resmen bilerek yapıyor..

abını gunduz arayıp senınle konusmak ıstedıgım bırsey var bır turlu yalnız kalamıyoruz ıkı kardes bır konusalım desenız gun ıcınde bır saat ayarlar oglen yemegınde mesela veya hemen ıs cıkısında yarım saat dısarda konusur ne ıstıyorsanız ıstersınız

hayır yanlarında konusmak ıstemıyorsanız bukadar ozelse kı basbasa konussanızda abınız soyleyecegı ıcın yıne haberlerı olacak halbukı, yengenız veya yegenınız oldugunda musade edebılır mısın abımle konusmak ıstedıgım kendımle alakalı ozel konu var dersınız gıderler

ıkı kardes ıletısım kurmayı bılemıyor :)
:)) verdiğinz cvplar için çok tşk ederim ama söz konusu olarak öyle olmuyor malesef. hemen konu bana gelince gizli saklımız mı var burada konusuna dönuyor. ve konuyu açtıgımda konu çok ama çok başka yerlere gidiyo.. tartısma çıkıyo sonuc mu bağlanmıyor abim susuyor yenge hala ben tartısma içerisinde abimde hala ve karıısnı arkasna aldıgı için gaza gelip direk tek bi cvp veriyoo ..

Hic sanmiyorum ama ins mahkemeye gerek kalmadan guzellikle halledersin bu sorunu
mahkemelik durum yok aslında. yani onun 2 tane evi var ben kendi dairemin kirasını istiyorum. sadece olmaz fln diyecek ben kötu olmamak için konustum gereğini yaparım o zaman diyeceğim. yada hala ile konusalım diyecek kabul etmıycm ben kötu olmamak için sennle konustum. bi abilik yapıp hala bşy derse de senn vermen gerek cvbı benim arkamdaysan diyecem. bu kadar fedakarlıklarıma ragmen hakkımı alıyorum diye de kötu olacaksam olayım konusmayacaksanzda küseceksenzde siz bilirsinz diyeceğim. kiracıya da diyeceğim bu zamana kdr kirayı buraya veriyordnz artık bu banka hesa nosuna yatırın diyeceğim yada kabul etmıyoruz dersenz o zaman çıkın diyeceğim. baktım gene olmadı noterden ihtar çekerim..

yengem abimle başbaşa kalmamam için fırsat kolluyo.. çok bi arada konustuk tartısma çıkıyo konu baska baska yerlere gidiyo. yenge hnm hemen başlıyo bende almadım babamdan bişiy erkek kardesıme bıraktık fln dio.. abimin aklını çalmya çalışıo .. abinde benm babam hakkında neler neler söyluyo oluyo.. yani o öyle olmuyo dediğin gibi. anlasa konusayım zamannda çok konustuk yuzyuze yada pardon çok tartıstık anlasaydı o zaman anlardı. .
Sizin kaçarınız yok tartışacaksınız abinizin hanım sözü dinliyorsa yine hanımıyla görüşmeden size bişey demeyecektir korkunun ecele bir faydası yokmuş tartışın gitsin aslında burda iş annenizde bitiyor ne yazıkki ben kızıma verdim o daireyi bundan sonra o alacak kirasını dese ve arkanızda sapa sağlam dursa oldu bitti hatta ben sizin yerinizde olsam o evde ben oturacağım der kiracıyı çıkarır hiç değilse bir yıl kendim otururum 1 yıl sonra çıkarsam öyle çıkarım

:)) verdiğinz cvplar için çok tşk ederim ama söz konusu olarak öyle olmuyor malesef. hemen konu bana gelince gizli saklımız mı var burada konusuna dönuyor. ve konuyu açtıgımda konu çok ama çok başka yerlere gidiyo.. tartısma çıkıyo sonuc mu bağlanmıyor abim susuyor yenge hala ben tartısma içerisinde abimde hala ve karıısnı arkasna aldıgı için gaza gelip direk tek bi cvp veriyoo ..
Bir anlamadığım konu hala sizin halanız değil mi neden yengenizle bir oluyor kardeşinin evinde kardeşinin çocuğu yani siz bakıyorsunuz yanlış anlamadıysam konu onun kpnusu bilr değil gitsin kendi çocuğu varsa ona musallat olsun

sizin sorununuz siz net değilsiniz...
ben oturucam bu evde deyip olayı net bir şekilde bitireceksiniz...
yok onu kırarım bunu üzerim düşünmeyin...
yengeye ne oluyor ayrıca ev sizin...

mahkemelik durum yok aslında. yani onun 2 tane evi var ben kendi dairemin kirasını istiyorum. sadece olmaz fln diyecek ben kötu olmamak için konustum gereğini yaparım o zaman diyeceğim. yada hala ile konusalım diyecek kabul etmıycm ben kötu olmamak için sennle konustum. bi abilik yapıp hala bşy derse de senn vermen gerek cvbı benim arkamdaysan diyecem. bu kadar fedakarlıklarıma ragmen hakkımı alıyorum diye de kötu olacaksam olayım konusmayacaksanzda küseceksenzde siz bilirsinz diyeceğim. kiracıya da diyeceğim bu zamana kdr kirayı buraya veriyordnz artık bu banka hesa nosuna yatırın diyeceğim yada kabul etmıyoruz dersenz o zaman çıkın diyeceğim. baktım gene olmadı noterden ihtar çekerim..
Dikkat et kendine de.. bu devirde mal derdine kardes kardese zarar veriyor.

