(RESİMLİİİİ !!!) 6 SENEMİ VERDİĞİM NİŞANLIMIN ALDATMA SONRASI AĞZINDAKİ YARA

Yahu ver 3-5 neyse git bir ozele kendine baktir. Sgk da sgk deme. Ya sana da bulastirdiysa pis bisey. Yetim ayligi dedgin de 5 bin lira gibi bisey degil mi? Boyle hayatini bastan sona degistirmek icin 5bine mi muhtacsin? Hala bu yaratik agizli canliyla ayni evde nasil nefes alabiliyorsun?

Hakaretlern için beğendm yorumu. Herşeyi hakediyor çnkü pislk. Gerçekten cebmde bişe kalmadı o yüzden bekliyorm. Ama biri acilde bakarlar dedi oraya gideym akşam

Doktor muayenesi mi, neden fotoğraf koyarsınız anlamam. Millet burada bakıp farketmeden aynalama yapacak, tiksinecek vs ne kadar tehlikelli. Rica ederim biraz hassas olun artık.

Şey sanırm diğer mesajları okumadınız

Doktor muayenesi mi, neden fotoğraf koyarsınız anlamam. Millet burada bakıp farketmeden aynalama yapacak, tiksinecek vs ne kadar tehlikelli. Rica ederim biraz hassas olun artık.
İyi de belirttim resimli diye. Yani resim paylaşmak yasak olsa paylaşılma seçeneği sunulmaz. Ben belirttim daha napiim

Şimdi birisi evet bu hpv, gaynımda da var dese, ne yapacaksın?
NAsıl ne yapacam ya ? Ben burda nasıl kafayı yiyorm habern var mı? Ben geç öğrendm diyorm aldatldğımı bana da geçmşse boku yerm anlayacağın. İnsanlar burda hep kendini tatmin etmek için bir şeyler sormuyor mu? Kafalarındaki sorunlara cevap aramıyor mu?

Mecbur tabi canim belirti olana kadar bekle sen onceligin herifin agzi olsun. Abi bu neyin kafasi ya?
Yahu ne dedm ben allah allah bilen varsa yorum yapsın çıldırıyorm dedm hepsi bu nerelere geldi konu? Bakın ben buna acilde bakıldğını ne bileym ? Örnek alırlar mı ne bileyim? Ya da belirti vermeden bu hastalk öğrenilir mi ne bileyim? Töbe ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…