Resmen Ibretlik bir Olay yasadim.

Belki bir hayra sebep olur
Daha iyi bir iş bulursun inşallah

Sen unutmayacaksın belli ama o o kadar terbiyesizleşen şerefsizleşen insanda onur haysiyet bırakmayan o kadın çoktaaann unuttu canım.
O yüzden bu insan görünümlü tiplere sakın ha takılı kalma yeni bir iş ara. Yaşa falan da kanıp gereğinden fazla hürmet etme 7 sinde neyse 70 inde de odur

Icim sızladı insanlar ne kadar acımasiz, ne kadar tahammülsüz. Sizden büyük diye bagirma hakki dogmuyor ki. Toplum icinde saygisizca bagiriyorsa karsiligini kesinlikle hakediyor. Yani ben olsaydim kesinlikle karsilik verirdim. Saygi karsilikli bir sey sonucta. Belki hakkinizda boyle hayirli bilemezsiniz. Belki de cok daha iyi bir is bulacaksiniz uzulmeyin lutfen.

Bu olayda anlamadığım noktalar var.
Kadın 3 tane yağ almış, biri farklı olmasa zaten kasadan farklı geçmez. Kasadan geçerken çarpı 3 yapmıyor musunuz ?
Sıvıyağ demişsin, sıvıyağı fırlatsa plastik veya teneke patlar, şişe kırılır. Pek fırlattığını düşünmüyorum açıkçası.
Kadının sonradan özür dilemesi de tuhaf geldi. Yağları geri getirince markalarını görmedi mi, neden önce olay çıkarıp sonra özür diledi ?

Benim düşünceme göre olay bu kadar büyümedi. Evet kadın kızdı, söylendi ama senin dediğin kadar değil. Özür dileme kısmı ise hiç olmadı, senin istediğin final bu şekildeydi.

Canim istanbul avrupa yakasinda oturuyorsan bana ozelden ulas benim calistigim markete aldirayim seni de is yeri gor, adalet gor. Hic de uzulme o is ve o insanlar icin.

Birkaç ay önce kayınvalidem de markette böyle bir olaya şahit olmuş. Adamın biri kasiyeri azarlamış falan, kayınvalidem de bakmış kimse ses çıkarmıyor kendi çıkmış kavga etmiş. Adam üstüne yürümüş, o kadar kişi var sırada kimse müdahale etmiyor haksızlığa diyor. Nasıl insanlar olduk biz böyle anlayamıyorum. Çok üzüldüm sizin durumunuza, her şeyde bir hayır var biz göremesek de, inşallah daha iyi fırsatlar çıkar karşınıza..

Güçlü olman lazım dı hayat devamlı mücadeledır ne ınsanlarla karsılastım ben toplumun içinde bağıra cagıra benı iş arkadaslarıma rezıl eden ,alay eden pes nı etmelıydım bırakmalımıydım işi hayır yapman gereken sey bölge sorunlunla konusup işe geri donmen durumu anlat kımsenın ekmegıne yağ surme sevındır me .

Sen rezıl olmadın orada ben olsaydım ne dusunurdum müşteriyı ayıplardım senın utanacagın hıc bır sey yoktu .

Geçmiş olsun, inşallah daha iyi ve güzel bir kapı açılır da, bu kötü anı canınızı daha fazla yakmaz..
Kulların kullara ettiğini etmiyor en harı ateşin..

Yanınızda olsam bende sizle ağlardım sanırım insanlar ne kadar sabit kafalı acaba ben mi yanlış aldım diye bi bakar insan.
İnşallah daha iyi bi iş bulursunuz.
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

ÇOK üzüldüm canım adına . Rabbim sana daha hayırlı iş kapıları açsın. Kötü niyetlilerin de yapacaklarına fırsat vermesin. Şunu asla unutma o patronun o yerde ebedi kalmaz. Bu dğnyada hep iyiler kazanır. Bu senin imtihanın ve sen de güzelce bu imtihanı vermisşin. Daha güzel yerlere geleceksin inş çok yakın. Bu da burada dursun kk da biri böyle söylemişti dersin .. sevgiler

Rabbim size daha hayırlı booollll kazançlı başka bir iş nasip etsin inşallah :) üzülmeyin hiç gerek yok emin olun. Var böyle insanlar hemde her yerde.

Bende geçen metrobüs beklerken yaşlı bir amcayla kavga ettim beni hüngür hüngür ağlattı hiç bir hatam olmamasına rağmen birden bağırıp çağırıp kolumu sıkmaya başladı yaşın arkasına sığınıp her şeyi yapabileceğini zannediyor bu insanlar heralde
O amca da hastaydı belki de bilemiyorum ama insan haketmediği birşey yaşayınca ister istemez üzülüyor

Geçmiş olsun umarım daha iyi bir iş bulursunuz

İnşallah çok daha iyi koşullarda iyi bir iş bulursunuz. Bu da size ders olsun, asla pısmayın böyle iş hayatında. Kadına keşke sakin olun dedikten sonra kontrol ederiz bir yanlış varsa düzeltilir deseydiniz, kamerası var sayımı var, ispatı basit böyle şeylerin. Bazen insanın nutku tutuluyor ama o kadar saygısız bencil manyak tipler var ki ağzın açık kalır, siz de haklısınız.

Böyle durumlarda vardır bir hayır derim ben Allah'a sigin canım belki bir zaman sonra ıyi ki o işten ciktim diye çeksin

Valla senin adına çok üzüldüm böyle terbiyesiz insanlar bazı hayatları mahvediyor işte.Allah daha iyi kapılar açsın sana inşallah

çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. ama siz de artık üzülmeyin, o ortamdan zaten bıkmışsınız anladığım kadarıyla bahane olmuş. ve umarım da bundan sonra karşınıza çıkabilecek daha iyi fırsatları yakalayabilme adına bir bahane olmuştur. insanlarla uğraşmak çok zor, siz öyle akli dengesi bozuk insanları kafanıza takıp da kendini hırpalamayın.

insanın işyerinde bir tane manyak amiri varsa hayatını zindana çevirdiği gibi sizin işiniz gereği kimisi problemli insanlarla uğraşmak zorunda olmanız da cabası olmuş.. sabredin, inşallah daha güzel iş çıkacaktır karşınıza...

neden böyle bir olay için istifa ettin

markette çalışmıyorum kendi aile şirketimiz var, böyle yüzyüze satış yapmıyoruz ancak müşterilerden o kadar laf yiyiyoruz ki, işi bırakıp da gitmiyoruz ağlamıyoruz da.
herkese sürekli evet haklısınız demek zorunda oldugumuz bir işimiz var
belki şuanda 100 tane müdürm var gibi basımda
hep onlar haklılar.

profesyonel davranmamıssın, boş yere saçmasapan bir insan için işinden olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…