- 2 Ocak 2016
- 1.215
- 994
- 73
- 32
- Konu Sahibi Yorgunumzira
-
çok büyük haksızlık yapılmış gerçerkten çok üzüldüm.rabbimden hayırlısını dileyin daha güzel bir kapı çıkcağına karşınıza eminim ben.Merhaba bayanlar.
Dun is yerinde yasadigim bir olaydan bahsetmek istiyorum..
Dun bi musteri geldi sabah . 50 yaslarinda .. 3 tane siviyag aldi. Guleryuzle konustum poset istedi bes on tane verdim hurmetle . Sonra gitti 1 saat sonra tekrar geldi . Bana hakarrtler ediyor market kalabalik ne oldu abla diyorum fi§i gosteriyor sen bana baska marka yagdan fiyat gecmissin birtane yag baska marka ben hepsini ayni aldim bu ne falan.. dedim ki olabilir belki bir hata yaptim sakin olun neyse bedeli benden odenir sizinki geri iade edilir. falan ama bilmiyorum belki siz yanlis almissinizdir baktinizmi dedm ( biryandanda eminim cunku ondan baska yag alan olmadi o sira ) yok ben bu yasta kadin yalanmi soylicem senin maasindan kesilsin tabi gidip getiriyorum falan . O yagi geri getirmeye giderken mudur yardimcisi ( kendisi hemcinsim ama uzak olsun oyle cins . Ise basladigimdan beri kuduruyor basarimi beni cekemiyor ) insanlarin icinde sagolsun oda artistlik yapicak ya guya senin maasindan kesilecek dedi oyle bir surat ifadesiyle soylediki ya sabir dedim .. Neyse Bu musteri geldi tekrar yaglarida almis. Birtane yagi tam ayaklarimin dibine firlatti birsuru insan benim yuzum kipkirmizi boncuk boncuk yaslar dokuyorum Ben size birsey demedimki buyugumsun ama neyse dedim aglayarak ciktim..
Kv deme gttim kizimi aldim hemen mesafe yakin istifa edip eve gitmeyi koydum kafaya tabi tekrar markete donup istifami atiyordumki kadin yanima geldi ben senden ozurdiliyorum diyor dedim neden yagi ben yanlis almisim diyor. Dedimki bugunu asla unutma , annem den buyuksun hicbir saygisizlikta bulunmadim insanlarin icinde yagi kafama atmadigin kaldi . Bu isten cikma sebebim oldun hakkim helal degil dedim ve iki gozum iki cesme istifami imzaladim. Hakli ciktigim icin sevinmem gerekirdi belki ama cok uzuldum icime dert oldu yara oldu. Nasil kotu zihniyetli insanlar icerisinde yasiyoruz. Ben ekmegim icin o ise gidiyorum baskasi bana iftira atiyor sonra aklaniyorum ve o gune kadar calistigim kimse istifami hungur hungur aglayip imzalarken bana tek kelime birsey soylemiyor. Mudur yardimcisi resmen kina yakacakti. Allah kimsenin kalbine kiskanclik ve kibir vermesin...
Ben unuturum belki ama biliyorumki o kadinin icinde o vicdan azabi hep kalacak son nefesinde dahi.
Siz siz olun emin olmadiginiz birsey icin birinin sebebi olmayin..
Iyi geceler herkeze , buda burada kalsin.
O olayi yasarken bukadar objektif olamiyorsun malesef. Yogun duygular sonucunda pisman da olmadigim bir yolu sectim. Belki benim icin degil ama o kisi icin ibretlik olur. Cunku ben herseyi cok yogun yasarim. Gururum kisiligim zedelenirse ne olursa olsun onu yapmaya devam etmem orda birakirim. Hayatta en cok deger verdigim sey eger bir haksizliga ugradiysam ne olursa olsun gururumu cigneyip devam etmem . Keser atarim cunku yapamam bu benim karakterim yapcak bisey yok o ani ben yasadigim icin ben bilirim
Sanirim ayni meslegi yapiyoruz.Merhaba bayanlar.
