RESİMLİ!SİZCE AMELİYAT GEREKLİ Mİ?

Yani ben çirkin burun seviyorum ki sizin burnunuz gerçekten çirkin degil her zaman dogal olan güzeldir bence gayat hoş duruyor profilden bu kadar yakın cekim yapmıyorsunuzdur o yüzden belli bile olmax

Yani ben çirkin burun seviyorum ki sizin burnunuz gerçekten çirkin degil her zaman dogal olan güzeldir bence gayat hoş duruyor profilden bu kadar yakın cekim yapmıyorsunuzdur o yüzden belli bile olmax
Gerçekten içim rahatladı çünkü ciddi kafaya takmıştım. Bende her zaman doğal olandan yanayım hatta olursam bana yakışır mı, yüz ifadem çok değişir mi gibi endişelerim var. Morluk şişlik Ağrı hiç düşünmüyorum

Gerçekten içim rahatladı çünkü ciddi kafaya takmıştım. Bende her zaman doğal olandan yanayım hatta olursam bana yakışır mı, yüz ifadem çok değişir mi gibi endişelerim var. Morluk şişlik Ağrı hiç düşünmüyorum
Abartmışsınız 😂😂 insanlar ne ne burunlar var emin olun herkes kendinde olmayını ister benim burnum da böyle ben çirkin burun sevdigim için kendi burnumu begenmiyorum mesela 😂😂 ama gerçekten içiniz rahat olsun çok hoş ve karakterist bir burnunuz var

Eklentiler

• 2020-02-02-03-39-12-463.webp
    2020-02-02-03-39-12-463.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaşalar lütfen bana yardım edin. Burun kemerimden rahatsızım fakat ameliyat olup değişmekten de korkuyorum. Sadece kemer gitsin derim doktor küçültür kaldırır vs. Gibi tereddütlerim var. Birde sonrasında ki süreç psikolojik olarak yıpratıyor insanı anladığım kadarıyla. Değer mi bilemedim. Ayrıca sizce burnum çok mu kötü ameliyat olmalı mıyım?
O kadar da kafanı yorup kendine üzeceğin bir süreç değil seninle konuşmuştuk öyle hatırlıyorum. Bak benim ameliyat olduğumu anlayan bir kişi bile olmadı kendim de sanki hep böyleymişim gibi hissediyorum. Ufak değişiklik yaptırırsan ve iyi bir doktor bulursan süreç te kolay olur sonuçta doğal.... İçine sinene kadar araştır evet deyip gözünü karartmadan olma. Ameliyat sonuçta memnun da her şey içine sinse de memnun kalamayabilirsin misal ben:)

Abartmışsınız 😂😂 insanlar ne ne burunlar var emin olun herkes kendinde olmayını ister benim burnum da böyle ben çirkin burun sevdigim için kendi burnumu begenmiyorum mesela 😂😂 ama gerçekten içiniz rahat olsun çok hoş ve karakterist bir burnunuz var
😂 yok artık en kadar güzel burnunuz var çok şanslısınız. Ben çok beğendim 😊

O kadar da kafanı yorup kendine üzeceğin bir süreç değil seninle konuşmuştuk öyle hatırlıyorum. Bak benim ameliyat olduğumu anlayan bir kişi bile olmadı kendim de sanki hep böyleymişim gibi hissediyorum. Ufak değişiklik yaptırırsan ve iyi bir doktor bulursan süreç te kolay olur sonuçta doğal.... İçine sinene kadar araştır evet deyip gözünü karartmadan olma. Ameliyat sonuçta memnun da her şey içine sinse de memnun kalamayabilirsin misal ben:)

Evett, sizinle konuşmuştuk keşke biraz daha kısaltsaydı diyordunuz sanırım. Ama ben sizin burnunuzu çok beğendim sadece kemer gitmiş. Tam istediğim. Bence hiç kafayı takmayın. Sonucunuz çok güzel. Bir de bende minimal değişiklik yapacak bir doktor bulabilsem

Teşekkür ediyorum. Sende beğenmesen bile içimde kalmadı yaptırdım olsun diyeceksen yaptır ama kafana takan biriysen boşver bekle emin olduğun an gelirse olursun.

Kafaya takan biriyim maalesef o yüzden zaten ameliyat sonrası her şeyi kafaya takar korkusu var

Ay ne olacak en kötü bir kere daha olurum dıyerek girdim bu işe... Burun bu çünkü memnun olunamama durumu çok yüksek sende bunu diyip diyemeyeceğini düşün... İkinciyi de olmayı düşünüyorum şu anda ben misal ölüm yok ya
Kafaya takan biriyim maalesef o yüzden zaten ameliyat sonrası her şeyi kafaya takar korkusu var
QUOTE ben olurken en kötü 2.yi olurum dıye girdim. Çünkü buralarda okuyoruz problem yaşayan insan çok fazla ama tehlikesi olan bir şey değil sağlık olsun buna da şükür diyip geçen biriyim ben o yüzden de oldum. Bnece siz daha düşünün, burnunuz herkes çok güzel de dese belli ki sizin beğenmediğiniz tarafları var ama keşke demektense de hiç olmamak daha iyi... Bekleyin doktor araştırın her şeyin bir zmanı vardır 1 yıl önce 1 yıl sonra mühim olan içinize sindiği an....

Size ben boyle yardimci olucam :)
Doktor düz burun yapabilir..sadece kemer alip burun ucuna dokunmadan..
Kavisli burun yapabilir burun ucunu da hafif kaldirabilir
Yada eski burnunuzla mutlu mesut yasarim diyorsaniz o sekildede devam edebilirsiniz :)
Hakkinizda hayirlisi olsun

Yada eski burnunuzla mutlu mesut yasarim diyorsaniz o sekildede devam edebilirsiniz :)
Ya ne kadar güzel yapmışsınız şunu benim doktorum böyle yapıp bana soramadı. Ve üzerinde anlaşamadığımız bir burun çıktı ortaya....

Ya ne kadar güzel yapmışsınız şunu benim doktorum böyle yapıp bana soramadı. Ve üzerinde anlaşamadığımız bir burun çıktı ortaya....
Bence siz kendiniz istediginiz sekli kafanizda tasarladiginiz sekli verin burnunuza o fotoyu alin doktorunuza ben buna yakin bi burun istiyorum mumkunmu diye sorun..
Ayrica bence minnak hafif ucu kaldirilmis kavisli bi burun size profilden cok yakisacak gibi ;)

Bence siz kendiniz istediginiz sekli kafanizda tasarladiginiz sekli verin burnunuza o fotoyu alin doktorunuza ben buna yakin bi burun istiyorum mumkunmu diye sorun..
Ayrica bence minnak hafif ucu kaldirilmis kavisli bi burun size profilden cok yakisacak gibi :KK66:
Ben konu sahibi değilim :) ben oldum zaten ameliyat ama doktorum şöle bir farklı tasarımlar yapsaydı üzerine konuşsaydık istediğim gibi bir burna sahip olabilirdim şu anda ama yapmadı :) siz nerden yaptınız bunu uygulama mı bu???

Ayy gerçekten çok teşekkür ederim çok çok yardımcı oldunuz. Güzel de oldu burnum yaa. Hoşuma gitti yani😂 sizce hangisi? Sorun doktor böyle olsun diyince böyle yapar mı?

Back
X