Sizin kaçarınız yok tartışacaksınız abinizin hanım sözü dinliyorsa yine hanımıyla görüşmeden size bişey demeyecektir korkunun ecele bir faydası yokmuş tartışın gitsin aslında burda iş annenizde bitiyor ne yazıkki ben kızıma verdim o daireyi bundan sonra o alacak kirasını dese ve arkanızda sapa sağlam dursa oldu bitti hatta ben sizin yerinizde olsam o evde ben oturacağım der kiracıyı çıkarır hiç değilse bir yıl kendim otururum 1 yıl sonra çıkarsam öyle çıkarım
Evde oturacagım dedim neler neler söylendi arkamdan 😂

Bir anlamadığım konu hala sizin halanız değil mi neden yengenizle bir oluyor kardeşinin evinde kardeşinin çocuğu yani siz bakıyorsunuz yanlış anlamadıysam konu onun kpnusu bilr değil gitsin kendi çocuğu varsa ona musallat olsun
Para dışarı çıkmasın ele gitmesin modu erkek evladı:) hala evli değil ama ben ele gidicm diye herseyi ona veriyo evimn kirasını bile. Şeytan diyo bırak ne halleri varsa görsün kim neyi almak istiyosa alsın ama hala abi den 1iğne bile sokma evine diyo mesafeni koy rahatına bak kocanla . Ama ne olursa olsun bşy isteme .

Benim adıma kayıtlı evi rica minnet mi isticem yahu?
İsterse 10 dairem olsun,vermiyorsam vermiyyorm yani kime ne?
Siz bukadr pasif olursanz koca evinde de cok ezilirsiniz.
Yengeye noluyo yanı?
Bugüne kadr aldıkların helali hos olsun derim bitti gitti.

Para dışarı çıkmasın ele gitmesin modu erkek evladı:) hala evli değil ama ben ele gidicm diye herseyi ona veriyo evimn kirasını bile. Şeytan diyo bırak ne halleri varsa görsün kim neyi almak istiyosa alsın ama hala abi den 1iğne bile sokma evine diyo mesafeni koy rahatına bak kocanla . Ama ne olursa olsun bşy isteme .
Öyle şey mi olur ya hadi şimdi ele gidiyorsun ya yarın olumsuz bişey olurda boşanırsan ne olacak hangi dönemde yaşıyoruz eskidenmiş o kıza bişey kalmasıncılık ki dinizimde böyle bişey yok bile yanlış hatırlamıyorsam 4/1 kızın hakkıdır fazlası olabilir ama eksiği yok sana pay vermemeleri kul hakkına girer

Abin kelimenin tam anlamıyla hanımköylü.Yedirme hakkını bunlara.Öyle abiyi de ben korkuluk bile yapmam.Başı sıkışınca gidecek kapı değil , olsa böyle yapmaz.Hatır gönül dinlemezdim bu yüzden.Biraz deliyimdir ben.Böylesi daha iyi.Seni çok pasif gördüm.Biraz dişli ol ki ezemesinler.Bekarsın diye kirayı onların alması zaten baştan sakat da daha fazla yedirme.

Abin kelimenin tam anlamıyla hanımköylü.Yedirme hakkını bunlara.Öyle abiyi de ben korkuluk bile yapmam.Başı sıkışınca gidecek kapı değil , olsa böyle yapmaz.Hatır gönül dinlemezdim bu yüzden.Biraz deliyimdir ben.Böylesi daha iyi.Seni çok pasif gördüm.Biraz dişli ol ki ezemesinler.Bekarsın diye kirayı onların alması zaten baştan sakat da daha fazla yedirme.
nişanım bozulmasın diye bekliyorum sadece. temmuzun sonnda nişanım var. el içine çıkıcaz sorun olsun istemiyorum. Konuşmam hazır zaten şuan hala abi aramda mesafe var bşy sormadıkları surece konusmuyorum sessiz sessiz takılıyorum o kdr içime döndm kırıldım çünkü o kadar arkamdan konusmalarına susuyorum.. yenge hnmn zatn suratına bakmıyorum.. nişan bitsin abimi alıcam karşıma konusacagım unutmayayım diye yazdım her gun okuyacagım ki içim soğumasın.. çünkü bende unutkanlık var yumusama var..

Benim adıma kayıtlı evi rica minnet mi isticem yahu?
İsterse 10 dairem olsun,vermiyorsam vermiyyorm yani kime ne?
Siz bukadr pasif olursanz koca evinde de cok ezilirsiniz.
Yengeye noluyo yanı?
Bugüne kadr aldıkların helali hos olsun derim bitti gitti.
yenge hnm umurumda değil.. onu tınlamıyorum bile.. sinsiliği ile hallediyor abimde görmuyor. bişiy demıyorum suan..

Back
X