(RESİMLİİİİ !!!) 6 SENEMİ VERDİĞİM NİŞANLIMIN ALDATMA SONRASI AĞZINDAKİ YARA

Hala nişanlı mıyım? Değilim tabii ki yetim aylığımın yatmasını bekliyorum evi terk etmek için. Ayrıca bana da geçer bir şey varsa diye beraber gideceğiz doktora

Seni ilgilendiren bir durum yok bırak gebersin. Doktora da ayrı gidersin

Neyse inşallah sizde yoktur bir şey. Bırakın adamı siz gidip test yapın biliyorsunuz hpv gırtlak kanserine de sebep oluyor. Doktora gidin derim.
Sizce belirti yokken bilinir mi hpv? Ben bu konuda bilgiszm aydınlatsınlar beni yormdakiler çıldrttı

Neyse inşallah sizde yoktur bir şey. Bırakın adamı siz gidip test yapın biliyorsunuz hpv gırtlak kanserine de sebep oluyor. Doktora gidin derim.
Sizce belirti yokken bilinir mi hpv? Ben bu konuda bilgiszm aydınlatsınlar beni yormdakiler çıldrttı
Her gün hpv olmuyoruz ekmek alır gibi. Ne bileyim ben dimi

Yazdiklarin mantik disi cunku. Adam umrunda olmasa onceligin kendin olur ve en acilinden bir hastanede solugu alirsin. Hala bende belirti yok mecbur onu goturecegim demezsin.
Acaba hpv hakknda bilgisz salak gerizekalı oldğm için olablr mi? Ben nerden bileym belirti vermeden anlaşılabileceğini

Genelde siğil çıkıyor, nişanlınızın boğazında bir lezyon var onda var belli ki. Sizde de vardır illa belirti olması gerekmez. Tahlil yapıyorlar. Onda belli oluyor. Çocuklarıma yaşları gelince aşısını yaptıracağım inşallah.

Kendi maddi durumunuzun yetersiz olduğundan bahsetmişsiniz de, adamda da mı para yok. Versin parasını bir özel hastaneye gidin neden bekliyorsunuz ki?

Ayrıca adam bildiğin başka bir erkekle birlikte olmuş ağzına falan almış, baksanıza ağzında et beni gibi bir parça var boğaza yakın. Normal değil yani. Sorsanız inkar eder ama belli bence.
İrkik de olmayabilir, bence bu aç abazan kadına yabıştı, yidi bitirdi.

Ayrıca adam bildiğin başka bir erkekle birlikte olmuş ağzına falan almış, baksanıza ağzında et beni gibi bir parça var boğaza yakın. Normal değil yani. Sorsanız inkar eder ama belli bence.
İnanırım yaptysa da. Herşeyi beklerm bundan. Ben şmdi önce sağlk ocağına gidip bilgi alacam yapıyorlar mı snra acile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…