Dun bi musteri geldi sabah . 50 yaslarinda .. 3 tane siviyag aldi. Guleryuzle konustum poset istedi bes on tane verdim hurmetle . Sonra gitti 1 saat sonra tekrar geldi . Bana hakarrtler ediyor market kalabalik ne oldu abla diyorum fi§i gosteriyor sen bana baska marka yagdan fiyat gecmissin birtane yag baska marka ben hepsini ayni aldim bu ne falan.. dedim ki olabilir belki bir hata yaptim sakin olun neyse bedeli benden odenir sizinki geri iade edilir. falan ama bilmiyorum belki siz yanlis almissinizdir baktinizmi dedm ( biryandanda eminim cunku ondan baska yag alan olmadi o sira ) yok ben bu yasta kadin yalanmi soylicem senin maasindan kesilsin tabi gidip getiriyorum falan . O yagi geri getirmeye giderken mudur yardimcisi ( kendisi hemcinsim ama uzak olsun oyle cins . Ise basladigimdan beri kuduruyor basarimi beni cekemiyor ) insanlarin icinde sagolsun oda artistletmelisin ya guya senin maasindan kesilecek dedi oyle bir surat ifadesiyle soylediki ya sabir dedim .. Neyse Bu musteri geldi tekrar yaglarida almis. Birtane yagi tam ayaklarimin dibine firlatti birsuru insan benim yuzum kipkirmizi boncuk boncuk yaslar dokuyorum Ben size birsey demedimki buyugumsun ama neyse dedim aglayarak ciktim..
Kv deme gttim kizimi aldim hemen mesafe yakin istifa edip eve gitmeyi koydum kafaya tabi tekrar markete donup istifami atiyordumki kadin yanima geldi ben senden ozurdiliyorum diyor dedim neden yagi ben yanlis almisim diyor. Dedimki bugunu asla unutma , annem den buyuksun hicbir saygisizlikta bulunmadim insanlarin icinde yagi kafama atmadigin kaldi . Bu isten cikma sebebim oldun hakkim helal degil dedim ve iki gozum iki cesme istifami imzaladim. Hakli ciktigim icin sevinmem gerekirdi belki ama cok uzuldum icime dert oldu yara oldu. Nasil kotu zihniyetli insanlar icerisinde yasiyoruz. Ben ekmegim icin o ise gidiyorum baskasi bana iftira atiyor sonra aklaniyorum ve o gune kadar calistigim kimse istifami hungur hungur aglayip imzalarken bana tek kelime birsey soylemiyor. Mudur yardimcisi resmen kina yakacakti. Allah kimsenin kalbine kiskanclik ve kibir vermesin...
Ben unuturum belki ama biliyorumki o kadinin icinde o vicdan azabi hep kalacak son nefesinde dahi.
Yapmayin lutfen. O kadinin terbiyesizligine neden kendinizi yiprattiniz ki. kadin hakli da olabilirdi siz yanlis yapmis olsaydiniz bile insanlik hali hata bu olabilir.kendinize biraz daha guvenin bence.o kadin hakli bile olmus olsaydi o tavriyla herkes onu ayiplardi.isinizi birakmasaydiniz keske ama olmus artik.daha guzel hayirli isler bulmanizi dilerim.Okadar agladimki okadar insanin icinde gururum yerle yeksan oldu. O an boyle dusunmeye firsatim olmadi ama pisman degilim. Calistigim parayi aldim zaten. Esim de cok acayip uzuldu ben gerekirse ek is yaparim otur evinde kizinla milletin hakaretini mi cekeceksin dedi . Bilmiyorum ama hala dunki olayin etkisi var uzerimde...
Her şer de bir hayir vardir elbet, belki de daha iyi imkanlari olan bir işe gireceksiniz .Vicdan azabi duyar mi bilmem ama kimsenin yaptigi yanina kalmiyor bir sekilde karsisina cikiyor.Merhaba bayanlar.
Dun bi musteri geldi sabah . 50 yaslarinda .. 3 tane siviyag aldi. Guleryuzle konustum poset istedi bes on tane verdim hurmetle . Sonra gitti 1 saat sonra tekrar geldi . Bana hakarrtler ediyor market kalabalik ne oldu abla diyorum fi§i gosteriyor sen bana baska marka yagdan fiyat gecmissin birtane yag baska marka ben hepsini ayni aldim bu ne falan.. dedim ki olabilir belki bir hata yaptim sakin olun neyse bedeli benden odenir sizinki geri iade edilir. falan ama bilmiyorum belki siz yanlis almissinizdir baktinizmi dedm ( biryandanda eminim cunku ondan baska yag alan olmadi o sira ) yok ben bu yasta kadin yalanmi soylicem senin maasindan kesilsin tabi gidip getiriyorum falan . O yagi geri getirmeye giderken mudur yardimcisi ( kendisi hemcinsim ama uzak olsun oyle cins . Ise basladigimdan beri kuduruyor basarimi beni cekemiyor ) insanlarin icinde sagolsun oda artistlik yapicak ya guya senin maasindan kesilecek dedi oyle bir surat ifadesiyle soylediki ya sabir dedim .. Neyse Bu musteri geldi tekrar yaglarida almis. Birtane yagi tam ayaklarimin dibine firlatti birsuru insan benim yuzum kipkirmizi boncuk boncuk yaslar dokuyorum Ben size birsey demedimki buyugumsun ama neyse dedim aglayarak ciktim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?