Yeni oldu bu yaralar ve evet bana gösterdiğinde allah belamı versin kusmadysam. İğrenç.Ablacım o değil de bu adamla nasıl öpüştünüz? Adamın ağzı lağım çukuru gibi resmen ıyyk
Hala nişanlı mıyım? Değilim tabii ki yetim aylığımın yatmasını bekliyorum evi terk etmek için. Ayrıca bana da geçer bir şey varsa diye beraber gideceğiz doktora
Neden olmasın? Hpv li yok mu burda ya da bu yaraları yaşayan ? Ya da doktor? Yani hiç mi yoktur diyosun?
Yq allah aşkına az anlamaya çalışsanVardir tabi olmaz mi. Mesela ben simdi bu agzin rontgenini cekecegim. Sonra tahlillerini yapar sonucunu size yazarim.
Neyse inşallah sizde yoktur bir şey. Bırakın adamı siz gidip test yapın biliyorsunuz hpv gırtlak kanserine de sebep oluyor. Doktora gidin derim.Yeni oldu bu yaralar ve evet bana gösterdiğinde allah belamı versin kusmadysam. İğrenç.
Vardir tabi olmaz mi. Mesela ben simdi bu agzin rontgenini cekecegim. Sonra tahlillerini yapar sonucunu size yazarim.
İnsan bazen ne yapacağını bilemiyor. Nasıl bir psikolojideym bilemezsin.Kimse bu durumu yaşamasın isterim. Gerçekten biraz anlasaydın keşke.Yq allah aşkına az anlamaya çalışsan
Sizce belirti yokken bilinir mi hpv? Ben bu konuda bilgiszm aydınlatsınlar beni yormdakiler çıldrttıNeyse inşallah sizde yoktur bir şey. Bırakın adamı siz gidip test yapın biliyorsunuz hpv gırtlak kanserine de sebep oluyor. Doktora gidin derim.
Yq allah aşkına az anlamaya çalışsan
Neyse inşallah sizde yoktur bir şey. Bırakın adamı siz gidip test yapın biliyorsunuz hpv gırtlak kanserine de sebep oluyor. Doktora gidin derim.
Her gün hpv olmuyoruz ekmek alır gibi. Ne bileyim ben dimiSizce belirti yokken bilinir mi hpv? Ben bu konuda bilgiszm aydınlatsınlar beni yormdakiler çıldrttı
Acaba hpv hakknda bilgisz salak gerizekalı oldğm için olablr mi? Ben nerden bileym belirti vermeden anlaşılabileceğiniYazdiklarin mantik disi cunku. Adam umrunda olmasa onceligin kendin olur ve en acilinden bir hastanede solugu alirsin. Hala bende belirti yok mecbur onu goturecegim demezsin.
Genelde siğil çıkıyor, nişanlınızın boğazında bir lezyon var onda var belli ki. Sizde de vardır illa belirti olması gerekmez. Tahlil yapıyorlar. Onda belli oluyor. Çocuklarıma yaşları gelince aşısını yaptıracağım inşallah.Sizce belirti yokken bilinir mi hpv? Ben bu konuda bilgiszm aydınlatsınlar beni yormdakiler çıldrttı
Tamam iste bu yuzden birak bu pis adami kosa kosa hastaneye git kendini goster diyoruz ya.Acaba hpv hakknda bilgisz salak gerizekalı oldğm için olablr mi? Ben nerden bileym belirti vermeden anlaşılabileceğini
Ay evet parayla iliskiye girerken para var. Doktora gidileceginde para yok.Kendi maddi durumunuzun yetersiz olduğundan bahsetmişsiniz de, adamda da mı para yok. Versin parasını bir özel hastaneye gidin neden bekliyorsunuz ki?
Tamam teşekkür ederm şu an gerçekten hazırlanıp gidicem acileTamam iste bu yuzden birak bu pis adami kosa kosa hastaneye git kendini goster diyoruz ya.
İrkik de olmayabilir, bence bu aç abazan kadına yabıştı, yidi bitirdi.Ayrıca adam bildiğin başka bir erkekle birlikte olmuş ağzına falan almış, baksanıza ağzında et beni gibi bir parça var boğaza yakın. Normal değil yani. Sorsanız inkar eder ama belli bence.
İnanırım yaptysa da. Herşeyi beklerm bundan. Ben şmdi önce sağlk ocağına gidip bilgi alacam yapıyorlar mı snra acile.Ayrıca adam bildiğin başka bir erkekle birlikte olmuş ağzına falan almış, baksanıza ağzında et beni gibi bir parça var boğaza yakın. Normal değil yani. Sorsanız inkar eder ama belli bence.
Bence de. Pisliğin tekiymiş. 6 seneme yazık. Ama neyse bunları düşünmeyeceğim çnkü nefretimi bile haketmiyor. Tik si ni yo rumİrkik de olmayabilir, bence bu aç abazan kadına yabıştı, yidi bitirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?