Resmen asiri kararsizim ve cok kotuyum!!!!!Delirme Noktasindayim

Gercekten seviyor muyum?

Evet, elimde olmayani istememe de olabilir, kafa karisikligimdan hangisinin iluzyon, hangisinin gercek oldugunu anlamamam da olabilir.
Gunlerdir kendime sunu soruyorum? Ben kimim?

Evet, elimde olmayani istememe de olabilir, kafa karisikligimdan hangisinin iluzyon, hangisinin gercek oldugunu anlamamam da olabilir.
Gunlerdir kendime sunu soruyorum? Ben kimim?
Okumuş, yüksek Lisans yapmış bir bayansın. Çalışmadan durabilir misin? Ben kimim derken, bir şey üretmemek canını sıkıyor sanırım. Devletden para alıyorsunuz, iyi hoş, ama bir amaç yok, öyle değil mi? Üstelik devletden aldığınız parayla zar zor geçiniyorsunuz, öyle gezeyim tozayım diye bir şey yok sanırım?

Cok melankolik gordum sizi yani hayat size ne verse mutlu olmak yerine hep diger secenek niye olmadi diye uzuluyosunuz.yaramaz miz miz bir cocuk gibi hep elinizde olmayani istiyosunuz.siz doktoraya almanyada yapip cocuk sahibi olsaniz hatta esiniz de cok iyi bi iş bulsa bile mutlu olmayacaksiniz.once icinizdeki karamsarligi bi yok edin

Devletten aldigin parayla nasil gezilir? Sabahtan tum gun yiyeceklerini yanina paket yaparsin, termosa cay dahil alirsin. Sehir icinde, aylik almis oldugun tren biletinle gezersin. Ucretsiz muzeleri ziyaret edebilirsin. Ama tum gun birsey harcamamak kaydiyla....
Tum buna nasil katlaniliyor di mi? Maddi durumu iyi olan bir ailenin kizi olarak darmaduman olmadim mi? Oldum. Ama acta miyim acikta miyim? Bu durum gecici, buna yurekten inanmak istiyorum, inanmak zorundayim. Ingilizce is ilanlari tabi ki var ama tabi Almanca ogrenmeden biryere kimildayamiyorum.
Bosta kalmak cidden bana gore degil, kendi meslegimle ilgili is bulana kadar bosta durmamak icin calismaliyim. Bosta durdukca sariyorum, sacmaliyorum. Is bulmadan gelince boyle karman corman olmak kacinilmaz oluyor.
Ben kimim diye soruyorum. Evet, gercekten hedefim amacim ne, hersey corba oldu. Birakin 5 yil sonra hangi pozisyonda olacagimi duslemek, bugunumu geciriyorum sadece.

Sanirim bu konuda haklisiniz. Olanla yetinmeyi bilmedigim gibi, mizirdanip duruyorum.
Ancak kendime sordugum soru su: ben ne ara boyle oldum?

Eski konularınıza baktım da , zaten eşiniz sizi daha önce tekme ve tokatlariyla tanıştırmış. Sanki burda ilk defa olmuş gibi yazmışsınız da anlamadım. Boşandınız başka biriyle evlendiniz o da mi böyle? Anlamadım tam kendinize saygınız yok anladım ama ailenize edilen o kadar hakaretten sonra nasıl bir şey olmamış gibi devam etmek istiyorsunuz aklım karıştı . Madem boşanmak istemiyordunuz neden arayıp ailenize anlattınız? Bence yasadiklarinizin büyük bir sebebi sizsiniz...

Yok. Eski esime dondum. Artik kesinlikle siddet uygulamiyor.

Diğer bir konunuzu da okudum , hastaneye gidip yatarak tedavi görün ,eğer burda yazdiklariniz doğru ise ki o kadar sınır krizine almanlar sessiz kalmaz bir kaç güne dayanır polis kapınıza

Yok, eski esimle baristik. Ama artik kesinlikle siddet yok....

Iste sorun burada.... neyi ne zaman nasil yapiyorum bilmiyorum....

Masteriniz ile is bulursunuz
Almanca bilen meslektaslariniz kadar kazanamazsiniz belki, maasinizi asgari duzeyde tutarlar.
Ama hem deneyim olur hem de almanca kurs parasi cikar. Kursu bitirince de almancaniz ile birlikte daha yuksek maasli bir is bulabilirsiniz.
Tek ihtiyaciniz calismak calismak calismak, dipsiz kuyuda degilsiniz.

Doktorayi unutun, zira suanki egitim duzeyiniz de dusuk degil ama kimseye bir faydasi yok, doktoraniz da oyle olur, faek etmez. Siz once masteriniz ile faydali bir seyler yapin, doktorayi da belki sonra dusunursunuz, bazi firmalae izin bile veriyor dersler icin

Bu cumle ile ne demek istediniz?
"zira suanki egitim duzeyiniz de dusuk degil ama kimseye bir faydasi yok"

Bu cumle ile ne demek istediniz?
"zira suanki egitim duzeyiniz de dusuk degil ama kimseye bir faydasi yok"

Yuksek egitimlisiniz ama ne yasadiginiz ulkeye ne de yetistiginiz ulkeye, ne de kendinize suan bir faydaniz yok. Aldiginiz egitimin hakkini verecek bir iste calisirsaniz herkes kazanir.

Maalesef sizler gibi okumuş insanların sırtını devlete yaslayıp böyle sömürmesinden nefret ediyorum... is yok deme sakin almanyada ben ne işler yaptım mesleğim üzerine is bulamamış olsam da... şimdi ise isyerim kapandi ve ben issizlik maasini bos bos almak istemedigim icin tekrar meslek yapmaya baslıyorum... yan gelip yatacağına bi ise gir kafan dağılır olmadı umschulung yap

Yuksek egitimlisiniz ama ne yasadiginiz ulkeye ne de yetistiginiz ulkeye, ne de kendinize suan bir faydaniz yok. Aldiginiz egitimin hakkini verecek bir iste calisirsaniz herkes kazanir.

++++
Konu sahibesine yazdım masterla ve İngilizceyle gayet iyi işler bulunuyor. Ama konu sahibesi sosyal yardımla geçinmeyi tercih ediyor, utsnç verici bir durum ben olsam kendime yediremezdim

++++
Konu sahibesine yazdım masterla ve İngilizceyle gayet iyi işler bulunuyor. Ama konu sahibesi sosyal yardımla geçinmeyi tercih ediyor, utsnç verici bir durum ben olsam kendime yediremezdim
Cok afedersiniz de devlet yardimiyla gecinmeyi tercih ettigimi nereden biliyorsunuz? Is buldum da ben mi calismadim? Hayatim boyunca ayaklarinin uzerinde dimdik durmus biriyim ve buraya gelinnce resmen dengem kaydi....muhendis olarak devlette kayitliyim ve eger sirf devlet yardimindan cikmak icin herhangi bir ise girersem, ormegin temizlik, bu kayitlara geciyor, ve diyelim muhensis olarak is buldum ve yardim almaktan ciktim, ve sonra isten cikarildim, tekrar devlete girdik. Bir defa temizlikcilik yapabildigimi goren devlet, muhendis olarak issiz kalan bana "hadi bakalim temizlige" deme hakkina sahip....ve senin de mecburen kabul etmen gerekiyor....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…