Resmen Ibretlik bir Olay yasadim.

Üzüldüm gerçekten isinizden etmişler sizi.
Malesef böyle kalbi kötülükle dolu insanlar var hayatta.
Allah hesabını sorsun onlara inşallah.
Siz kendinizi uzmemeye çalışın lütfen Allah bi kapı kapatır başka bi kapı açar

Yazıklar olsun. Hata bile olsa, hiç mi hoşgörü barındırmaz bir insan?
Çok üzücü gerçekten. Geçmiş olsun..

Ya üzülme kiyamam ya Allahindan bulsun o kadın ne anlayisiz salak insalar var ya istifa ederek en iyisini yapmissin senin ahin o müdürden de o karıdan da çıkar merak etme sen

Üzüldüm adınıza.
Ne kadar üzüldüğünüzü de anlayabiliyorum fakat,haklarınıza sahip çıkmalıydınız.
Getiricem demiş bekleseydiniz getirseydi kadın,görseydiniz yanlış geçirmediğinizi ürünleri. Ondan sonra verseydiniz ağzının payını kadının.
Kasadan yanlış geçme durumu çok oluyor maalesef. Benimde başıma geldi bir çok kez,genelde kasadan çıkınca fişi kontrol eder öyle geçerim eve ki bir sorun varsa düzeltilsin o an.
Kartımdan 3 kez aynı tutarı çektikleri dahi oldu,onaylanmadı diyerek,ekstrem gelince farkettim. Gidip konuştum düzeltildi.
Tabiki olabilir,müşteri açısından da sizin açınızdan da sıkıntılar fakat önemli olan düzgün şekilde halledebilmek.
Sizde lütfen üzülmeyin. Bir daha ki sefere de hakkınızı hemen teslim etmeyin. Velev ki yanliş geçirdiniz bu bile halledilir,alırsınız iadesini,olmasi gereken fiyattan geçirirsiniz,aradaki farkıda halledersiniz usulüne uygun şekilde. Ucunda ölüm yok ya.
Kasti birşeyde olamaz,sizin cebinize girmiyor en nihayetinde. Stoklar karışır en fazla böyle bir durumda ama size kişisel kar sağlayacak bir durum yok zaten.

bnım başıma böyle olaylar gelıyor. Telefonda şu fiyatı verdın dıye yalan söyluyorlar bana , patrona şikayet edıyolar.
Burda patron önemli elemanın sözune inanmalı .
Bu bahaneyle kurtulmussun.
İnşallah huzurlu olcagı bır ıs yerı bulursun.

o yağ şişesini al tepesinden aşağıya boşalt, sonra arınmaya uğraşsın çirkef Rabbim daha güzel işler çıkarsın karşına inşallah

böyle dangozlr her yerde var ve böyle gesat iş arkadaslarıda nwden istifa etriniz hakkınızı savunacaktınız. birde kadın sizi kovdurmamıs siz hakkınızı savunmadan böyle bir girişimde bulunmusaunuz.

ibretlik degil bu olay

Aynen öyle ilahi adalet tecelli eder elbette.hiiiiç üzülme sen onuruyla para kazanan bi kadınsın ordan çıktıysan başka yerde başlarsın inşallah.kızını öpüyorum

Arada bir mağazalara satış destek olarak gittiğim günler oldu öğrenciyim.. müşterisinden mağaza müdürüne kadar marketlerin sistemini hiç beğenmedim beğenmeyeceğim. 5 saat çalışmaya gittiğim mağazada bile bölge müdürüme benimle ilgili o kadar iftiralar gitti ki bir sonraki işinin markette olmamasına dikkat et bence..

çok büyük haksızlık yapılmış gerçerkten çok üzüldüm.rabbimden hayırlısını dileyin daha güzel bir kapı çıkcağına karşınıza eminim ben.

Gururla ilgisi yok ki bunun. Sizin yaptığınız haksızlığa karşı mücadele etmemek. Sevgiliniz sizi terkeder, geri geldiğinde gururum kırıldı der barışmazsınız, anlarım. Arkadaşlarınız dış görünüşünüzle dalga geçer, onlarla bir daha görüşmeyeceğim dersiniz, anlarım.

Ama size yapılan gurur kırmadan ziyade haksızlık yapma. Hatta hukuki bir haksızlık. Müşteri psikolojik şiddet uygulamış, bağırıp çağırmış, size doğru yağ fırlatıp neredeyse fiziksel şiddete maruz bırakmış. Yaptıkları kanunlara aykırı. Hakkınızı savunmalıydınız. Amiriniz sanırım size mobing uyguluyordu, bu da kanunlara aykırı. Hakkınızı savunmalıydınız. Ağlamak yerine, dimdik ayakta durup müşteriye “Herkes hata tapar. Gerekirse maaşımdan kesilir. Bana bağırmaya, şiddet göstermeye hakkınız yok” demeliydiniz.

“Hakkımı savunamayacak kadar duygusalım, bu konularda biraz zayıfım” deseniz yine anlarım. Ama gururlu olduğum için ağlayıp istifa ettim demeniz mantıksız. Yaptığınız hakkını savunmamak. Gidin istifanızı geri alın demiyorum, zaten ayrılmak istiyormuşsunuz. Ama gelecek için güçlenmeniz, biraz cevval olmanız lazım.

Bir de müşteriye “sizin yüzünüzden istifa ettim” demişsiniz. Biraz büyük bir ceza olmamış mı? Herkes hata yapar, kadın belki de hayat boyu vicdan azabı çekecek. Ama siz hakkınızı savunabilseniz, istifa etmeseniz, kadının cezası topluluk içinde özür dileyip mahçup olmak olacaktı.

İnan o kadın bunun bedelini öder. Umarım çok daha mutlu olacagin başka bir işin olur.

Sanirim ayni meslegi yapiyoruz.
1. Hicbir magaza mudur veya departman mudur "kesilecek maasindan" diyip sana hakaret edemez! En fazla musteriyi oyalar tatli dille isi halleder. Mudurunuzu sikayet etmelisin.

2. Insanlari fazla kaale almamayi ogrenmelisin bu meslekte. Ben de cogu zaman kaba insanlarla karsilasmaktayim. Umursamiyorum. Kaldi ki o insan icin neden isinden oldun da diyemeyecegim cunku is yerin adaletsiz bir yermis iyi etmissin ayrilmakla.

Insallah daha iyi bi yerde cok daha iyi bir is edinirsin.

Hakkini helal etmemekte de haklisin ayrica.

Yapmayin lutfen. O kadinin terbiyesizligine neden kendinizi yiprattiniz ki. kadin hakli da olabilirdi siz yanlis yapmis olsaydiniz bile insanlik hali hata bu olabilir.kendinize biraz daha guvenin bence.o kadin hakli bile olmus olsaydi o tavriyla herkes onu ayiplardi.isinizi birakmasaydiniz keske ama olmus artik.daha guzel hayirli isler bulmanizi dilerim.

Bende cok üzüldüm canım umarım unutmaz o kadın

Her şer de bir hayir vardir elbet, belki de daha iyi imkanlari olan bir işe gireceksiniz .Vicdan azabi duyar mi bilmem ama kimsenin yaptigi yanina kalmiyor bir sekilde karsisina cikiyor.
Uzulmeyin.

hata yapsanız ne olacak? düzeltilebilir bişey. birinin canını almadınız hırsızlık yapmadınız, o kadar olay çıkarmanın anlamı ne? insanlar ne kadar düşüncesiz ya. çıkar o kadının da bi yerinden.

geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…