RESİMLİ!SİZCE AMELİYAT GEREKLİ Mİ?

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Arkadaşalar lütfen bana yardım edin. Burun kemerimden rahatsızım fakat ameliyat olup değişmekten de korkuyorum. Sadece kemer gitsin derim doktor küçültür kaldırır vs. Gibi tereddütlerim var. Birde sonrasında ki süreç psikolojik olarak yıpratıyor insanı anladığım kadarıyla. Değer mi bilemedim. Ayrıca sizce burnum çok mu kötü ameliyat olmalı mıyım?

Bence olmalısın yan profil fotoğraflarından dolayı söylüyorum bunu. Güvenilir doktoru bulursan bir problem olmaz istediğin gibi yapar. Sonra çok memnun kalırsın devamlı yan profil çekilirsin

bence hic bulasma ben goz kapagindan oldum ki en kolay operasyon diyolardi bugun 3.gunum pismanliktan ölcem hic kolay degilmis bu isler..cok iyi dusun burnunda idare eder cokda kotu degil bi cok kisinin burnu kadar gideri var :)

Bence olmalısın yan profil fotoğraflarından dolayı söylüyorum bunu. Güvenilir doktoru bulursan bir problem olmaz istediğin gibi yapar. Sonra çok memnun kalırsın devamlı yan profil çekilirsin
Düzelmesini bende gerçekten istiyorum ama kararsızım çok teşekkürler

bence hic bulasma ben goz kapagindan oldum ki en kolay operasyon diyolardi bugun 3.gunum pismanliktan ölcem hic kolay degilmis bu isler..cok iyi dusun burnunda idare eder cokda kotu degil bi cok kisinin burnu kadar gideri var :)

Geçmiş olsun sonucu güzel olur inşallah bende sizin gibi düşünüyorum ameliyat sonuçta çok kolay olmaz bencede

Önden olan fotoyu fala kırpmışsınız, üst taraf tam görünmüyor ama eğer üst de alt gibiyse bence sırf profilden belli diye ameliyat olduğunuza değmez, çünkü görünen kötü bir taraf yok. Hatta makyajda artık o kadar çok yöntem var ki kontür yaparak bile saklayabilirsiniz.

Üstte alt taraf gibi önden hiç bir şekilsel bozukluk yok

Kendini fikrimi söyleyeyim, herkesin burun sırtı düz olmak zorunda değil, estetik artık çok fazla sırıtıyor kimsenin karakteristik bi özelliği kalmadı, ne moda olursa insanlar o şekle bürünüyor, eskiden ip gibi kaşlar modaydı şimdi kapkalın kaşlar. Yani göz var nizam var, güzel olan insanın yüzüne ve bedenine yakışandır moda olan değil. Bence burnunuz gayet hoş, yüzünüze de yakışmış, estetik sonrası rahatsız olduğunuzu söylediğiniz görüntüyü de arayabilirsiniz, ameliyat olmaya değmez bence.

Kendini fikrimi söyleyeyim, herkesin burun sırtı düz olmak zorunda değil, estetik artık çok fazla sırıtıyor kimsenin karakteristik bi özelliği kalmadı, ne moda olursa insanlar o şekle bürünüyor, eskiden ip gibi kaşlar modaydı şimdi kapkalın kaşlar. Yani göz var nizam var, güzel olan insanın yüzüne ve bedenine yakışandır moda olan değil. Bence burnunuz gayet hoş, yüzünüze de yakışmış, estetik sonrası rahatsız olduğunuzu söylediğiniz görüntüyü de arayabilirsiniz, ameliyat olmaya değmez bence.

Çok teşekkür ediyorum gerçekten bende sizin gibi düşünüyorum ama arada da bu kemiği kafaya takıyorum işte. Ama yorumlar gerçekten rahatlattı ve vazgeçirdi beni

Bence olmalısın hatta çok hafifte kaldırsan çok iyi olur

burun dolgusumu botoxmuoyle bisey vardi onlari dusunsen cunku burnunda cokta sorun yok yani

Bence olmayın.Cunku görsel olarak rahatsız edici değil.Gayet güzel.Herkes hokka burunlu olmak zorunda degil.Gercekten ihtiyaci olan insanlar hariç ufak detayları dert edip yaptırmak bana gereksiz geliyor.Cokta güzelsiniz profilden gördüğüm kadarıyla özellikle dudaklar

Ayy çok teşekkür ediyorum gerçekten. Haklısınız bende bazen kafaya taksamda sizin gibi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…