oluyor o yüzden evde kullanıyorum onu ben
benim buna çok benzeyen hatta daha koyusu bi rujum vardı flormarın long wearing serisinden ordan bak bulursun canım numarasını hatrlamıyorm malesef
,
Bendeniz Nisan Matmazelin rujları :)
,
Bendeniz Nisan Matmazelin rujları :)
L18 olabilir mi acaba o renk
:26:
evet evet şimdi baktım flormarın sitesinde
çok büyük ihtimal L18
yok canım hortlak gibi olmuyorsun zatenbende bı defasında evde sıyah dudak kalemıyle dudaklarımı boyadıgımda annem de pat dıye gelınce cok korkmustu kadın :) senınde beyaz beyaz tırmıyolar mı kı :))
tatlım şu en önde duran pembiş ve turuncu olan 2 şeker kutucuk dudak vazelini mi? bugün gördüm ama kararsız kaldım almakta.. memnun musun?
L18 alıyorum o zaman kızlar :?D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?