- 17 Ocak 2016
- 168
- 86
- 18
- 32
- Konu Sahibi Hayatguzelse
-
Kaynat ilinmasini bekle öyle yap ilitinca bi faydası yok ... Ben kendime de yapıyorum musterilerime de rahat olsun için hiçbir zararı yok ..Zeytinyağı kaynatılıyo mu ben daha once hic duymamistim ılık olup sürün derler ama kaynadgnı ilk defa duydum cok sasirdimLady Strawberry
Rica ederim düzenli yaparsan mutlaka ise yarayacaktır bol şans :)Tamam deneyecegim bunu umarim ise yarar cok tesekkur ederimmLady Strawberry
bu karısımı haftada bır mı öneriyorsunuzMadem öyle peki :) öncelikle saç uçlarından güvendiğin birine soyle azıcık alsın çok kotu gorunuyor uzamaz .. Daha onceden 1 cay bardagi hakiki zeytin yagini kaynat ilindiktan sonra 3 yemek kaşığı bal (dolu dolu) 1 yumurta bir tutam da sinemaki otu ve zeytin yağını karıştır .. biraz beklet yarım saat kadar sonra önce diplere fırça yardımıyla sür sonda uçlarına sür saçını topla topuz yap en az 45dakika beklet sonrasında güzelce yika en son durulama suyuyla da sinemakiyi yap oldu bitti maşallah :) haftada 3 defa
yani kendi kürümle birlikte bir gün arayla yapsam olur mu ki :/Madem öyle peki :) öncelikle saç uçlarından güvendiğin birine soyle azıcık alsın çok kotu gorunuyor uzamaz .. Daha onceden 1 cay bardagi hakiki zeytin yagini kaynat ilindiktan sonra 3 yemek kaşığı bal (dolu dolu) 1 yumurta bir tutam da sinemaki otu ve zeytin yağını karıştır .. biraz beklet yarım saat kadar sonra önce diplere fırça yardımıyla sür sonda uçlarına sür saçını topla topuz yap en az 45dakika beklet sonrasında güzelce yika en son durulama suyuyla da sinemakiyi yap oldu bitti maşallah :) haftada 3 defa
şükürler olsun bu bile yetiyor bana canım
Bazı bitkiler birbirini tepkime yapar o yüzden önce kendi kurunu bitir sonra önerdiğimi kullanabilirsin benim dediğim haftada 3 defa ama snu unutma her kür 1 hafta dinlendirilerek devam edilir 3 hafta kullandiysan 1 hafta birakyani kendi kürümle birlikte bir gün arayla yapsam olur mu ki :/
Bazı bitkiler birbirini tepkime yapar o yüzden önce kendi kurunu bitir sonra önerdiğimi kullanabilirsin benim dediğim haftada 3 defa ama snu unutma her kür 1 hafta dinlendirilerek devam edilir 3 hafta kullandiysan 1 hafta birak
tesekkurler verdiginiz bilgi için haklısınız sacı yormamak gerekıyor ... ıns bu kurumden sonuc alırımda syledıgınıze gerek kalmaz :):):)Bazı bitkiler birbirini tepkime yapar o yüzden önce kendi kurunu bitir sonra önerdiğimi kullanabilirsin benim dediğim haftada 3 defa ama snu unutma her kür 1 hafta dinlendirilerek devam edilir 3 hafta kullandiysan 1 hafta birak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?