Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkürler, kesinlikle en zor ameliyatlardan biri, hem ameliyat çıkınca zor, hem acaba beğenrmiyim, istedigim gibi olur mu düşüncesi, hem ilk çıktığında sis oluryo, bir senede ancak düzeliyormuş, biraz düzgün olsa hic yatmazdim ameliyat masasina, ama suan memnun gibiyim, bakalim tam iyilessin görecz
ARkadaş ameliyat olmuş sanırım ve aynı kendim gibi görüyorum seni. Bak kardeşim kusurların insana karakter kattığını ben de geç anladım. Acı çekiyorum senin gibi. Burun tek başına nasıl güzel olursa olsun doğal hali gibi yüzle uyumlu olmuyor. İnsan o eski karakteristik burnunu özlüyor. Hele ki önden güzelse eskiden. Pişmanlığın faydası yok belki ama iliklerime kadar yaşıyorum bu pişmanlığı. Tarifi yok bu duygunun yaşamayan bilemez asla, hatta yargılarlar, saçmaladığını düşünürler, hasta derler.