resmen rezil oldum :(

Bademfindik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
568
391
103
35
Kızlar ben fake ınstagram hesabı actım eski iki sevgilimi aynı anda işlettim. Ama onlar dünden meraklıymıs ben yazmadan yazıp konusmaya basladılar ben kestirip attıkca yazdılar bende bu fırsat onlar hakkın da merak ettiklerimi ögrendim. birisnin sevgilisi var hatta profil fotosu bile sevgilisyle. iste bu kişi belden asağı konusmak istedi bende sinirlendim sevgilisinin de ismini vererek o bunları görse ne düşünürdün dedim. sonra kavga cıktı kapattık konusmayı. şimdi baktm o hesaba onunla konusmalarım silinmiş ben silmedim eminim. Sifrem falan da degişmemiş. Diger konusmalar da oldugu gibi duruyor. Sizce sifre değiştirmeden benim hesabıma erişmiş olma ihtimali var mı. Eger girebildyise benim oldugumu anlayacak seyler var içinde cok utanıyorum rezil oldum cocuga resmen.

ve ne tesadüfse benim kendi gercek hesabıma fake bi hesap msj atıp konusmaya calıstı bu kişi o mudur

instagram mesajda karsi taraf mesajlari silerse sizde de silinmis oluyor.

ben engelleyince karşı taraf kapanıyor msj lar gidiyor diye bil,iyorum.. seni engelledi belki

O mesajları sildiyse senden de silinmiştir.
Bi kez daha şükretmen lazım böyle sanal cinsellik muhabbeti eden insanlardan kurtulduğun için.
Ha dibine kadar işsizsen ekran fotosu alıp sevgililerine ataydın

O mesajları sildiyse senden de silinmiştir.
Bi kez daha şükretmen lazım böyle sanal cinsellik muhabbeti eden insanlardan kurtulduğun için.
Ha dibine kadar işsizsen ekran fotosu alıp sevgililerine ataydın
valla tövbe ettim sanırım engellemiş o yuzden bende ismi cıkmıyor yeni farkettim rahatladım :) ben sadece fotolarına bakmak için istek attım kendileri yazıp ısrar ettiler bende fırsat bu fırsat kullandım ne yalan söyliyim :))) yok ya göndermem valla kıza yazık kendi ögrensin onun ne pislik oldugunu ben bulasmak istemem not: dibine kadar işsizim ((

Hayır madem öyle "sevgilin duysa ne olur" diye duyar kasıyorsun ki?
Mesajı görmeden silseydin.
Neyse artık merakın giderilmiştir :)

konuşmanın içindeki mesajları tek tek sildiğin zaman hem kendinden hemde karşıdakinden siliniyor. mesaj gönderimini iptal et diyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…