Saç Uzatma Yöntemleri Resimli saç uzatma serüvenii

Cok sevinirim inan bekliyorum ölçeklede yazarsan sevinirimmm Lady Strawberry

Madem öyle peki :) öncelikle saç uçlarından güvendiğin birine soyle azıcık alsın çok kotu gorunuyor uzamaz .. Daha onceden 1 cay bardagi hakiki zeytin yagini kaynat ilindiktan sonra 3 yemek kaşığı bal (dolu dolu) 1 yumurta bir tutam da sinemaki otu ve zeytin yağını karıştır .. biraz beklet yarım saat kadar sonra önce diplere fırça yardımıyla sür sonda uçlarına sür saçını topla topuz yap en az 45dakika beklet sonrasında güzelce yika en son durulama suyuyla da sinemakiyi yap oldu bitti maşallah :) haftada 3 defa

Zeytinyağı kaynatılıyo mu ben daha once hic duymamistim ılık olup sürün derler ama kaynadgnı ilk defa duydum cok sasirdim Lady Strawberry
Kaynat ilinmasini bekle öyle yap ilitinca bi faydası yok ... Ben kendime de yapıyorum musterilerime de rahat olsun için hiçbir zararı yok ..

soldakı baslamadan önce sağdaki 3 haftadan sonra 2 mart ta çektim fotolarda ısık vardı bellı olsun dıye boyle sıyahlı yaptım ilerleyen zamanlarda fotograf tekrrdan paylaşırım küre devam edicem 8 haftadan sonra 2 hafta ara veriliyormuş uyguladığım küre sabırsızlanıyorumm ama cok mutluyum

Eklentiler

• 12805749_1685269211737937_6194728698274216325_n.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 235
bu karısımı haftada bır mı öneriyorsunuz

yani kendi kürümle birlikte bir gün arayla yapsam olur mu ki :/

zaman geçmiyor birtürlü kiii .. sizde saçımda fark varmı nasıl? saçlarımm çok ince telli ve az. sizinkiler mahsallah gür

İlk fotoda cok az gozukuyo saçın ama sanki ikinci fotoda toparlanmis saçın uzamasida suan gayet iyi devam et. Benim saclarim dokuldu bi tutam kalmisti cok sukur yeni cikti hepsi o yuzden kesmistim zaten sacimi esitlensin diye yeni cıkanlarla svncffsk

geçmiş olsun zor bir durum... ben gürlüğünden memnunum uzasın yeter ilerleme oldugu zaman fotograf paylasmaya devam canm ... inşallah güzel sonuçlar alıcazz

yani kendi kürümle birlikte bir gün arayla yapsam olur mu ki :/
Bazı bitkiler birbirini tepkime yapar o yüzden önce kendi kurunu bitir sonra önerdiğimi kullanabilirsin benim dediğim haftada 3 defa ama snu unutma her kür 1 hafta dinlendirilerek devam edilir 3 hafta kullandiysan 1 hafta birak

Bazı bitkiler birbirini tepkime yapar o yüzden önce kendi kurunu bitir sonra önerdiğimi kullanabilirsin benim dediğim haftada 3 defa ama snu unutma her kür 1 hafta dinlendirilerek devam edilir 3 hafta kullandiysan 1 hafta birak
tesekkurler verdiginiz bilgi için haklısınız sacı yormamak gerekıyor ... ıns bu kurumden sonuc alırımda syledıgınıze gerek kalmaz :):):)

Kızlar saçlarımın modeli önleri uzun arkalari kısa seklindeydi ama cok kotu duruyodu onleri dedigimde bi parmak kadar yer uzundu hem upuzun arkaları kısacık cok kotuydu bende bugun makası elime alıp o bir parmak uzun olan yerleri kestim esitledim arkalarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…