Yahu ver 3-5 neyse git bir ozele kendine baktir. Sgk da sgk deme. Ya sana da bulastirdiysa pis bisey. Yetim ayligi dedgin de 5 bin lira gibi bisey degil mi? Boyle hayatini bastan sona degistirmek icin 5bine mi muhtacsin? Hala bu yaratik agizli canliyla ayni evde nasil nefes alabiliyorsun?Ben işe giriş çıkş yaptğm için 2 aydr sağlktan yararlanamıyorm sgk aylığımı daha bağlamadğı için(yetim) o sebeple onun sigortası daha erken sisteme düşeceğnden bekliyoruz. Dert etme sebebm de belli bence.
Acil bakar mı gerçekten ? Böyle bir şey varsa bu akşam götürüyorm yaka paçaBu şekilde olan bir ağıza acil servise bile gitseniz bakarlar. Ve Türkiyenin her yerinde ücretsiz
SGK aylığı ile bu leş ağız içini burada paylaşmanızın ne ilgisi var?
Acil bakar mı gerçekten ? Böyle bir şey varsa bu akşam götürüyorm yaka paça
Hakaretlern için beğendm yorumu. Herşeyi hakediyor çnkü pislk. Gerçekten cebmde bişe kalmadı o yüzden bekliyorm. Ama biri acilde bakarlar dedi oraya gideym akşamYahu ver 3-5 neyse git bir ozele kendine baktir. Sgk da sgk deme. Ya sana da bulastirdiysa pis bisey. Yetim ayligi dedgin de 5 bin lira gibi bisey degil mi? Boyle hayatini bastan sona degistirmek icin 5bine mi muhtacsin? Hala bu yaratik agizli canliyla ayni evde nasil nefes alabiliyorsun?
Tutsa bile kuş direkt can verir oracıkta.Bu ağızla bundan sonra kuş tutabileceni de sanmıyore
Bu yorumun ne ilgisi var paylaştğmla?SGK aylığı ile bu leş ağız içini burada paylaşmanızın ne ilgisi var?
Pardon da ben de şu an bi belrti yok o yüzden onu göstericem mecburAmam gotur. Kendini bosver. Tovbe est.bu ne ya.
Neden olmasın? Hpv li yok mu burda ya da bu yaraları yaşayan ? Ya da doktor? Yani hiç mi yoktur diyosun?Buradan bir bilen cikacakmis
Eli ayağı tutmuyor mu kendisi niye yalnız gitmiyor?Pardon da ben de şu an bi belrti yok o yüzden onu göstericem mecbur
Ağzıyla kuş tutmuş benceSen olsan evlenr msn ? Tabi ki *iktiri çektim. Şu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa inanır mıyım?
Şey sanırm diğer mesajları okumadınızAyrıldıysanız adamın yara ve enfeksiyon içindeki ağzının görüntüsünü paylaşıp konu açmak ve konuyu görenleri de tiksindirip, hastanede adamın elini tutmak yerine; kendiniz için sıra numarası alıp, doktora gözükmeye ne dersiniz ?
Şimdi birisi evet bu hpv, gaynımda da var dese, ne yapacaksın?Neden olmasın? Hpv li yok mu burda ya da bu yaraları yaşayan ? Ya da doktor? Yani hiç mi yoktur diyosun?
İyi de belirttim resimli diye. Yani resim paylaşmak yasak olsa paylaşılma seçeneği sunulmaz. Ben belirttim daha napiimDoktor muayenesi mi, neden fotoğraf koyarsınız anlamam. Millet burada bakıp farketmeden aynalama yapacak, tiksinecek vs ne kadar tehlikelli. Rica ederim biraz hassas olun artık.
Pardon da ben de şu an bi belrti yok o yüzden onu göstericem mecbur
Agziyla tutmasa iyiydi.Sen olsan evlenr msn ? Tabi ki *iktiri çektim. Şu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa inanır mıyım?
NAsıl ne yapacam ya ? Ben burda nasıl kafayı yiyorm habern var mı? Ben geç öğrendm diyorm aldatldğımı bana da geçmşse boku yerm anlayacağın. İnsanlar burda hep kendini tatmin etmek için bir şeyler sormuyor mu? Kafalarındaki sorunlara cevap aramıyor mu?Şimdi birisi evet bu hpv, gaynımda da var dese, ne yapacaksın?
Yahu ne dedm ben allah allah bilen varsa yorum yapsın çıldırıyorm dedm hepsi bu nerelere geldi konu? Bakın ben buna acilde bakıldğını ne bileym ? Örnek alırlar mı ne bileyim? Ya da belirti vermeden bu hastalk öğrenilir mi ne bileyim? Töbe yaMecbur tabi canim belirti olana kadar bekle sen onceligin herifin agzi olsun. Abi bu neyin kafasi ya?
Ayyy bu neÖncelikle olay taze. Ve daha sigortası başlamadığından beklemedeyiz hastane için. Dün gördüm. Yorumu olan varsa yapsın zira çıldıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?