RESİMLİ!SİZCE AMELİYAT GEREKLİ Mİ?

Ay ne olacak en kötü bir kere daha olurum dıyerek girdim bu işe... Burun bu çünkü memnun olunamama durumu çok yüksek sende bunu diyip diyemeyeceğini düşün... İkinciyi de olmayı düşünüyorum şu anda ben misal ölüm yok ya

QUOTE ben olurken en kötü 2.yi olurum dıye girdim. Çünkü buralarda okuyoruz problem yaşayan insan çok fazla ama tehlikesi olan bir şey değil sağlık olsun buna da şükür diyip geçen biriyim ben o yüzden de oldum. Bnece siz daha düşünün, burnunuz herkes çok güzel de dese belli ki sizin beğenmediğiniz tarafları var ama keşke demektense de hiç olmamak daha iyi... Bekleyin doktor araştırın her şeyin bir zmanı vardır 1 yıl önce 1 yıl sonra mühim olan içinize sindiği an....
İşte ben sizin gibi ikinciyi olurum bir şey olmaz demiyorum. Hiç olmayayım daha iyi diyorum 😕

İşte ben sizin gibi ikinciyi olurum bir şey olmaz demiyorum. Hiç olmayayım daha iyi diyorum 😕
ben ilk yapılan burun fotosunu beğendim... kemer yok ve az da kaldırılmış ucu. Tabiki kimse 2.yi olmak istemez ama şans bu doktor çok iyi de olsa yine ameliyat sonucu istenilen gibi olmayabilir... Tek sorunumuz bu olsun napalım başka dert vermesin...:)

ben ilk yapılan burun fotosunu beğendim... kemer yok ve az da kaldırılmış ucu. Tabiki kimse 2.yi olmak istemez ama şans bu doktor çok iyi de olsa yine ameliyat sonucu istenilen gibi olmayabilir... Tek sorunumuz bu olsun napalım başka dert vermesin...:)
Bence 2. De kötü değil yani sizde sadece kemer gitmiş ama burun ucunuz düşük olmadığı için burnunuz kötü durmuyor. Amin bu arada. Bencede 1. Güzel 😊

Ayy gerçekten çok teşekkür ederim çok çok yardımcı oldunuz. Güzel de oldu burnum yaa. Hoşuma gitti yani😂 sizce hangisi? Sorun doktor böyle olsun diyince böyle yapar mı?

sizin kemik, deri yapinizin el verdiği kadarini yapar.
Ben mesela göğüs yaptirdim... büyük protez istedim ama mümkünü yok...olmadi. derim yok, dokum yoktu. Doktor yaratacak değil :(. Annemin burnu ayni sizin burnunuz gibiydi (benimkide ayni) bundan 20 yıl önce yaptırmıştı ve ilk resimdeki olmuştu. Aşırı doğal ve güzel bir burun

herkesin burnu güzel olmak zorunda değil sağlığına zarar vermediği sürece dokunma derim. Burnun gayet iyi duruyor inan bana doğal burun estetikli burundan kat kat iyi duruyor.

sizin kemik, deri yapinizin el verdiği kadarini yapar.
Ben mesela göğüs yaptirdim... büyük protez istedim ama mümkünü yok...olmadi. derim yok, dokum yoktu. Doktor yaratacak değil :(. Annemin burnu ayni sizin burnunuz gibiydi (benimkide ayni) bundan 20 yıl önce yaptırmıştı ve ilk resimdeki olmuştu. Aşırı doğal ve güzel bir burun
Geçmiş oldun size. Anneniz 20 yıldır hiç sorun yaşamadı mı? Ne güzel ya inşallah bende öyle iyi bir doktora denk gelirim. Çokk teşekkür ediyorum

herkesin burnu güzel olmak zorunda değil sağlığına zarar vermediği sürece dokunma derim. Burnun gayet iyi duruyor inan bana doğal burun estetikli burundan kat kat iyi duruyor.

Evet kesinlikle katılıyorum ama işte takıntı oldu resmen. Çok teşekkür ediyorum. Bende vazgeçeceğim

Geçmiş oldun size. Anneniz 20 yıldır hiç sorun yaşamadı mı? Ne güzel ya inşallah bende öyle iyi bir doktora denk gelirim. Çokk teşekkür ediyorum

Annem sorun yaşamadı. Kardeşleri hariç kimsede fark etmemişti zaten. Cok doğal olduğu için göze batmıyordu. Sadece yüzü daha simetrik olmuştu ve daha genc gösteriyordu.
Kavisli burunlar genelde göze batıyor. Dediğim gibi, benim burnumda ayni sizinki gibi yaptirirsam eğer kavissiz düz burun yaptiririm.

Arkadaşalar lütfen bana yardım edin. Burun kemerimden rahatsızım fakat ameliyat olup değişmekten de korkuyorum. Sadece kemer gitsin derim doktor küçültür kaldırır vs. Gibi tereddütlerim var. Birde sonrasında ki süreç psikolojik olarak yıpratıyor insanı anladığım kadarıyla. Değer mi bilemedim. Ayrıca sizce burnum çok mu kötü ameliyat olmalı mıyım?
Bence burnun gayet guzel etraftakileri hic takma en aznindan bir cok kisiden sanliyiz duzgun bir burnumuz var

Bence burnunuz cok goze batmiyo, ben yaptırdım cok zor ameliyat, benim ihtiyacim vardı, burnum çok büyüktü, pisman degilim ama sizinki gibi olsa yaptirmazdim😊

Bence burnun gayet guzel etraftakileri hic takma en aznindan bir cok kisiden sanliyiz duzgun bir burnumuz var
Bende öyle düşünüyorum mükemmel olmasa da düzgün bir burnum var. Çok teşekkür ediyorum. Ailem güzel diyor ama beni üzmemek için dediklerini düşünüyordum

Bence burnunuz cok goze batmiyo, ben yaptırdım cok zor ameliyat, benim ihtiyacim vardı, burnum çok büyüktü, pisman degilim ama sizinki gibi olsa yaptirmazdim😊

Çok teşekkür ediyorum. Evet çok göze batmıyor. Sanırım sadece benim gözüme batıyor 😊 size çok geçmiş olsun. Memnun musunuz doktordan. Zor bir ameliyat olduğunun farkındayım

Annem sorun yaşamadı. Kardeşleri hariç kimsede fark etmemişti zaten. Cok doğal olduğu için göze batmıyordu. Sadece yüzü daha simetrik olmuştu ve daha genc gösteriyordu.
Kavisli burunlar genelde göze batıyor. Dediğim gibi, benim burnumda ayni sizinki gibi yaptirirsam eğer kavissiz düz burun yaptiririm.
Bende kesinlikle kavissiz çok doğal olsun isterim yaptırırsam. Anneniz gibi çok uzun yıllar sorun yaşamam inşallah

Bende öyle düşünüyorum mükemmel olmasa da düzgün bir burnum var. Çok teşekkür ediyorum. Ailem güzel diyor ama beni üzmemek için dediklerini düşünüyordum
Hayir kesinlikle guzel bir burnunuz var dogal sonucta bana kalirsa yaptirmayin ama mutlu olucaksaniz secim sizin tabi😊

Çok teşekkür ediyorum. Evet çok göze batmıyor. Sanırım sadece benim gözüme batıyor 😊 size çok geçmiş olsun. Memnun musunuz doktordan. Zor bir ameliyat olduğunun farkındayım
Teşekkürler, kesinlikle en zor ameliyatlardan biri, hem ameliyat çıkınca zor, hem acaba beğenrmiyim, istedigim gibi olur mu düşüncesi, hem ilk çıktığında sis oluryo, bir senede ancak düzeliyormuş, biraz düzgün olsa hic yatmazdim ameliyat masasina, ama suan memnun gibiyim, bakalim tam iyilessin görecz

Back
X